ערב טוב לנמצאים

ניקולי

New member
ערב טוב לנמצאים

אז זהו ז... כרגע אני עדין בעבודה... מיק מיק בטח גם אתה כאן אז קבל
מי עוד כאן??? כן ,כן אני עובדת קשה מאוד ולא קל אבל זה מה יש ועדיף זה מאשר נדה נכון או לא נכון??? ולכם יקריי קבלו ממני
ת´געגעתי אליכם מאוד... דרך אגב.. ראיתי באחד מין הפעמים שליאור 30 נכנס אז אם אתה רואה את ההודעה הזאת מר ליאור 30 אתה לא חושב שהתגעגענו המוןןןןןןןןןןןןן יהודה ואני?? תגיד לי מתי נשמע ממך ב
???? טוב חברים יש לי הרבה מה לכתוב אך לא כעת.. אה.. וקנגורית נו.. באמת למי יש יום הולדת מחר?????? אם לא ל.... עד אז בה ביי.. אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
מה זה השיגעון הזה???

מה זה ההודעה הזאת? ניקולי לא נמאס לך מהבליינד דייט?? עוד יהודה יחשוב שזה נכון... חי חי חי

angel151

New member
איפה היתה הודעה לגבי בליינדייט??

לא ראיתי .. ואני מעודכנת בכללללללל הודעות שימי

x project

New member
ערב טוב ערב זח!

את בעבודה ואני בבית משתעממת לי.... שמעי סיפור אני יושבת ומשתעממת - וכשאני משתעממת אני תמיד לועסת משהו אז לעסתי טיובה של דבק נצנצים בצבע זהב והוא התפוצץ לי בפה וזה היה מגעיל וכל הפה שלי נצץ וניסיתי לשטוף ולצחצח אבל לא הכל יצא תתנחמי שאת בעבודה ושאת לא עושה שטויות כמוני

angel151

New member
החחחהחחח החחחח

אז עכשיו את נוצצת ואת בזהב עוד.. שהיה לך הרבה זהב ותשארי נוצצת בלב בנשמה ובחוכמה. כל השאר חרטה ברטה..

x project

New member
תודה תודה

לך מתוקה! הדבר שאני הכי אוהבת זה לעשות שטויות וכיף כי חיים רק פעם אחת לא? אז אני מאחלת לך גם חיים מלאים בכיף!!!

angel151

New member
החיים קצרים ואהבתי את מה שאמרת

לאחותך שירני .. אני עכשיו מתכוונת באמת לעשות חיים ומה זה חיים בלי חשבון לא דופקת חשבון לאף אחד יותר. כיבינימט כל האכזבות.

angel151

New member
החחחהחחח החחחח

אז עכשיו את נוצצת ואת בזהב עוד.. שהיה לך הרבה זהב ותשארי נוצצת בלב בנשמה ובחוכמה. כל השאר חרטה ברטה..

angel151

New member
מה?? את רוצה להגיד לי מהבוקר עד|ירח

איזה מיק מיק הוא לא כאן, .. מחזקת אותך חושבת עליך את חסרה.

x project

New member
וואי איינג´ל זו את?

כי אם כן אז רק שתדעי שאת יפהפייה באמת!!!

angel151

New member
זאת אני חמודה שלי רק אני לפני חודש

תודה.. וגם חכמה זה חשוב!! מה אני יגיד לך .. כן זאת אני

למעלה