ערב טוב (נקווה)

אסי אש

New member
ערב טוב (נקווה)

שלום לכולם, זו הודעתי הראשונה כאן בפורום במתכונתו הנוכחית בתפוז, אני נהנה מאוד לקרוא את ההודעות, נחמד לי לראות את הידע של עופר בתחום ה-bbw, ובכלל ב"מדעי החיים". רק דבר אחד כאן מוריד לי את המצב רוח -ההודעות של אנרכיסטית. אנרכיסטית - פניה אישית מעל "גלי האתר": אני לא יודע מה לגבי שאר הגברים, אבל אני נעלב מההודעות שלך אני לא יודע איזו התעללויות עברת מגברים במהלך חייך, אבל לא כולנו כאלה, ואם עדיין את חושבת כך, נסי ללכת לפורום נפגעות תקיפה מינית - שם תוכלי להעליב גברים בלי חשבון. מצטער על הסגנון התקיף, אבל כולנו כאן כדי לדבר בכיף וגם לתמוך אחד/ת בשני/ה, ולא למטרות הרסניות!

אסי

סלח לי, אבל הודעתך פוגעת. כזאת אני וכזאת אשאר, זה הסגנון שלי, וזה משהו הרבה יותר עמוק מאשר מבנה גוף. זה אופי, וזה פוגע. אם לא הבנת עד עכשיו, מטרתי היא לא להעליב גברים אלא זה פשוט ההומור שלי. לא מוצא חן בעיניך? אתה החולייה החלשה. שלום. וכבר אתה הופך אותי לנפגעת תקיפה מינית.. ההודעה הזאת עשתה לי רע, ואם הדברים אכן כך אני אשקול ברצינות לעזוב את הפורום. זהו.

גילה37

New member
אנרכיסיטית יקרה

את טוענת שהוא פגע בך? אבל את בהודעה שלך פגעת גם בו , זה צרילך להיות הדדי . הוא לא מכיר אותך והוא נשמע לי בחור מאוד אינטליגנט כך שהוא כנראה העביר לך מסר שלא הבנת אותו, כי שוב הצבת את החומות שלך, אם הוא היה פוגע בך או מנבל את הפה הייתי מעיפה אותו אבל הוא כבת הודעה עיניינית ולפי דעתי זו היתה הודעה שנשמעה לי כביקרות בונה אל תיעלבי , הוא לא ניסה לפגוע בך שלך גילה

טוב.

לא יודעת מה הוא ניסה לעשות, עובדה שזה הציק לי. אבל נברמיינד, let bygones be bygones. מצידי אפשר למחוק את כל האשכול.

גילה37

New member
קודם כל ברוך הבא.....ולענין.......

אני לא יודעת אם היא ממש תוקפנית או רק צורת התבטאות שלה , אולי היא מאוכזבת מהגברים ולא בכדי , לא אתה ולא אני נשפוט אותה על חוסר אהבתה למין הגברי,, נכון שזה מצער אבל אני לא הולכת לחנ אותהובודאי שלא אתה , מה שאני מציעה זה . אולי תנסה להסבירלה את הצד שלך היא תבין , כולנו מבינים שיש הבדלים משמעותיים ביון גבר לאישה אז פה טמון ההבדל , שלך גילה ותמשיך לכתוב לנו

אסי אש

New member
פניה שניה לאנרכיסטית

חשבתי על זה עוד אתמול, יש אולי צדדים מקילים להתנהגות של אנרכיסטית, באמת קטונתי מלשפוט. אני הגבתי לפי ההבנה ש-כוח נגד כוח פועל בצורה הכי טובה, ולפעמים באמת שאין פרטנר (אנחנו כבר מכירים את התופעה) זה מה שצריך לעשות. אבל בכל זאת, מה שלא הייתי עושה עם בני דודנו, אני יעשה עם אנרכיסטית. אנרכיסטית יקרה - אני שולח לך ענף של עץ זית, אם פגעתי בך- העניין היה נקודתי , ואני לא מכיר אותך באופן אישי, אולי כלפי העולם החיצוני והאמיתי את מתנהגת בסגנון יותר יפה, כאן בפורום את יודעת מה אני חושב על הסגנון שלך, ואין כזה דבר אין מה לעשות- זו אני, תמיד יש מה לעשות לפעמים טוב לקבל את עצמנו כמו שאנו (בגלל זה כולנו נכנסנו לפורום) אבל כשאנחנו פוגעים באחרים ע"י קבלת עצמנו, כדאי קצת לחשוב על זה. אני מאחל לך שתמצאי את mr. right , ואני מאחל לו שתהיי טובה אליו. יום טוב לכולם

AlteX

New member
כל הכבוד, אחי! ../images/Emo45.gif

באמת אין מה להוסיף...

עופר 123

New member
חבר´ה, תעשו לי ולגילה טובה......

אל תעמידו אותנו בפני דילמות של "למחוק או לא למחוק". הודעות של חבר פורום אחד נגד אחר הן מיותרות, וגם אם יש מקום לביקורת, קיימת דרך נאותה לכתוב אותה, וכמו תמיד, די לחכימא ברמיזא. בכל מקרה, אתם יודעים שיש לנו כאן פורום נהדר, אז בואו נמשיך לעשות אותו כזה. אוהב את כולכן/ם,
עופר

פסדר.

לא חשבתי על זה עוד בכלל, אבל אם אתה כבר כאן אז שוין. לוקחת לתשומת ליבי שה"סגנון" שלי מפריע לך ואולי לעוד אנשים שפשוט לא אומרים, ומעתה אם אכתוב כאן הודעות הן יהיו מצונזרות (וכמו שאני יודעת לפתוח את הפה (אגב, עוד לא ראיתם כלום..) אני גם יודעת לרסן את עצמי). בכולופן אני מקבלת אותך כמו שאתה <מצונזר>, ומוכנה לשכוח את העבר המוכתם. עלה של זית?... איפה הבונבוניירה? (המשך ההודעה מצונזר). צ´או.

למעלה