ערב טוב עינת..

שירז30

New member
ערב טוב עינת..../images/Emo102.gif

שלום לך עינת.. פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום שלך,ואני חייבת לציין שהתרשמתי לטובה.. כל הכבוד לך על התמיכה המבורכת שאת מעניקה לאנשים הפונים אלייך.. פניתי אלייך,על מנת לקבל תחזית רומנטית,לגביי גבר שאיתו אני מתראה, כבר 4 שנים וכמה חודשים... ולכן הנה הפרטים הנחוצים לך כבקשתך... שם פרטי שלו: 3,3,4,5 שם משפחה שלו: 7,6,1,3,1 תאריך לידתו: 23.4.1951 שם פרטי שלי: 3,1,6,3,5 שם משפחה שלי: 1,1,3,5 תאריך לידה שלי: 31.8.1971 הייתי מאוד מבקשת לדעת מה צופן לי העתיד איתו?והאם נהייה ביחד? תודה רבה לך על ההתיחסות. מחכה לתשובה ממך... ושיהייה לך ערב קסום ומבורך... (דרך אגב,שמי בפורום בדוי,לידיעתך),ובפרטים שציינתי, מופיע שמי האמיתי.... שירז....

עינת

New member
היי שירז וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תודה לך ואני חייבת לומר שמחמאותייך גרמו לי
. לגבי שאלתך... איני נותנת תחזיות ונבואות,אני יכולה לומר אם יש תאמה או אין,לנסות לעזור בפתירת קשיים אבל לא לנבא ... הרי אם תהיו ביחד או לא תלוי רק בכם,אתם יותר מ 4 שנים ביחד,טוב לכם ככל הנראה שאם לא,בודאי לא הייתם נשארים ולכן פשוט תחיי את החיים... אם קיימת בעיתיות מסוג כל שהוא,שאלי ישירות ותקבלי תשובה ישירה במידת האפשר בהתחשב במגבלות המקום (פורום).
שפע ו
עינת

שירז30

New member
עינת-האם יש בנינו התאמה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

עינת,העונג כולו שלי...ותאמיני לי שמגיע לך...את מתוקה.. ההיתי רוצה לדעת בבקשה,האם יש בנינו התאמה? הפרטים מצוינים בהודעה הראשונה... מחכה לתשובה ממך... שירז....

שירז30

New member
עינת-מה עם התשובה,שאני מחכה לה?????

מחכה לתשובה ממך...מה קורה? שירז...

עינת

New member
שירז עם מעט סבלנות

מגיעה התשובה... מידת ההתאמה בינכם מועטה ונראה שאת מתפשרת בקשר הזה ומתאימה עצמך אליו. ושוב הבחירה שלך היא
שפע ו
עינת

שירז30

New member
עינת-תודה רבה לך על התשובה../images/Emo24.gif

דרך אגב,הרבה נכון יש במה שאת רשמת... אני זאת שמתאימה עצמי אליו,ובגלל...שאני מאוד אוהבת אותו... ונכון שהבחירה כולה שלי,אבל כאן,מדבר ביני לבינו הרגש,יותר מההגיון, ואיתו כל הדברים הטובים מסביב.... מסתבר שהסבלנות השתלמה לי...בכל אופן,תודה רבה לך על התשובה... המון אהבה ממני אלייך...
ש י ר ז

למעלה