ערב טוב עומר

ערב טוב עומר../images/Emo53.gif

הי רציתי לדעת האם אשאר בעבודתי הנוכחית ? או האם למרות כל המאמצים שאנקוט ,יבחרו באחרת. תודה

../images/Emo103.gifהי עומר תוספת קטנה

הי משום מה היה לי הצורך גם לשאול מה עלי לעשות בכדי לשפר את מצבי הכלכלי והקרירה?(ועמוק בתוכי חשבתי איך אוכל למנוע עוני בחיי או מחסור ) ולכך בחרתי שלושה רונים שהתחברתי אליהם והם: 1-FEHU-בקר 2-OTHALA-ירושה 3-WUTHJO-תהילה והרון שפחות התחברתי אליו או יותר נכון הרגשתי אליו מן ריקנות הוא: WYRD-גורל. אשמח לפירוש של שני הבחירות

מעניין...

זה כאילו שיש בך את הפוטנציאל לקבל את הכל - כסף, קריירה, אושר ותהילה. ואת, את בוחרת להתנער מהזכות המולדת שלך, מהדרך של חייך. זה כאילו שאת כרגע מוסטת מהשביל של חייך, לא קשובה לקול הפנימי שלך. ניראה לי, שהחיים שלך התעטפו בכל כך הרבה לכלוך, עצב וברדק, שאת כבר המון זמן לא יכולה להרשות לעצמך לחפש את הקול הפנימי שלך, ואולי זו העצה של הרונים אלייך, לחפש את הקול הפנימי שלך. אז הנה סיכום הקריאה - את נועדת לחיות בשפע.אבל ההכוונה הפנימית שלך מכוסה אבק ונעולה מתחת לצרות היומיום. נסי להגיע לקול הפנימי שלך, להיות קשובה, לתרגל את האינטואיציה, להבין מה בא לך, מי את, מה היית עושה אלמלא החיים היו כזו סערה בחווייה שלך. מקווה שאני ברורה, אם לא - בקשי הבהרה!
כל האהבה שבעולם אלייך, מאמינה יקרה!

מאמינה יקרה ../images/Emo24.gif

הפעם, רואים את סןף ההעסקה שלך... אני מצטערת מאוד...
ממליצה לך לשים דגש רב יותר על חיפוש עבודה חדשה, וכרגיל, למצוא איזון בין הדחף החזק מאוד למצוא עבודה, לבין החיים והצורך להיות שלו ונינוח... טיפה'לה להרפות... ראיתי ששאלת עוד שאלה יותר כללית, אז אני ניגשת לענות לך עליה. מצטערת להיות שליח הבשורה המרה... אבל יש לי תחושה שהכל יסתדר בסופו של דבר. ומה שניראה לי חשוב ללמוד מהתנהלות היארועים כאן, יקירה שלי, היא שעסק, אם הוא רווחי, הוא מתנהל בצורה עסקית, ולא בצורה חברית. אולי זה הימור לא בטוח בכלל, לצפות שתתוגמלי על נאמנות ומסירות, בצורה לא כלכלית... בפעם הבאה - את תלמדי לעשות מה שמתאים לך, וכמו שהאירגון עושה עבור עצמו, את תשימי את עצמך במקום הראשון ותעשי רק מה שאת יכולה ומסכימה לעשות, גם אם לא מבטיחים לך שלא תפוטרי לעולם... אני מקווה שהעברתי את המסר. אם לא - בקשי הבהרה.

../images/Emo45.gifתודה לך עומר מבקשת הבהרה קטנה

מה זאת אומרת שנועדתי לחיות חיי שפע איך אגיע אליהם? קשה מאוד (אם נכון ממה שהבנתי בתשובתך אלי)לחיות חיי כאילו שטוב וכאילו שנחמד לי כשאני אין לי לא יום ולא לילה רגועים בגלל המחשבה של איך לצאת מהמצב הכלכלי המסובך שאני נמצאת בו. ובקשר לתשובתך השניה מצד אחד אין לך בשורות טובות(אם הבנתי נכון?) ומצד שני אני רואה בשורות טובות בבקשה חשוב לי לדעת איך מתי אהיה במצב כלכלי נורמלי ?אם ובכלל. בתודה והמון הערכה על השקעתך בתשובות

להיות קשובים...

אני מציעה לצאת מהמעגל הזה באופן יזום. תתחילי להשקיע זמן בעצמך. תרגלי מדיטציה. קחי לך זמן חופש מהעולם. תדאגי לסביבה תומכת ואוהבת. אל תבזבזי אנרגיות שאת לא מוכרחה לבזבז. תשתדלי להתאפס מהבחינה הזו, ואז תוכלי להתחיל לטפס. צדקת שהמסר הוא חיובי ושלילי - כי עם זאת שאני רואה שבעבודה הנוכחית הסוף מתקרב, באופן עקרוני אני רואה שמסלול החיים שלך כן כולל שפע ואת רק צריכה "לחזור למסלול", מה שקוראים...
אז תתחילי מלהתאמן לא להתרגש על זה שהעבודה הזו נגמרת, ביחד עם לחפש עבודה חדשה עם כל האנרגיות שרק יש לך. ונראה איך מתקדמים משם. לא להתעצבן כשלא חייבים. לא להפגע מדיי... לא לקחת ללב... בסדר?

../images/Emo24.gifתודה לך עומר נשמה

על הסבלנות והסוכלנות אשמח לעדכן ולהתייעץ בהמשך בסדר?
תודה

איזו שאלה ../images/Emo24.gif

אני פה בשבילך!!!! לפעמים לוקח לי קצת זמן, לא להיעלב, זה רק בגלל שאני רוצה לתת תשובה מכל הלב ועם כל הכלים שעומדים לרשותי. אני מחכה לשמוע ממך עדכונים

../images/Emo140.gifתודה עומר ובהמשך למסר..........

אלו הרונים שיצאו לי באקראי. אייהואז דאגאז גבו ושוב אלפי תודות על הסבלנות והסובלנות שיש לך עד אין סוף.

למעלה