ערב טוב ניצנים!

ערב טוב ניצנים!../images/Emo220.gif

בשבוע שעבר בערב טוב ניצנים, לאחר קרב מותח וקשה משינה ניצחה את מוניקה סקס ובכך הבטיחה את מקומה בשלב חצי הגמר. השבוע, ברבע הגמר האחרון, הלהקות שיתחרו על מיקומן בחצי הגמר הן: כוורת וטיפקס. השירים שמתמודדים:
המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון.
היא כל כך יפה- התחנה הישנה.
גוליית- יושבים בבית קפה.
נתתי לה חיי- יש לי חברה.
יו יה- פרח השכונות.
פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו. 1. המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון. המגפיים של ברוך: הוא קנה אותן בזול הן היו מלאות בחול הוא ניקה אותן בספירט כל שעתיים. האכיל אותן מרק כשהקיאו הוא שתק, הוא לקח אותן לסרט כל יומיים. אבל יום אחד הוא קם עדיין מנומנם, חיפש ת'מגפיים בארון. ובמקום שהן היו רק גרביים נשארו שסיפרו לו את הכל בהיגיון, ש- נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר. אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה מאוד להשיג אותם כעת. נגני, נגני גיטרה... לדרכו יצא יחף מצונן וגם עייף וכולו מודע לעומק הצרה. כששאל עובר ושב אם ראה את מגפיו, רק מתוך נימוס נשמיט את התשובה. ברוך תר בכפר ועיר במצב מאוד שביר, הדפרסיה במוחו השתוללה. כשפנה חסר אונים, למדור חיפוש קרובים, התרגז עליו פקיד הקבלה, כי- נעליים קונים מהר... והנה ליד חוה שם מילה ת'מימיה, הוא גילה עקבות שלא נעשו מזמן. ופתאום בין השיחים הוא שמע שם לחשושים, בזרועות בחור אחר ראה אותן. לא ידע הוא מה לעשות, אם לצחוק או רק לבכות מה שלא יהיה הוציא את המטפחת. את ההוא לצד לקח ושלף את האקדח שירה עליו כדור אחד בתחת. כי - נעליים קונים מהר... אז ההוא אמר "סליחה", קיפל את השמיכה והלך הביתה בלי לעשות חכמות. ומאז ועד היום גם בגשם גם בחום, הן תפורות אצלו ישר לעצמות. כי- נעליים קונים מהר... ואם אתה לא מאמין תשאל את ברוך. בתוך נייר עיתון: יש אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון אה ווה ווה ווה חיים בתוך קופסה של שימורים אצלנו במטבח ובמטבח על השולחן יש איש בתוך קנקן אה ווה ווה ווה מציץ מהזכוכית ויום אחד נורה מתוך תותח ובתותח יש אנשים שמקבלים סטירה אה ווה ווה ווה זקנים ותינוקות ליד בקבוק שבור מחוף הים ליד הים יש אנשים קופצים מבניינים אה ווה ווה ווה סיפרו על זה בדיחה וצוחקים אצלנו בסלון ובסלון שלנו אנשים מסוג חדש אה ווה ווה ווה חיים בתוך שמיכה ליד רמזור מתחת איזה קו אה יה לא עלינו הנה זה בא הנה זה בא גם אלינו אה יה לא עלינו הנה זה בא הנה זה כאן גם אצלנו יש מדינה שמתחבאת מתחת איזה קו אה ווה ווה ווה ויש סטטיסטיקה שנכתבה בתוך נייר עיתון יש אנשים מגולגלים בתוך נייר עיתון 2. היא כל כך יפה- התחנה הישנה: היא כל כך יפה: היא כל כך יפה זה צובט בלב שלך, אך בכאב עצום. היא לא מבינה שאני רוצה אותה, לא אומרת לי כלום. בגינה תשב עם הטבע להתערבב, היא והשושנים. שתי מילים אולי הגדר מאחורי, אין לי אומץ מתאים. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. זה קורה רבות גם במשפחות טובות, ילד אוהב אישה. היא בסוף תרגיש שאני עומד בכביש, ותפנה את ראשה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל ולב מתמוטט. