ערב טוב ןשקט בים?
Y yam shaket New member 4/1/06 #6 ערב טוב גם לך-באמת היתה רוח היום- ובגלל הרוח עפה כאן איזה מכונית-וכלן כתבתי משפט המתחיל במילים-"בגלל הרוח"-מישהו רוצה לנסות להמשיך?
ערב טוב גם לך-באמת היתה רוח היום- ובגלל הרוח עפה כאן איזה מכונית-וכלן כתבתי משפט המתחיל במילים-"בגלל הרוח"-מישהו רוצה לנסות להמשיך?
Y yam shaket New member 4/1/06 #14 חשבתי יותר על-"ברוחי ,בגופי,בנישמתי או משהו בסגנון הזה-את יודעת ,אפסססס,משהו שיכול לקבל מוזיקה...
ת תשוקית New member 4/1/06 #12 ואיזה רוח יצאתי ממחלתי לרופאה../images/Emo101.gif והרוח הכתה בי...הרופאה לעומת זאת לא ממש הצליחה לאבחן ... היום כל מה שהם לא מצליחים להסביר זה וירוס.... ולכן כמובן גם לא ממש קבלתי תרופה...נקווה שיעבור מהר אני כבר מותשת ....הכל סתוםםםםםםםםםםם...
ואיזה רוח יצאתי ממחלתי לרופאה../images/Emo101.gif והרוח הכתה בי...הרופאה לעומת זאת לא ממש הצליחה לאבחן ... היום כל מה שהם לא מצליחים להסביר זה וירוס.... ולכן כמובן גם לא ממש קבלתי תרופה...נקווה שיעבור מהר אני כבר מותשת ....הכל סתוםםםםםםםםםםם...
Y yam shaket New member 4/1/06 #15 אולי כוס עם חליטת מליסה? יכול לעזור לך?-גם תורם לבריאות-ואף יות ר מכך-המוראל-המוראל...
ת תשוקית New member 4/1/06 #17 איכסססססססססס לא אוהבת וגם לא מרווה ואל כל מיני עמה רק נענע...לימון דבש...אבל גם זה כבר יצא לי מכל החורים האפשריים תרתי משמע..חחחח
איכסססססססססס לא אוהבת וגם לא מרווה ואל כל מיני עמה רק נענע...לימון דבש...אבל גם זה כבר יצא לי מכל החורים האפשריים תרתי משמע..חחחח
Y yam shaket New member 4/1/06 #18 טוב,תשוקית-רק ניסיתי להיות טוב לב ו נחמד-מה שלא פשוט לי להיות ברוח הימים הללו...העיקר -שתתרוממם רוחך-כפי שכתבה המשוררת בשורות שלמעלה...
טוב,תשוקית-רק ניסיתי להיות טוב לב ו נחמד-מה שלא פשוט לי להיות ברוח הימים הללו...העיקר -שתתרוממם רוחך-כפי שכתבה המשוררת בשורות שלמעלה...
Y yam shaket New member 4/1/06 #21 פתחי את המים במיקלחת-לחום גדול... כנסי לשעה קלה עם מוזיקה שקטה וטובה-צאי כמו שאת -ישר למיטה...ומחר היום יראה אחרת...
פתחי את המים במיקלחת-לחום גדול... כנסי לשעה קלה עם מוזיקה שקטה וטובה-צאי כמו שאת -ישר למיטה...ומחר היום יראה אחרת...