ערב טוב מגי\צליל\אורלי המקסימות

chenby

New member
ערב טוב מגי\צליל\אורלי המקסימות

אני בחודשים האחרונים, כאילו שכחתי איך להכיר מישהו... נורא קשה לי לצאת מהבית, כשאני מחליטה כן לצאת , אני מרגישה שאני ממש מכריחה את עצמי , ואז כמובן, בגלל שהכל ב"כפייה" אז אנרגטית גם לא מגיע כלום. אני חייבת לציין שנפל לי האסימון הזה אתמול, אחרי שיצאתי כמה פעמים השבוע, לקח זמן עד שהוצאתי את עצמי.. ובאמת קרו דברים באותם ערבים שגרמו לי להתעצבן ולהתייבש מה שנקרא... וחזרתי הביתה בתחושה, שבאמת היה עדיף להשאר בבית... אני עכשיו בגישה כזאת - לא לכפות על עצמי כלום - לעשות רק מה שמרגיש לי... ואני מלאה בחברים ובאים אליי אנשים ובאמת אחלה..אבל אני לא מכירה אף גבר חדש... השאלה שלי בעצם, מה אני יכולה לעשות כדי להביא לעצמי הכרות חדשה, בלי להרגיש שאני מתאמצת יותר מידי, אלא נותנת לדברים לבוא אליי (אולי בגלל שאני חושבת על זה מלא אז זה לא בא... אבל היתה לי תקופה עכשיו של חודשיים שבכלל לא חשבתי על זה כי הייתי עסוקה בדברים אחרים - כמו עבודה, שהעסיקו אותי יותר - וגם אז לא היה כלום.) מה אני צריכה לשנות אנרגטית אצלי, בשביל שאפילו בסופר, אני אוכל להכיר מישהו. מצטערת על הנאום הארוך מקווה שזה יצא מובן ... ותודה מראש. חן

את כזו מתוקה

אני כבר כולי ציפייה לתשובות שהבנות הנהדרות ייתנו לך כאן כדי שאוכל ליישם אותם גם (אם לא מפריע לך כמובן), אני מרגישה כך בדיוק...אולי בגלל שאני כרגע עם לב שבור...לא , בעצם, גם לפני מערכת היחסים הזו הרגשתי ככה..טוב בכל אופן אני מחכה כאן איתך לתשובות..

chenby

New member
תודה תודה

אני לא עם לב שבור,הייתי לפני 10 חודשים, אבל כבר 9 שאני חזרה עם לב שלם ומחוזק... אני כרגע במצב שהאמת לא הכרתי לפני - שאין לי על מי לחשוב לפני שאני נרדמת... אין על מי לפנטז, אין לי רגש לאף אחד, מישהו שנדלקתי עליו, או מעוניינת בו - כלום! ואקום... ויאללה הגיע הזמן... אני לא רוצה להיות לבד יותר!

צ ל י ל 8

New member
ליב ../images/Emo13.gif

הפריסה של חן לאו דווקא תתאים לך.. אלה מקרים מאוד אידיווידואליים. אםם את רוצה, פיתחי הודעה משלך

צ ל י ל 8

New member
היי חן ../images/Emo13.gif

לפעמים.. זה לא הזמן להכיר מישהו פשוט כי זה לא הזמן הנכון. לא לכל דבר יש סיבה, ובטח לא צריך לדאוג
תפרסי פריסת מסר בשלוש לשאלה: מה עלי לדעת על תקופה זו בחיי שאני ללא זוגיות?

chenby

New member
שאלה מצויינת תודה צליל

ממממ..... מעניין מה הפירוש.. השאלה שנשאלה: מה עלי לדעת על תקופה זו בחיי שאני ללא זוגיות? תוצאות פריסת מסר בשלוש: מיקום 1 - שמונה המטות מיקום 2 - נער הגביעים מיקום 3 - שלוש החרבות תודה צליל