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך אני מתבייש לתת. כבר שנה חלפה את הבית היא עזבה, לאן - זאת לא אדע. וקשה יותר למלא את החסר, רק נותרה שושנה. כל השבוע חלון פתוח כוכבים מעל אומרים לא כדאי. הייתי נותן לה שק של סנטימנטים אך חיכיתי יותר מדי. התחנה הישנה: הירידה הזו לרחוב החם היתה בשבילי מקום לעולם של שיכור מוכר מלבי קר עם בוטנים וסירופ אדום של סוכר חגורה בעשר וקלטת מתנה מיץ ענבים ועיתון להמתנה קולנוע שמקרין סרטים של זימה וכובע של פרסי עם רקמה הייתי יורד בתחנה הישנה והיא הייתה לי מדינה אחרת מדינה של מציאות בהמתנה כשגשם יורד וכשהשמש בוערת פתאום אני שייך ולפעמים אני אחר בתוך עולם צפוף וממהר בשדרות הנעליים הזולות בדוכני פלאפל עם כל התוספות שירותים ציבוריים שריחם למרחוק נהגי מוניות שלא למדו לשתוק שיכור ועיוור מסתכלים על העולם אברכים מרוויחים מצוות חינם הייתי יורד בתחנה הישנה... בדרך לתל אביב המבריקה אני עוצר במציאות הסדוקה של פיתה עם זעתר וביצה בצד של ספק רבנים ספק פושטי יד בעשרה שקלים שלוש קלטות ושירים מוכרים מכל המדינות והבוץ השחור על כל מדרכה ונהג מפטיר חצי ברכה הייתי יורד בתחנה הישנה... 3. גוליית- יושבים בבית קפה: גוליית: זהו שיר מאוד עצוב הנושא כזה כאוב, אם תשים תחבושת, לא יעזור לך שנתיים. הגיבור של הסיפור להגיד אותו אסור, נגלה רק שהשם שלו כמו אפריים. יום אביב בכפר קטן ציפורים שרות בגן, נמלה עוברת אך המנגינה נשארת. בחצר נולד תינוק ומיד התחיל לצעוק "לא קוראים לי 'פריים - שמי גוליית ולא אחרת!" כל התנ"ך פחד ממנו כמו מפיל, גיבורים ברחו הביתה, לוחמים זייפו ת'גיל. הם קראו לו "השד מאשקלון". בגנון אמר שלום ילדים עברו לדום, בן חמש וכבר הספיק להביא הביתה סלע. התאמן כל יום שעות בלהפריע לחיות, יש אומרים היה לו קול נמוך מים המלח. כל התנ"ך פחד ממנו כמו מפיל גיבורים ברחו הביתה לוחמים למדו חליל הם קראו לו בשקט מרחוק. הנה בא אלינו, בא אלינו גולי, גוליית מקווה שגם הפעם הוא יחשוב אותי נחמד. הנה בא אלינו, בא אלינו גולי, גוליית, מקוה שלא ידרוך עלי, יעשה אותי גמד. דוד מלך ישראל קם בבוקר לטייל, מרחוק רואה המון סואן צועק "הצילו!" בלי לחשוב יותר מיום התייצב על המקום, חוץ משני גמלים וגדי עוד לא ידעו אז מיהו. "בוא אלי, גוליית נחמד, שב אצלי על כף היד." "ככה מדברים?" שאל גוליית באשקלונית. דוד מלך התעצבן, "הרוגטקה תנגן!" אבן לעברו ירה, קלע לו בול בפוני. כל התנ"ך אמר תודה והתרגש, "אם תרצה להיות מלכנו, תתקשר מחר בשש" ומאז לא שמעו אותם אומרים, הנה בא אלינו, בא אלינו... מקווה שלא ידרוך עלי מקווה שלא יקפוץ עלי הנה בא אלינו גוליית יושבים בבית קפה: יושבים בבית קפה ומרגישים בתוך בועה מה לא עשינו איפה טעינו מה נשתנה יושבים בבית קפה אני מזמין עוגת גבינה מה לא עשינו איפה טעינו הלכה המדינה ואת בתוך הג'יפ שלך את שומעת סטריאו ומונו בחוץ בשחור ולבן ואת בתוך הג'יפ שלך את לא פותחת רדיו את רואה שחבל לך על הזמן יושבים בבית קפה ומדברים על המצב מה לא עשינו איפה טעינו ולמה עכשיו יושבים בבית קפה ומרגישים כמו בחו"ל מה לא עשינו איפה טעינו תיכף מבול ואת בתוך הג'יפ שלך... ואת בתוך הטריפ שלך את קוראת לי רומיאו אצלך זה סגריר ובחוץ יש שרב ואת בתוך הג'יפ שלך את לא שומעת רדיו את לא יודעת כמה רע לי עכשיו יושבים בבית קפה...

