ערב טוב לנמצאים

ניקולי

New member
ערב טוב לנמצאים

איזה יום אה?? קור כלבים, סופות, רעמים, ברקים, גשם... ועוד בסוף השבוע הופכים את השעון לשעון קיץ חחחחחחח מצחיק לא?? בכל אופן לי כואב הראש היום (לא יודעת למה) אולי בגלל הלילות שאני לא ישנה טוב? (לא יודעת) בכל אופן החלטתי להכנס ולראות אם יש כאן מישהו בכלל ולאחל לכם לילה טוב

ערב טוב לך ../images/Emo24.gif

מה שלומך נשמתי ? איך את מרגישה ? כפי שאת רואה... אני כאן... במקרה נכנסתי... ואופס את מבקשת התייחסות... אז הנה לך !!
ות ו
ים

ניקולי

New member
מיקיייייייי...

לא תארתי לעצמי שאתה תכנס מה שלומך? כפי שהינך שומע/רואה? כואב לי הראש היום מאוד. מקווה שזה יעבור עד מחר.
איך אתה מרגיש? הכל טוף?

גם אני כאן ../images/Emo9.gif

לכאב ראש נפלא חושך שקט ושינה טובה ובבוקר את קמה כמו חדשה.
איזה באסה שמחליפים את השעון דווקא ביום חמישי כי אני עובדת לילה ובבוקר אני שוב בעבודה, אז לא מספיק שאני עובדת אז גם "גונבים" לי שעות שינה
טוב נסלח להם נישן יותר טוב ביום שישי בצהרים
מה זה ה
הזה היום
שיבוא כבר סוף השבוע כי הבטיחו מזג אוויר יפה
הלוואי.

ערב טוב

סופסוף יש לי זמן ... ישנתי כל אחר הצהרים בין 3-6 ומיקה לידי במיטה זה הכיף של החיים (שאבא שלה לא ישמע יקבל ג'ננה...) אחר כך ניר בא בבקשות של פולני אמיתי ביום חורף... רוצה מרק עוף... נו מה... לא תעשי לו??? הכנתי גם הכנתי וגם איטריות והנה ככה זה נראה....

בת ה י ם

New member
אמאלההההההההההההההההההההה

באתי באתי ות'קררתי מרק עוףףףףףףףף ? מה זה פולנייייייייה , טוב נו זה בריא...... מקווה שמחר יסדרו לי המחשב ואחזור אליכם בדהרה.......... צ'או בנתיים מממממ כמעט ושכחתי....נשייקה וחיבוק של געגוע

למעלה