ערב טוב לנמצאים

ניקולי

New member
ערב טוב לנמצאים

בזה הרגע יהודה ואני תרמו 50 ש"ח (טוב אנחנו לא עשירים) אבל תרמנו וזה הכי חשוב העיקר הכוונה נכון???????? אז.. גם אתם למען ילדים תתרמו ועוד לשמוע את השיר הזה... היום היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כ"כ אני כבר לא עצוב כ"כ אתה שומע?????????.. שיר מקסים שנוגע ל
אני תרמתי מה איתכם???????????

מיקי 35

New member
שלום לך

כל הכבוד על התרומה שלכם... אכן זה חשוב, וזה הולך למקומות הנכונים... חוץ מזה... מה חדש ?

ניקולי

New member
מה כל הכבוד??

מיקי אנג´ל מה קורה??? רגע מה אתם לא תורמים??? אני חושבת אני ויהודה היינו הראשונים זה קל.. מתקשרים 1212392000 ונותנים מס´ כרטיס אשראי זה לא קשה כלל וכלל נכון?? אז קדימה לתרום לתרום.. מיקי נשמה אחרי שגיהצתי את כרטיס האשראי שלך אני לא בטוחה שנשאר כסף בל נשארו 50 ש"ח תתרום אותם
כל סכום מתקבל בברכה

מיקי 35

New member
../images/Emo12.gifאני בהלם...

מה לא השתמשת בכרטיס שלי בשביל התרומה ? תתביישי לך !!!

ניקולי

New member
לאאא אתה לא מבין???????

נשארו לך רק 50 ש"ח בחשבון אז.... רציתי לתת לך את הכבוד להתקשר ולתרום עכשיו אתה מבין??????????? חחחחחחחחחחחחחח 50 ש"ח אני לא מאמינה אתה יודע מה הייתי יכולה לקנות ב 50 ש"ח?

angel151

New member
את מדברת ברצינות שהיום יש התרמה?

נראה לי עבדו עליך..

ניקולי

New member
מה פתאום עבדו עליי

נשמה עליי אף אחד לא מצליח לעבוד (אני פיקחית מידי
) חוץ מזה תפתחי ערוץ 2 ותוכחי לבד.. תראי ענת יש תרומה היום ... תתרמי גם את מה יש???????????

ניקולי

New member
מיקיייייייייי ../images/Emo124.gif

איפה הוא???? נראה לי הלך לתרום אבל מה כ"כ הרבה זמן?? בטח האיש הטוב הזה תורם את כל כספו ווילי וווילי איזה נשמה טובה יאלה מיקי אתה כאן??? או שם????????

מיקי 35

New member
אני כאן ממוש...

שכחתי להגיד לך שהפקדתי עוד כסף בחשבון... כך שאת יכולה להמשיך ולגהץ להנאתך... עליייי

ניקולי

New member
לא!!!! דייי לניצול!!

אני לא מתכוונת לקחת ולו שקל אחד מיותר ממך (לא נעים לי) תראה בוא נעשה הסכם קטן או.קיי?? יותר אני לא אקח ממך שקל ואתה תתרום את כל מה שיש לך בסדר נשמה?

מיקי 35

New member
בסדר ממוש...

אל תדאגי... גם ככה אין כיסוי... חחחחחחחחח...
עבדתי עלייך חחחחחחח
עכשיו גשי לסוכנות להחזיר את האוטו...

ניקולי

New member
חחחחחח

עכשיו באמת עברת את כל הגבולות
נראה לך שאחרי שכבר בחרתי לי
וגם דיבורית ל
.. אני אחזיר את ה
?? אין מצב אין נקודה.

מיקי 35

New member
ממוש... עצוב להגיד לך אבל...

לא יתנו לך את האוטו... כי ברגע שיגלו כי הכרטיס מזויף... אין אוטו... אגב... השוטרים לא בדרך אלייך כבר ? חחחחחחחח...

ניקולי

New member
חחחחחח

עכשיו באמת עברת את כל הגבולות
נראה לך שאחרי שכבר בחרתי לי
וגם דיבורית ל
.. אני אחזיר את ה
?? אין מצב אין נקודה.

angel151

New member
ואיך תורמים בכרטיס אשראי?

אם כן אז צריך את המליונר שלנו שינדב כרטיס אשראי על מנת לבצע התרמה מכל חברי הפורום מה דעתכם?? סתם סתם אני צריכה לראות.. פשוט עדין לא התיישבתי ליד הטלויזיה.. קר לי כאן נדליק מיזוג

ניקולי

New member
זה מה זה פשוט @

בסך הכל מתקשרים מחכים לנציג שרות ואז... הוא שואל אותך מה מס´ כרטיס האשראי שלך וכו´.. תזרמי ענת זה עושה הרגשה טובה

angel151

New member
חומד אני לא מוסרת מספר כרטיס אשראי

בטלפון לשום נציג שמציג.. לא מאמינה בחברות , ובכל מיני .. אולי מאחר ואני בעולם הזה של מנויים תחמנים שמצלים את כיסם של אנשים תמימים שאפילו יש להם הוראת קבע.. אבל אףאחד לא בדק בעצם לאן הולך הכסף... אני יודעת שזה הולך ל... כיסו של אחד שיושב בבית ומבטיח תפילה בעבור קברו של... כן כן חמודה 180 ש"ח כל פעם מכל אחד שמתקשר ורוצה שיתפללו עבור ... אני הוווו אצלי זה לא עובד מסירת כרטיס אשראי בטלפון.. למעט בזק, חשמל עריה , מת"ב,

למעלה