המשך..

4. נתתי לה חיי- יש לי חברה: נתתי לה חיי: עוד בימים הראשונים של ההיסטוריה כשהעולם היה קיים רק בתיאוריה ולא הבדילו בין מחר, שלשום ואמש, היו רבים איפה כדאי לשים ת'שמש אך דבר אחד הוסכם, אם עקשן הבן אדם, אין סיכוי, אין פיצוי, זה מה שקרה. נתתי לה חיי ירדתי על ברכי יאמינו לי כולם למדתי מה זה סתם ונעלבתי. מאז עברו הרבה גשרים מעל המים וכבר הספיקו להמציא ת'צהריים. עוד לא ידעו הם על הגלובוס מה צורה לו, אם מרובע הוא, אם עגול, או איך שבא לו. אך דבר אחד ידעו, ואת זה מיד קבעו, אם סירבה - אין תקווה, זה מה שקרה. נתתי לה חיי... היום תמצא שהנושא לכל ויכוח הוא מה בא קודם - הביצה או התפוח, אחד אומר שנגמרים לו השמיים כשיש מספיק אוויר למדינה או שתיים. אולי בכל זאת נסתדר, היא תרצה אז נתגבר, היא מנעה כל גישה, זה מה שקרה כש... נתתי לה חיי... יש לי חברה: יש לי חברה ואני אוהב אותה, ומשתדל תמיד להיות איתה, יוצאים לרחוב, אני שם אפטר שייב. היא עושה דפיקות עם נעלי עקב. גם בשוק סואן אני והיא לבד, מחובקים ומתחבאים בצד, לי יש ג'קט מעור, ולה חולצה רכה, מרגיש גיבור, נותן לה נשיקה. יש לי חברה והיא מהממת אני אוהב אותה בלב, וכשהיא הולכת, היא תמיד חוזרת, אני עליה רק חושב. כשאני איתה, אני אחר בכלל, חושב על מכונית, ומוצרי חשמל, כי יש לה אף, עיניים תואמות, חיוך אדום, כמו בפרסומות. והיא לועסת מסטיק בריח של מנטול. ועם רוכסן מפלסטיק תופסת את הכל. היא שמה גרביונים עם רכבות חוצות, ועגילי מתכת, סרטים ומחרוזות. יש לי חברה והיא מהממת... יש לי חברה, ואני אוהב אותה. כשהיא בוכה, אני שפוט שלה. מביא קפה, מגש ועוגיות. נותן חיוך, עושה שטויות. עלי מורחת אודם, ולי זה לא אכפת. ויש לשנינו יחד, בדיוק אותו מבט. אוהב שהיא כותבת, באצבעות דקות. וכשהיא מסתרקת, עושה תנועות רכות. יש לי חברה והיא מהממת... 5. יו יה- פרח השכונות: יו יה: קיבלתי עונש קצת מוגזם שפטו אותי למוות. ישבתי על כסא חשמל נפרדתי מהפרייבט. לו יכולתי לפחות להחליף ת'כיסאות, כי אומרים בדרך כלל משנה מקום משנה מזל. יו יה אני שואל יו יה אתם עונים יו יה האם זה פייר? יו יה אתם לא יודעים. אח שלי אסף בולים לכן עבד בדואר. היה מחלק ת'מכתבים קיבל אפילו תואר. יום אחד פקח הבחין שאסף גם מכתבים, מהג'וב מיד פוטר כי יש סוף לכל דבר. יו יה... היה לי דוד כזה בטלן שהתעצל לנוח. היה הולך לנמלה חוזר בלי מצב רוח. לו היה פחות טיפש אז ודאי ידע שיש גם תוספת לפתגם: ראה דרכיה וחכם. יו יה... בן דוד שלי רצה לשחות כדי לצוף קבוע למד שחיה בהתכתבות אצל מציל ידוע. כשנכנס סוף סוף לים, תוך שניות הוא נעלם. שניים קפצו אליו מיד טובעים השניים מן האחד. יו יה... פרח השכונות: אני יושב לבד בעלאק בית קפה מחזיק באיזה עיתון עסקים את ניגשת אלי "מה מה תשתה?" אני רואה שאת בעננים אספרסו ארוך עם חלב בצד חלב קר לא מוקצף עם שניים סוכר תרשמי תרשמי אחד לבן אחד חום ואז נתת מבט עקום. הגיזרה לא רעה השיזוף סביר הרבה לגלות, מעט להסתיר מישהי כמוך יכולה להאיר את העיר עם איזה ביט צעיר מהיר