ערב טוב - פניה אישית

Treker

New member
ערב טוב - פניה אישית

במשך כל השנה אנחנו צוחקים ונהנים ומתמודדים עם הכל כאן בהומור משובח יותר ומשובח פחות. אני פונה אישית לכל אחד ואחת מכם/ן, אין לי כוונה לסתום פיות או למחוק הודעות הערב ומחר, אני מבקש מעומק ליבי, בואו נזכור את אותם אלה שאינם איתנו עוד, אותם 6 מיליונים שנספו בשואה. תתעלו על עצמכם והרכינו ראש. אני בכל אופן עושה זאת.

neuron

New member
../images/Emo45.gif + הערה (ובבקשה לקרוא ולהפנים)

אני מקווה שתתייחסו בצורה הנכונה להערה זו שנכתבת על ידי מי שליווה את הפורום הזה מיום היווסדו... הגיע הזמן שחלק מהכותבים בפורום יפנימו שהומור שחור יכול לכלול בתוכו הומור על נושא השואה, אך הומור שחור אינו רק בדיחות שואה. הערה שניה - התבטאות וולגרית יותר אינה בהכרח אומרת שמדובר בהומור שחור משובח יותר. הומור שחור טוב, כמו כל הומור טוב, הוא הומור שמצליח לגעת בנושא אליו הוא מכוון תוך שימוש ברמיזה ולא תוך שימוש במילים בוטות או תיאורים גרפיים יותר. והערה נוספת - הפצת תמונות של חלקי גופות או קישורים לתמונות כאלו הן לא ביטוי של הומור שחור. אני מבין שיתכן וחלק מאלו שחובבים הומור שחור מוצאים עצמם נמשכים למצגות גרפיות מעין אלו של אירועים לא נעימים, אך יחד עם זאת תמונות אלו כשהן מוצגות ללא שום אמירה אין בינן לבין הומור שחור כל קשר ולכן כאן זה לא מקומן. אני מניח שהפורום קיבל את אופיו הנוכחי בגלל שחתך הגילאים כאן קצת ירד במהלך החודשים האחרונים, ובגלל זה אני מרגיש בנוח לקחת לעצמי במידה מסוימת תפקיד של מחנך.

לזכרם של חללי השואה ../images/Emo16.gif

Treker

New member
אף אחד לא דרש ממך כלום

בסופו של דבר אתה עושה מה שאתה רוצה, וגם אמרתי את זה.

kacha

New member
אולי זו הדרך שלך לזכור אבל ביום הזה

אנשים מתאחדים לזכר המקרה הזה וביום הזה בדיחות על השואה זה רק מפריע להתייחד...אז מה שאתה עושה כשאתה צוחק על זה כיום אתה פוגע באנשים... לדעתי תעשה מה שאתה רוצה ומה שעושה לך טוב כל עוד אתה לא פוגע באחר... ד"א...הודעה ראשונה שלי פה :)

למעלה