ערב טוב.. מבקש עזרה

z a h i 2 2 0

New member
ערב טוב.. מבקש עזרה

אבדה לי חוברת של פלאפון , זאת התכלת שהיתה עם מתכונים.. אני מחפש משם מתכון ספציפי של מקלוני בצק עלים עם אגוזים אשמח אם יש למישהו את החוברת ויוכל להקליד לי. תודה רבה רבה ערב נעים!

הנה

חומרים, ========= 250 גר בצק עלים קר, 1 ביצה,טרופה 1/3 כוס סוכר, 75-80 גר אגוזים, הכנה, ========= לקמח את שטח עבודה עם מעט קמח, לרדד את בצק העלים בגודל של24+14 סמ, לחתוך את הבצק לשניים לאורך, בעזרת מברשת למרוח אתשני חצאי הבצק בביצה טרופה ,ומפזרים מעל חצי כמות סוכר,ואגוזים, בעזרת המערוך מעדקים את זה מעטבבצק, הופכים את הבצק מורחים שוב בביצה ומפזרים שוב את סוכר ואגוזים שנישארו, לחתוך לרצועותבגודל 2=7 סמ ומגלגליםכל רצועה סביב עצמה,מניחים על תבניתאפיה מרופדת בניר, אופים 10 דקות בתנורשחומם מראש, לחוםפ בנוני כ200 מעלות-180 מנמיכים אתחום ל160-165 מעלות אופים את עוגיות כ20 דקותנוספות, מצננים ושומרים במיכל אטום עדיף במקפיא מגישים מבלי להפשיר

z a h i 2 2 0

New member
תודה תודה תודה!!!

מבאס אותי מאוד שאיבדתי את החוברת (זה בעיקר מבאס את אמא שלי.....) בהזדמנות זו, אם יש למישהו את החוברת או יכול לצלם לי ולשלוח, אפילו בפקס.. אהיה אסיר תודה! (זו לא בקשה מוגזמת מידי, נכון???...) תודה לך, הפלאות של עליזה. עזרת לנו מאוד

למעלה