ערב טוב ניצנים!../images/Emo220.gif
בסיבוב הראשון של חצי הגמר החלטתם (באופן תמוה ביותר) להעיף את אתניקס מהתחרות(
) ולהעלות את הלהקות הצבאיות לגמר. הלהקות המתחרות השבוע על השתתפותן בגמר הן: משינה וכוורת השירים שמתמודדים:
המגפיים של ברוך- אהובתי.
היא כל כך יפה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו.
גוליית- היא התווכחה איתו שעות.
נתתי לה חיי- נגעה בשמיים.
יו יה- הכוכבים דולקים על אש קטנה.
פה קבור הכלב- משהו קטן וטוב.
מדינה קטנה- תחזור תחזור. 1. המגפיים של ברוך- אהובתי: המגפיים של ברוך: הוא קנה אותן בזול הן היו מלאות בחול הוא ניקה אותן בספירט כל שעתיים. האכיל אותן מרק כשהקיאו הוא שתק, הוא לקח אותן לסרט כל יומיים. אבל יום אחד הוא קם עדיין מנומנם, חיפש ת'מגפיים בארון. ובמקום שהן היו רק גרביים נשארו שסיפרו לו את הכל בהיגיון, ש- נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר. אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה מאוד להשיג אותם כעת. נגני, נגני גיטרה... לדרכו יצא יחף מצונן וגם עייף וכולו מודע לעומק הצרה. כששאל עובר ושב אם ראה את מגפיו, רק מתוך נימוס נשמיט את התשובה. ברוך תר בכפר ועיר במצב מאוד שביר, הדפרסיה במוחו השתוללה. כשפנה חסר אונים, למדור חיפוש קרובים, התרגז עליו פקיד הקבלה, כי- נעליים קונים מהר... והנה ליד חוה שם מילה ת'מימיה, הוא גילה עקבות שלא נעשו מזמן. ופתאום בין השיחים הוא שמע שם לחשושים, בזרועות בחור אחר ראה אותן. לא ידע הוא מה לעשות, אם לצחוק או רק לבכות מה שלא יהיה הוציא את המטפחת. את ההוא לצד לקח ושלף את האקדח שירה עליו כדור אחד בתחת. כי - נעליים קונים מהר... אז ההוא אמר "סליחה", קיפל את השמיכה והלך הביתה בלי לעשות חכמות. ומאז ועד היום גם בגשם גם בחום, הן תפורות אצלו ישר לעצמות. כי- נעליים קונים מהר... ואם אתה לא מאמין תשאל את ברוך. אהובתי: אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייף מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים - הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי... 2.היא כל כך יפה- אז למה לי פוליטיקה עכשיו: היא כל כך יפה: היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה, לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי, אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות, ילד אוהב אישה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש, ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה, לאן - זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר, רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי אז למה לי פוליטיקה עכשיו: אלפי שכירים של חרב מתכנסים בתוך מסגד הם מדברים עלי אך לא איתי ודוד של השכן שלי קיבל את הסמג"ד סיפרה אישתו של בן של אחותי אהה אחותי, אהה אחותי שמיר ופטרוזיליה נפגשים באפילה לפתור את המצב הנוכחי ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה ואיש אחד טוען שהוא אחי אהה אחי, אהה אחי שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול עסקי הרוקנרול.. בסן פרנסיסקו הגשרים זקוקים להחלמה ברוסיה עוד אסון של רכבות ההמונים הפילו בברלין את החומה ולי ולך נותר רק לקוות אהה לקוות, אהה לקוות שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול אני ברוקנרול למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? את וגם אני בתוך ארגז שר ואת רוקדת במרכז שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא שכירים של חרב מתכנסים בתוך האפילה ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה מרגיש כל כך נפלא אנחנו עם סגולה אנחנו עם סגולה אז למה לי פוליטיקה עכשיו?
בסיבוב הראשון של חצי הגמר החלטתם (באופן תמוה ביותר) להעיף את אתניקס מהתחרות(