ערב טוב עם שומרי הסף

Aronsona

New member
שרצים

אז יש לי שוב אורח ולכן אני ממעט להיכנס בימים האחרונים.
אתמול בערב טיילנו על חוף הים של תל אביב מתחת למלונות, ונכנסנו לקפה מצדה לאכול ארוחת ערב.
היה מאד רומנטי כי זה היה בשקיעה אלא שהאורח שלי קצת הפריע לרומנטיקה.
אכלנו 2 צלחות מלאות של שרימפסים בחמאה ושום וקלאמרי קריספי ואז נזכרתי בכם בכלל ובאנוצ'קה בפרט.
שהרי כבר סיכמנו שהיא "מתה" על שרצים.

לא יודע מה דעתכם על השרצים הללו, אני מת עליהם.

סתם רציתי לשתף אותכם.

ערב טוב עם שומרי הסף

לא אח גדול אלא שני אחים קטנים שננטשו על ידי אימם ואומצו על ידי בעל המוסך שבו הפלקון נמצאת

היי אביעד

אני מקווה שלא איכפת לך שהצמדתי אותך אליי

כמעט ושלחתי משלחת חיפוש אחריך. דאגתי נורא. בפעם הבאה תשלח איזה סימן שהכל בסדר איתך

אתה יודע שאני ושרצים לא רואים עין בעין. אפילו דגים פשוטים לא באים אליי הביתה
אבל מאמינה לך שזה טעים

אתה חושב עלינו, וזה כבר טוב

Aronsona

New member
בוודאי שלא איכפת לי

אני זוכר שדיברנו על שרצים ואינני זוכר מי היה בעד, נאוסיקאי וקטניפ נדמה לי. את לא אוהבת ואנוצ'קה ניסתה לטעום ונתנו לה להתחיל עם משהו בעייתי.
תמיד חשבתי שצריך ללמוד לאהוב שרצים והקלאמרי קריספי הזה הוא מנה מדהימה לצורך העניין, משהו קריספי במקום מרקם לא ברור ולא נעים.

Anna begins cc

New member
זו הייתה חוויה די רעה, אני מודה.

לפני חודשיים בערך הייתה הפעם הראשונה בחיי שהכנסתי משהו לא כשר לפה,
וזה היה קלאמרי מטוגן באיזו מסעדה יחסית זולה בירושלים,
והיה לזה טעם שגרם לי לא לרצות להתעסק עם שום דבר מהז'אנר הזה יותר אי פעם..

למרות שכמו שהצהרתי פה בעבר- אני ממש סקרנית לטעום לובסטר :)

Aronsona

New member
הקלאמרי קריספי והשרימפס חמאה ולימון

במצדה היו מעולים ולא גומי כמו שמסעדות לא טובות מכינות.
ובאשר ללובסטר זה מאד טעים אבל אני מתעצל לאכול אותו כי זה הרבה עבודה לשבור ולהוציא את הבשר עם כפית מיוחדת כזו.

קטניפ

New member
אני בעד שרצים?

אני כשלון חינוכי מהדהד בעייניה של אימי בגלל שאני לא מוכנה להתקרב לכל מה שחי בשלב כלשהו של חייו בים.

אוי הם מקסימים

אני רוצה אחד

חבל שאני לא יכולה לקחת אחד לאימוץ. הנכד שלי אלרגי לחתולים. הוא ישר מתמלא פריחה למגע של חתול

Aronsona

New member
ועוד משהו חשוב שרציתי לשתף בו אתכם.

היה צורך להרדים את הכלבה של אחותי. ההתנהגות של הוטרינר שביצע את הפעולה היתה כל כך מחפירה שהאחיינית שלי מצאה לנחוץ לכתוב על כך סטטוס בפייסבוק. רציתי שתקראו אותו:

מי שמכיר אותי יודע שאני לא נוהגת להשתמש בכוח שיש לפייסבוק בכזאת קלות..אבל הפעם לא נשארה לי ברירה.
לקחו לי את הלב.
המקרה מתחיל בכלבה שלי צ׳יטה, בוקסרית גזעית.. אהובה על כולם ולא מסוגלת לפגוע בזבוב.מה שמאפיין בוקסרים לרוב,זה שהם בלא מגיעים לגיל 10-12.
צ׳יטה שלנו הגיעה לגיל 13,בריאה לחלוטין ובחודשיים האחרונים עם זיקנה טבעית ומובנת..
שלשום ב3 בלילה היא חטפה התקף אפילפסיה..התחילה לפרפר במקום, ובליווי קולות מוזרים התחילה להוציא קצף מהפה בכמויות. לאחר כשעה נרגעה וחזרה לעצמה.
קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש כלבים שחיים עם זה מגיל קטן ולוקחים כדורים.
כשהגיע בבוקר ההתקף השני מיד לקחנו אותה לוטרינר הקבוע שלה,ד״ר קלמפנר מהוד השרון.
אני פגשתי אותו פעם ראשונה (בשאר הפעמים ההורים שלי לקחו אותה) וישר ראיתי מול בנאדם ש"סימפטי" היא לא אחת התכונות החזקות שלו.הוא נתן לה זריקת הרדמה בשביל ״להרגיע לה את מערכת העצבים״(כאשר לפני הוא יידע אותנו לכך שקיים סיכון גבוה שהיא לא תתעורר) וגם הביא לה כדורים.
בזמן הזה שאלתי איפה צ׳יטה יכולה לשתות והוא אמר "בצינור בחוץ".
פרט קטן שהוא לא ציין, שהזריקה משפיעה נורא מהר..אה וגם שאסור לנסות לתת לה לשתות כדי שלא תיחנק.
תוך 3 דק הכלבה השתטחה על הרצפה ולא הגיבה למים שניסיתי לתת לה..
כשקראנו לו החוצה הוא אמר ״את ניסית לתת לה לשתות? יכלת להרוג אותה היא יכלה להחנק״ טוב שנזכרת לומר לנו דוקטור יקר (אגב, אותי שלחת קודם לשתות מהצינור בחוץ?)
הלילה הבא היה סיוט.
צ׳יטה קיבלה התקפי אפילפסיה בתדירות של שעתיים-שלוש, וגם כשההתקף עבר היא לא נרגעה ולא נשמה כמו שצריך.נדפקה לה הקופסא והיא עשתה דברים מוזרים בלי קשר להתקפים..כנראה שהיא לא התעוררה טוב מהזריקה.
החלטנו שלא מגיע לה הסבל הזה ושאין ברירה אלא להרדים אותה.
צ׳יטה היתה חלק גדול מאוד מחיינו ורק מי שיש לו כלב יכול להבין כמה החיה הזאת משמעותית ושהיא חלק בלתי נפרד מהחיים.
בבוקר אחי הגדול שהיה מאוד קשור אליה לקח אותה בכאב גדול חזרה לד״ר קלמפנר להרדמה..תוך כדי שאחי מחזיק את הגופה בידיו ונפרד ממנה בקושי בלתי יתואר, הד״ר שנאחל לו רק בריאות, שאל אותו ״מה אתה בוכה??איפה היית בצבא??״
כשאחי ענה לו בנח״ל. הד"ר הגיב:
״פלא שהנח״ל נראה ככה?!״
באיפוק רב וצלקת עמוקה אחי יצא מהמקום..וביקש ממנו לשמור עליה עד שיגיעו לאסוף את הגופה.
״מה יש לשמור עליה,היא מתה!״

ד״ר קלמפנר היקר,חוסר הרגישות והאדישות שלך השאירו את כולנו מזועזעים. אני לא מאחלת לאף אדם לקבל כזה יחס כפי שקיבלנו ממך.
אבסורד שבנאדם שאמור לדאוג לחיות, מרשה לעצמו לדרוס אנשים בדרך.
שברת את כולנו.
ממליצה לכולם ובפרט לאנשי הוד השרון, למצוא וטרינר אחר.

Anna begins cc

New member
כמה קשה לקרוא.

אני תמיד תוהה מה מביא אנשים לבחור במקצוע הרפואה,
כשחסר להם את הדבר הכי בסיסי שיכול להיות לרופא,
לא ידע ולא כשרון ולא אומץ-
חמלה.
חמלה בסיסית לסבל של אדם או חיה.

פשוט עצוב.

קטניפ

New member
קראתי את זה בדיוק עכשיו

וחשבתי לעצמי שבתור מי שמקדישה חלק ניכר מחייה לחיות מפגש עם אדם כזה היה נגמר רע. ממש רע.
חוסר רגישות נוראית! איכס!

למעלה