מתאים לי לקדם אותך למקם אותך לעקם אותך לשקם אותך לצלם אותך לפרסם אותך להפוך אותך לסובב אותך לטפח אותך אני במקרה אמרגן צמרת ותיק ותיק, תשאלי כל זמרת את יודעת מה תשאלי את קלאצ'קין הכרתי אותו טוב טוב ופעם החזקתי את היד של זוהר ארגוב היה לו חוב ונסעתי הלוך ושוב עם גידי גוב בבוגרשוב. את תמיד תהיי פרח השכונות המלכה של העולם פרח השכונות אני אני מלצרית בבית קפה נטפלים אלי בלי מרחב מדבר איתי חטייר נראה לי מוכר אמא אמרה לי: "לא לענות לזר" אמר הוא אמרגן רצה לקדם איזה פרויקט קטן שאל אם אני שרה.. אמרתי: "כן... שרה חרא..." לא משנה נעשה לך בוק תשני את הלוק המראה המחוק לא מזמין ליקוק את נראית כמו איזה ירק אבוד בשוק תעמדי בפיסוק אז טוסי לספר במונית תביאי חשבונית ולא לדאוג יהיה בסדר את להיט!!! את תמיד תהיי פרח השכונות... אז בואי נעבוד על חוזה ארוך, קרוב תחתמי כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן ו... עכשיו הכל מוכן, אז יאללה בלאגן טכנאי תריץ ת'פלייבק יש לנו כוכבת את תמיד תהיי פרח השכונות... עכשיו אני כוכבת שחבל על הזמן ואתה נשארת כזה קטן הייתי חניכה צנועה בבני עקיבא ועכשיו כולם קוראים לי דיווה אז אל תנסה לקחת קרדיט זו אני על הבמה זו אני הלהיט מי אתה בכלל מי שמע בכלל עלייך שחרר את החוזה שלי בחייאת אימך ותחתום לי כאן וכאן וכאן וכאן וכאן וכאן ו... ותעוף לי מהעיניים בנות איפה הכפיים? את תמיד תהיי פרח השכונות... 6. פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו: פה קבור הכלב: פה קבור הכלב, פה קבור הכלב, זהו עצם העניין, לא, זה העצם של הכלב, 'בל הכלב מת מזמן, טוב זה עצם העניין אם אתה מחפש מילה וקצת קשה לך להחליט, שמע לי ושכח מהשיחה כי בין כה אין לך מה להגיד. אם אתה מבשל ספגטי, והמים לא רותחים, מה דעתך להדליק את האש כי זה מה שכולם עושים. פה קבור הכלב... אם אשתו לפעמים תופרת, אל תאמר שהוא תפרן. ואם ביתו לפעמים עוברת, אל תקרא לו עבריין. אם אתה מטפס למעלה, וקופץ ממקפצה, טוב יותר לברר קצת קודם אם יש מים בבריכה. פה קבור הכלב... אם ראית אחת יושבת עצובה ואומללה, שב לידה, יהיה בסדר, כי זאת בטח אשתך. אם דרכת בתוך דבר שכלב לפעמים משאיר, נקה היטב את הנעליים, ושמור מאתנו מרחק סביר. פה קבור הכלב... למה הלכת ממנו: למה הלכת ממנו איך עזבת אותנו אנו שואלים כל פעם מחדש מה מה לא עשינו השקנו וקיוונו סתם פתאום עזבת הייתי חלשה הייתי עצובה הייתי גלמודה לא יכולתי להתפתח הייתי בוכיה הייתי עלובה היה לי פוטנציאל ודי למה עזבת ת'גבר הוא היה בסדר הוא היה עושה לך בית וילדים השעון שלנו דופק בביולוגית והראש שלך עובד בעיונית למה הלכת ממנו רציתי חופשיות רציתי התקדמות רציתי להצליח גם לעבוד גם להרוויח רציתי תל אביב ולאמץ תחביב רציתי מטרה ודי למה הלכת ממנו רוצה הרפתקאות גברים עם קוקיות בהייסוסאיטים אני רוצה לשיר שירים חיפשתי את עצמי מעבר לראי ולא ראיתי כלום העיירה דומעת רק מתגעגעת כל הילדים עוזבים ולא חוזרים מה מה לא עשינו השקנו וקיווינו ובסוף הלכת. לכו להצביע!

