ערב טוב - מה לקנות?

א ו ר ח ת

New member
ערב טוב - מה לקנות?

היי אני צריכה לקנות PC פוקט אבל אני לא יודעת איזה. הנתונים הכי חשובים שהיו בו זה: 1. GPS מובנה. 2. מהיר. 3. מסך גדול. תקציב, בסביבות ה 2000 - 2500 יש המלצות?

שאלות...

כשאת כותבת "מסך גדול" למה את מתכוונת? לרוב המכשירים יש מסך "3.5 ואם את צריכה מסך יותר גדול את נכנסת לתחום של מכשירי ניווט יעודיים שאינם מחשבי כף יד והם לא בטווח המחירים שציינת. לרוב המכשירים רזולוצית המסך היא מה שנקרא Qvga כלומר 320 על 240 פיקסלים, יש מעט מאד מכשירים עם רזולוציה יותר גדולה (פי 4) והם לא בטווח המחירים שציינת. אני מבין שתוספות כמו אינטרנט אלחוטי (WiFi) ותקשורת אלחוטית (Bluetooth) ומצלמה לא נחוצות לך. אני גם מבין שהמחיר שנקבת הוא של המכשיר לבד, בלי תוכנת ניווט, תוכנת הניווט לבדה מחירה כ 1300 ש"ח. אם כל ה"הבנות" וההנחות הללו נכונות אז אני ממליץ לך על ה Mio p350 שמחירו נע סביב ה 1600 ש"ח. בהצלחה

א ו ר ח ת

New member
תשובות..

הי, קודם תודה. שאני כותבת מסך גדול אני מתכוונת שאדם מבוגר יוכל לראות בו טוב. בקשר למחיר, אם יש דברים שהיית ממליץ ויקרים יותר, אני אלך לכיוון הזה. עדיף שאני אסביר למה אני מחפשת את המכשיר, לי אישית היה מכשיר של DELL , דגם 50XV נראה לי , משהו כזה (אולי אני טועה לא זוכרת בדיוק), נתתי אותו לאחי כי אין לי מה לעשות איתו , קניתי אותו לפני שנתיים והשתמשתי בו פעם אחת. אני רוצה לקנות לאבא שלי גם מכשיר, אבל אני לא יודעת מה טוב עכשיו, לפני שנתיים ידיד עזר לי, אני רוצה שיהיה לו את כל האפשרויות (תוכנה אני לא צריכה) וגם שיהיה לו נוח לקרוא ולראות בו. תודה על התשובות.

Alvie Singer

New member
אני קניתי בבאג

עשו לי 5 אחוז הנחת מזומן והעדפתי כבר לקנות שם, לא היו הבדלים מהותיים במחיר וזו חנות ידועה. בהצלחה.

א ו ר ח ת

New member
זו קניתי הוא אצלי - תודה לכולם ../images/Emo140.gif

קניתי את הASUS ותודה לכם עזרתם לי מאוד.

למעלה