ערב טוב - עזרה דחופה!

miriamgrun

New member
ערב טוב - עזרה דחופה!

שלום לכולם! אני מרים אלמנה חדשה בקבוצה! חזרתי מחול לא מזמן הייתי במקסיקו לאחר שהתאלמנתי לפני 3 שנים בעלי התאבד! לפני כחודשים התפטרתי העבודה היה לי קשה, יש לי ילד בן 4.5 והלחץ השעות פשוט הייתי חוזרת פקעת עצבים ומצבי הנפשי לא ממש עזר בבית, לאחר התלבטות רבות התפטרתי יובל הרבה יותר טוב והלחץ ירד בבית אך אני במצוקה כלכלית נוראית אני מקבלת קצבת ביטוח לאומי אך מאוד קשה לי, אין לי פנסיה של בעלי בגלל הנסיבות המוות. אני לא יודעת לאן לפנות בקשר לעזרה בשכר דירה או בכלל? משהי יכולה לתת יד בנושא? אשמח מאד לעזרתכן! הנושא מאד מאד דחוף, תודה מראש מרים

../images/Emo140.gif

מרים יקרתי אם לא היה בבעלותך דירה עד זכאית לעזרה במגורים , פני בדחיפות לעו"ס שתדריך אותך לגבי פניה לבנק תפחות או משרד השיכון . ישנה זכאות לאמהות חד הוריות לקצבה למגורים .

עו"ס=עובדת סוציאלית

פני לעובדת סוצאלית בלשכת הרווחה באזורך היא אמורה להדריך אותך לאן לפנות לקבלת עזרה במגורים.

היי, השאלה אם היתה דירה בבעלותך

עלייך לגשת לבנק למשכנתאות באזור מגוריך ולבקש תעודת זכאות. ברגע שתקבלי תעודת זכאות יוצג שם אילו תנאים והקלות מגיעים לך. ישנו סיוע כספי לתשלומי שכר הדירה ויש באפשרותך לבקש דיור בחברה משכנת , רק קחי בחשבון שירה מחברה משכנת (עמידר,עמיגור וכו') זו פרוצדורה שלוקחת זמן. חוץ מדיור יש לך את כל ההקלות המגיעות לחד הוריות על פי חוק משפחות חד הוריות.

תודה מימי ,../images/Emo140.gif

מימי אני הרבה בנושא איני יודעת , אז באמת תודה על שיתוף מהידע שלך .

בשמחה , את יודעת איך לאתר אותי

(מקווה שעדיין יש לך את נמייל שלי). איך את מרגישה

מרים אני כל כך מצטערת לקרוא שככה

מתארת לי מה עברת ומפה שולחת לך חיבוק מאחלת לך את הכי טוב יקרה

למעלה