ערב טוב...קצת מודאגת

angel nanny

New member
ערב טוב...קצת מודאגת

ערב טוב דר' אתמול בערב היינו בחנות חיות לאמץ עוד כלב והכלב שלי שיחק עם הגור, הגור היה עם נזלת ירקרקה. לשאלותיי ברשותך: האם הכלב שלי יכול להדבק בזה? (הוא מחוסן) מה זה אומר נזלת ירקרקה לכלב? מה הטיפול שאמור להנתן במצב זה? תודה מראש

אולי

השאלה שלך נובעת מדאגה ברורה, אבל לצערי חסרים כאן המון פרטים. קודם כל לגבי הכלב שלך - בן כמה הוא? נגד מה הוא מחוסן? מתי בפעם האחרונה כל חיסון? איך הוא מרגיש חוץ מזה? ולגבי הגור - נשמע לי לא מעודד במיוחד שגור שמוצע לאימוץ או מכירה בחנות נמצא במצב בריאותי לא תקין. להגיד מה יש לו מהתאור הזה אני לא יכול, כי זה יכול להיות המון דברים, וגם כאן חשוב הגיל, המצב החיסוני, אופי הנזלת, כמות, האם משתעל או לא, וכו'.

angel nanny

New member
פרטים נוספים

ראשית המון תדה לך עבור המענה המהיר. הכלב שלי: בן 2.5 (מיני שנאוזר), הוא קיבל את כל החיסונים השנתיים בחודש יוני (ביום האימוץ) , בדרך כלל הוא מרגיש טוב מלבד אוזניים רגישות וקיבה רגישה (ידוע אצל השנאוזרים). הגור: מסוג סטאנדארט שנאוזר בן 4.5 חודשים מחוסן , לא משתעל (אך הקיא אתמול, אני מאמינה שזה בעקבות "התלהבות") וכפי שכבר אמרתי הנזלת היא ירקרקה והיא רק בצידי האף (לא בכמויות) שוב תודה מראש

angel nanny

New member
ד"א

(אופס) הכלב שלי הוא בן 2.5 שנים. שוחחתי עם מנהל החנות בקשר לגור והוא יקח אותו לוטרינר היום ויודיע לי מה קורה עימו. אך חששותיי הן לגביי הכלב שלי. שוב תודה

לא נשמע נורא מדאיג

אבל בכל מקרה - חכי לעדכון אחרי הבדיקה של הגור. מה הכוונה "כל החיסונים השנתיים"? יש אסקולות שונות. בכל מקרה נראה לי שאת יכולה לישון בשקט. בנוסף, גם אם יש משהו מדבק, אין הרבה לעשות למניעה כרגע רק לחכות ואם יופיעו סימנים - לטפל. בהצלחה ותהיו בריאים

angel nanny

New member
חיסונים

הוא קיבל ארבעה חיסונים אך אני זוכרת שמות של שלושה מהם (אם אינני טועה) DHLPP_ANNUAL , RABIES K-9 , DEWORMS. מתי אני יראה סימנים ראשונים של התדבקות אם הכלב שלי היה במגע עם הגור לפני כ- 17 שעות? שוב תודה

בלי לדעת מה זה

או אם זה בכלל מחלה, איך נדע כמה זמן עד שיופיעו סימנים? חכי לתשובה מהחנות, ובינתיים כדאי לעקוב אחריו. חמוד מאד..

angel nanny

New member
טרם שמעתי....

טרם שמעתי מחנות החיות וכנראה שלא אשמע מהם לכן עליי ליצור קשר עמם. ובוודאי שהעקוב אחריו הוא כל היום לצידי. בכל אופן רב תודות לך דר' (תודה על המחמאה
)

למעלה