צ ל י ל 8

New member
את נמצאת בשינויים אנרגטיים

של עצמך ובכלל. כמו שאמרתי, כנראה זה לא הזמן עבורך כרגע להיות מעורבת בזוגיות, בגלל השינויים שחלים בך אישית. אין ספק שכשהתקופה הזו תירגע (והיא עשויה לקחת חצי שנה), את תכירי מישהו. חשוב לא לקחת את הדברים בצורה קשה מדי. לדעת לקבל את הדברים ולא לקחת ללב את חוסר הזוגיות שלך.

chenby

New member
זה העניין

קודם כל אני עקרב עם אופק סרטן - הכל אני לוקחת ללב.... גם אם המוכר שאני קונה ממנו בייגל לא מחייך אלי חזרה... מעבר לזה שיש לי משפחה ששואלת אותי כל שני וחמישי, וקרובים מעצבנים שרוצים להכיר לי את כל העולם ואחותו (אפילו לא באיזור המגורים שלי -הם אומרים לי - תעברי לקריות מה יש... כאלה..) אני מנסה לא לקחת קשה את המשפחה. אבל בסופו של יום, אני מרגישה - עוד יום שעבר, ואני נכנסת למיטה לבד, קיבלתי חיבוק מכל החברים מכל העולם, ואני עדיין לבד, לא רע לי בחיים, אני מרגישה את השינויים ואני יודעת שאני גם טיפוס דרמטי וגם על זה אני מנסה לעבוד ולמתן - אבל אני מרגישה כבר דפוקה, כאילו אני לא מצליחה להראות את עצמי לעולם - כי עובדה שהעולם לא רואה אותי - העולם = גבר לצורך העניין. אני בחודשים האחרונים כלכך הזנחתי את הנפש שלי - והערכה העצמית שלי שבאמת גבוהה, ירדה פלאים - ואני בחורה יפה. באמת... ואני מנסה לצאת מהלחץ... ולתת לדברים לקרות, אבל עכשיו אני מרגישה כאילו עצובה, ובעיקר שנמאס לי מהלבד... מה אני יכולה לעשות? (ושימי לב כמה בטחון יש לי והדברים כל כך ברורים לי שזה נוגע למישהו אחר - אבל כשזה מגיע אליי- אני אובדת...לא מצליחה לחזק את עצמי - ולהאמין באמת - להתגבר על לב שבור אני יודעת - יש לי דוקטורט בזה, אבל להתאהב שוב...להכיר... כמה זה קשה!)

צ ל י ל 8

New member
תני לזמן לעשות את שלו...

קחי את הזמן לעצמך. הרחיקי מטרידים
אני מאמינה שזו תקופה כזו שתעבור מאליה. נסי לקבל את הדברים כמות שהם. אל תיאבקי- זה לא יעזור
שולחת לך
של עידוד

chenby

New member
תודה רבה את מקסימה

אני צריכה לקבל את המצב.. להנות מהמצב... זה קשה לי, אני מנסה ומתאמצת ומרגישה ב"כאילו" רגש עם רגשי - צריכה חיבוק צריכה רגש.. רואה את זה כל הזמן, רוצה את זה אצלי.... אבל בסדר... בינתיים אני צריכה לחבק ולחזק את עצמי... תודה על העידוד... חן

צליל יקרה שלי

אני יודעת שזה אינדיבידואלי לכל אחד ואחת..רק אמרתי שאני כולי ציפייה לשמוע את התשובות ואולי אוכל לקחת מהתשובה קצת אלי..זה הכל...משהו פה אסור או לא בסדר??? אינני חושבת כך..

צ ל י ל 8

New member
לא אמרתי שאסור ../images/Emo3.gif

רק אמרתי שזה עלול לא להתאים גם לך
את יכולה בכיף לקחת מכאן הרבה עיצות, להיפך, אם את מרגישה שזה תורם לך - אין ממני מאושרת

למעלה