ערב טוב קרן..

usa45

New member
ערב טוב קרן..

טוב אני מאוד לחוצה ומאוד מדוכאת לאחרונה במיוחד שאלה? האם פירוש השם+תאריך לידה אמור לתת את אותה תשובה לכל נומרולוג? לפי ההגיון כן מכוון שזאת לא פריסה בקלפים שהפרוש יכול להיות שונה הין מפענח זה או אחר אז איך זה שכל אחד אומר לי אחרת וקבליסט אחד אמר לי שבכלל אחרתי את המועד ופיספסתי את המיועד לי פיספסתי אני רק בת 46?אז מה נגזר עלי להשאר לבד כל חיי? בכל זאת אני פונה אליך קרן בתקווה שאולי תאירי את את עיני שם אבי ליאון ז"ל שם אימי אודט ז"ל כהן שמי מוניק כהן (נולדתי בשם מונה ושיני במשרד הפנים לפני 5-6 שנים) נולדתי בתאריך 21.10.60 בחצות שבין ה20-21 אני גרושה כבר 17 שנה ואכן ללא זוגיות אחת נחשבת... ולפני שנה ו8 חודשיים עברתי לארהב בתקווה שמשנה מקום משנה מזל אז מה יהיה ?אכן צדק אותו קבליסט שפיספסתי את המיועד ?או אותה נומרולוגית שטענה שבשנת 2009 יהיה לי קשר? תודה ויום טוב

הבהרות :

הנומרולוגיה היא שונה מפני שיש המון צורות חישוב ונוסחאות וכל נומרולוג פועל לפי צורות חישוב אחרות . מעבר לכך כמעט כל הרופאים למדו רפואה ועדיים יש מבינהם טובים יותר ויש טובים פחות אך לא כולם נותנים את אותה דיאגנוזה . במקרה שלך לאור העבר שלך שחווה קשיים בתחום הזוגי ,לא ממהרת להתחייב ודי מפחדת ליצור שינוי את מאוד רגישה ומתוך הרגישות הזאת את מתלבטת נונסטופ וגם אם תהיה אופציה לקשר מול עינייך את תתלבטי ותתחרטי ולא תסמכי שזה אמיתי . ייתכן קשר זוגי נוסף בחייך אך יש כאן עבודה של מודעות עצמית לעשות . יש לשחרר את הפחדים ואת מצבי הרוח ולשכוח את העבר ולהעיז להתחייב שוב . בהצלחה,קרן

usa45

New member
קרן יקרה...

לא מדויק כל כך אני מאוד רוצה בקשר ומאוד רוצה להתחייב אבל לא מכירה בכלל גברים שיכולים להתאים לי.. כשאת אומרת יתכן?כלומר יכול להיות גם שלא? האם בניתוח נומרולוגי ניתן לדעת באיזה שלב או גיל צפוי להיות קשר כזה או אחר ושוב תודה רבה לך

כן ניתן לדעת מתי

לפי הנתונים שלך אני רואה באופן מאוד חזק התגוננות ורצון להתנהל לבד ,לא אוהבת שאומרים לך מה לעשות . לא אמרתי שאינך רוצה זוגיות , בכללי את מאוד רוצה כשזה מגיע למעשי מתחילות הדקויות והבעיות .

usa45

New member
קרן בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אז מתי יגיע האביר על סוס לבן? האם למעבר שלי לארהב יכולה להיות השפעה על התאריכים הנומרולוגים? מצטערת אם אני נודניקית אבל קשה לי מאוד הבדידות הזאת תודה

כמו שכתבתי

הרבה תלוי בך , בעבודה שאת תעשי על החשיבה החיובית ומודעות עצמית ולך יש את הכוח והיכולת לשנות ובנוסף אני לא רואה אותך נשארת שם עוד הרבה זמן .

usa45

New member
מה??רק קיבלתי את הגרין כארד שלי...

ואני אוהבת מאוד את החיים כאן .... בכל אופן תודה רבה לך קרן ומצטערת אם גזלתי הרבה זמן מזמנך...

למעלה