ערב טוב ניצנים!../images/Emo220.gif
בשבוע שעבר בערב טוב ניצנים, הלהקות הצבאיות ניצחו את הדג נחש וכך הבטיחו את מקומם בשלב חצי הגמר. השבוע הלהקות שיתחרו על המיקום הנחשק בחצי הגמר הן: משינה ומוניקה סקס. השירים שמתמודדים:
אהובתי- מכה אפורה.
אז למה לי פוליטיקה עכשיו- כל החבר'ה.
היא התווכחה איתו שעות- על הרצפה.
נגעה בשמים- החדר האינטימי שלי.
הכוכבים דולקים על אש קטנה- תן לשים ת'ראש על דיונה.
משהו קטן וטוב- שנים חסומות. 1. אהובתי- מכה אפורה: אהובתי: אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות זה קשה, הם אומרים, לכולם פנים דומות עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה מתעייף מאבד כבר את האמונה אנשים מצביעים - הוא לבד היא נעלמה ואני כמו שוטה שוב קורא בשמה, שוב קורא בשמה לא, לא אל תדאגי מחכה, איפה שתהיי את, לקחת את נשמתי את תמיד, תמיד תהיי איתי. אהובתי, חיפשתי כבר בכל הירידים אהובתי, שאלתי כבר את כל הנוודים שעוברים ורואים דרך כל הנשמות שבאות והולכות וכשהן חוזרות הן תמיד בוכות לא, לא אל תדאגי... מכה אפורה: היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה... 2. אז למה לי פוליטיקה עכשיו- כל החבר'ה: אל למה לי פוליטיקה עכשיו: אלפי שכירים של חרב מתכנסים בתוך מסגד הם מדברים עלי אך לא איתי ודוד של השכן שלי קיבל את הסמג"ד סיפרה אישתו של בן של אחותי אהה אחותי, אהה אחותי שמיר ופטרוזיליה נפגשים באפילה לפתור את המצב הנוכחי ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה ואיש אחד טוען שהוא אחי אהה אחי, אהה אחי שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול עסקי הרוקנרול.. בסן פרנסיסקו הגשרים זקוקים להחלמה ברוסיה עוד אסון של רכבות ההמונים הפילו בברלין את החומה ולי ולך נותר רק לקוות אהה לקוות, אהה לקוות שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא כי שום דבר בעצם לא היה נכון גם הכדור שלנו שהפך למרובע שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול שכח שהוא עגול אני ברוקנרול למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? למה אבן ברמאללה סוטה ממסלולה לולה? את וגם אני בתוך ארגז שר ואת רוקדת במרכז שיקרתי שאמרתי שהכל כל כך נפלא שכירים של חרב מתכנסים בתוך האפילה ובניו יורק המציאו זן חדש של מחלה מרגיש כל כך נפלא אנחנו עם סגולה אנחנו עם סגולה אז למה לי פוליטיקה עכשיו? כל החבר'ה: כל החבר'ה עברו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא הם מהסוג שהולך לקרבי הם מהסוג שמרים את הדגל בטקסים בבית ספר ובתנועה הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה כל החבר'ה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים ללבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את לא חולה כל החבר'ה הביעו צער שכל הסיפור הסתבך וחרטה וכל החרא אז למה הם לא מפסיקים לחייך כי השופט הקל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה. 3. היא התוכחה איתו שעות- על הרצפה: היא התווכחה איתו שעות: היא התווכחה איתו שעות כמעט היתה על סף דמעות הכל קרה כל כך מהר הרגישה צורך לספר ישבו הם שניים בסלון הסיט לאט את הוילון מיד כיבה גם את האור היה שיכור, היה שיכור כן התנגדות הוא לא הרגיש אינטלגנטי ורגיש שניהם נולדו מזל סרטן זה מסוכן, זה מסוכן הכל הלך כל כך חלק היו באמצע המשחק כן הוא והיא והיא והוא לה לי לה לי, לה לי לה לו היא אמרה תמצא מוצא, אני רוצה אותך היא אמרה תמצא מוצא, אני רוצה אותך הוא נאלץ להשתדל פתאום הטלפון צלצל מיד הרים והתנצל אמר שהוא צריך לזוז מאוד חפוז, מאוד חפוז דחו הכל כבר למחר שעה סבירה לא מאוחר הטלפון נשאר אדיש הוא לא הרגיש, היה אדיש הוא לא ידע להתנהג לכל אחד היה לועג אבל עבד מאוד קשה היה עוסק, עוסק מורשה בטלפון שינה מספר שלא יפריעו לו מחר העסק נהפך רגיש הוא כבר הרגיש זה עסק ביש! היא אמרה תמצא מוצא, אם לא אמצא אותך היא אמרה תמצא מוצא, אם לא אמצא אותך הוא נאלץ להיזהר היא לא קיבלה טיפול נכון היה לה מזג ים תיכון היא רק רצתה להתנקם את הברנש קצת לעקם אחרי פגישה קצרה בבנק החליפה מכונית בטנק גנבה תחמושת מבסיס זה רק תכסיס, זה רק תכסיס איוושה פילחה את החלל פגז חדר אל ההיכל והתנפץ אל תוך הקיר מוות מהיר, עתיד מזהיר המשטרה שלחה חילוץ לבדוק את פשר הפיצוץ הוא נעלם בלהבה כן זו כוחה של אהבה היא אמרה תמצא מוצא, אם לא אמצא אותך היא אמרה תמצא מוצא, אם לא אמצא אותך אין שמש גשם, יש רק צל על הרצפה: נשבר, נשבר, ושוב מתקררים, הייתי רוצה לשבור לך יד, ואז לתת לך רחמים. כמו ציור של דגה, שמנמנה וענוגה, שנה סחבת אותי, על הרצפה. על הרצפה... נשבר, נשבר, הקרח המלוכלך, נקבר, בלחישה, הרגש שוב נמעך. על הרצפה...
בשבוע שעבר בערב טוב ניצנים, הלהקות הצבאיות ניצחו את הדג נחש וכך הבטיחו את מקומם בשלב חצי הגמר. השבוע הלהקות שיתחרו על המיקום הנחשק בחצי הגמר הן: משינה ומוניקה סקס. השירים שמתמודדים: