ערב טוב....עצה\עזרה

ילפחלון

New member
ערב טוב....עצה\עזרה

שלום. במשך השבוע הגיע לאוזני שמועה שאם רוצים לשבור עצם מסויימת בגוף בקלות, פשוט אפשר לקחת פרוסות של תפוח אדמה ולשים על העצם כל הלילה ואז בבוקר למחרת העצם נשברת מאוד בקלות... למישהו פה היה נסיון עם זה? או שיש לו מידע לגבי זה? איך הצבא מקבל את זה? והאם הפרופיל יורד בעקבות מעשה שכזה???

תעלולה

New member
שריד, שלא יקבל רעיונות נוספים

להורדת הפרופיל (אני משערת שזו הפואנטה, לא?) ואגב, מה בדיוק גרם לשואל השאלה לפנות דווקא לפורום זה? אנחנו אמורים לתקן לא לקלקל... אני מקווה...

שריד

New member
תני לו קרדיט שיבין את הציניות...

ובקשר להורדת הפרופיל, שהיא כנראה השאלה המסתתרת מתחת... אני חושב שיש פורומים נוספים רלוונטיים שאפשר להתלבט בהם... כמו למשל פורום מתגייסים או למשל פורום שמתעסק בחשיבה והמבין יבין
... שריד

ואני חשבתי

שני דברים בו זמנית - אבל לא כתבתי אותם. חשבתי - ואללה - אני מכירה אנשים שמכירים אנשים שמוכנים תמורת סכום סמלי לשבור לו ת'עצמות בלי תפוחי אדמה. ואחר כך חשבתי - או! הנה עוד בן אדם שרוצה עצמות שבורות אבל שישברו בקלות ואם אפשר בלי כאבים. מי לא מכיר את המשאלות הללו מטיפול? "אני רוצה שינוי אבל לא רוצה להתאמץ עבורו" "אני מאוד רוצה להגיע לכל מיני מקומות, אבל לא רוצה לזוז מהבלטה שאני עומד עליה" שיא השיאים של החשיבה המנוונת: להשיג פתרונות בלי מאמץ ואם אפשר, עדיף בעזרת מעורבות חיצונית, כדי שחס וחלילה אי אפשר יהיה לטפול עלי אחריות כלשהי ושיהיה את מי להאשים. מי אמר תרופות ולא קיבל? טוב, אולי נסחפתי - זה מה יש היום כנראה

שריד

New member
בשנות ה90 אנשים איבדו דירות

בשל חשיבה דומה לא ? אני רוצה להרוויח אבל לא לעבוד... מוכר ?

omeriko111

New member
כך גם אני שמעתי פעם.

לפני הרבה שנים, כשאני הייתי בצבא שמעתי גם משהו כזה על תפוחי אדמה. אבל אין לי מושג אם זה נכון באמת. אין דרכים יותר פשוטות להוריד פרופיל??!! וחוץ מזה אם תשבר לך היד מקסימום תקבל כמה גימלים ואח"כ יחזירו אותך ליחידה. לא?! עד כמה שידוע לי, יד שבורה לא מפריעה כ"כ הרבה לתפקוד היומיומי, אלא אם כן התכוונת לשים את התפוחי אדמה על הגולגולת...

תעלולה

New member
הורדת הפרופיל זה על עצם

הנסיון לפגיעה עצמית. אין ספק שעל יד או רגל שבורים ללא סיבוכים שלאחר הגבס אין הורדת פרופיל מי יודע מה... צריך הרבה מעבר לשבר בשביל זה. אולי לסרב לפנות ישובים? זו גם דרך... אבל אם מגלים שהבחור ניסה לפגוע בעצמו, קצרה הדרך לקב"ן ולאי-התאמה. הפרופיל יהיה מספיק נמוך בשביל לשחרר.

omeriko111

New member
נכון, אבל...

יש דרכים רבות להגיע לקב"ן גם בלי באמת להזיק לעצמך. ודרכים פשוטות למדי ממה ששמעתי. כך שאם על זה הוא בונה אולי הוא באמת צריך להעמיק את התחקיר שלו...

למעלה