ASTAR3

New member
שלי:)

המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון. 2 היא כל כך יפה- התחנה הישנה. 1 גוליית- יושבים בבית קפה. 1 נתתי לה חיי- יש לי חברה. 1 יו יה- פרח השכונות. 1 פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו. 1

JaboGirl

New member
שלי../images/Emo13.gif

המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון. דיי זה ממש קשה.. X היא כל כך יפה- התחנה הישנה. 1
גוליית- יושבים בבית קפה. 1 נתתי לה חיי- יש לי חברה. 1 יו יה- פרח השכונות. 1 פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו. 1 האמת זה ממש לא היה קל.. אבל כוורת זה כוורת.

בישי89

New member
אין לי מושג איך הולך הניקוד

אבל כוורת זוכה בענק! אין על כוורת וכל הנקודות הולכות למגפיים של ברוך! זה שיר הילדות שלי שנתקע לי בראש במשך שנים.....

שלי...

המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון 1 היא כל כך יפה- התחנה הישנה 2 גוליית- יושבים בבית קפה 1 נתתי לה חיי- יש לי חברה x יו יה- פרח השכונות 1 פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו 2 כבוד גם לטיפקס...נציגנו באירוויזיון...

שלי..

המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון. X היא כל כך יפה- התחנה הישנה. 2
גוליית- יושבים בבית קפה.1 נתתי לה חיי- יש לי חברה.1 יו יה- פרח השכונות.2 פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו.1

MS6

New member
אני ממש אוהב את טיפקס...

אבל אני לא חושב שיש מתחרים לכוורת... המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון 1 היא כל כך יפה- התחנה הישנה 2 גוליית- יושבים בבית קפה 1 נתתי לה חיי- יש לי חברה 1 יו יה- פרח השכונות 1 פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו X

bainhoren

New member
חד משמעי

המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון 1 היא כל כך יפה- התחנה הישנה 1 גוליית- יושבים בבית קפה 1 נתתי לה חיי- יש לי חברה 1 יו יה- פרח השכונות X פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו 1

את זה אני לא מפספס..

המגפיים של ברוך- בתוך נייר עיתון. 1 היא כל כך יפה- התחנה הישנה. 1 גוליית- יושבים בבית קפה. 2 נתתי לה חיי- יש לי חברה. 1 יו יה- פרח השכונות. 2 פה קבור הכלב- למה הלכת ממנו 1

JaboGirl

New member
כבר מצאת לה קמבודי?

היא ממש רוצה.. וישראל תמשיך ליהנות אנחנו מתגעגעים.. אפילו מסרתי לך ד"ש באחד השאלונים!

למעלה