ערב טוב לנמצאים

ניקולי

New member
ערב טוב לנמצאים

וכמובן לאלו שיבואו מחר
.. מה שלומכם?? היום היינו בפסטיגל והיה כיף לא נורמלי התרגשתי הייתם מאמינים שהתרגשתי בפסטיגל?? ירדו לי דמעות בחיי..גם יהודה התרגש אני אומרת לכם ראיתי..היו שם שירים של עוזי חיטמן אתם יודעים השירים שלנו שהיינו קטנים.. השירים המשחקים איפה הם עכשיו אולי לפניי אולי מצדדיי אולי מאחוריי הגב .. לה לה לה לה לה לה.. ו... אני נולדתי לשלום שרק יגיע אני נולדתי לשלום שרק יבוא.. אני נולדתי לשלום שרק יופיע אני רוצה אני רוצה להיות כבר בו.. ו...כאן ביתי פה אני נולדתי במישור אשר על גב ההר כאן החברים איתם גדלתי ואין לי שום מקום אחר בעולם.. אין לי שום מקום אחר בעולם...ועוד ועוד... (אני לא אשיר לכם את הכל עכשיו אבל ככה אילו השירים שהיו .. בקיצור היה מגניב ותאמינו לי הייתי רוצה לחזור להיות ילדה קטנה ע"פ שאני משתגעת יותר מהילדים שלי..... טוב.. כרגע אנחנו הולכים להדליק נר חנוכה עם הילדים וכמו בכל יום יש לי אורחים אז... חג חנוכה שמח ולילה טוב. אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםםםםםם ניקול*

מיקי 35

New member
שלום לך גברת

מה קורההההההה ??? אכן המחרוזת של עוזי חיטמן היתה יפה... אבל שכחת את השיר הכי יפה... אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי בלילה במיטה... זהו שיר שבתור ילד ביוון שמעתי בקלטת ששלחו לי מהארץ. דיקלמתי את המילים, מבלי ממש להבין את המשמעות, אף על פי שהסבירו לי... זהו אחד השירים העבריים הראשונים שידעתי... והאמת זה ריגש אותי לשמוע אותו

ניקולי

New member
מיק מיק... ../images/Emo24.gif

אוי נכון באמת איזה
אני השיר הכי יפה.. אלוהים שלי רציתי שתדע... תשמע מרוב התרגשות שכחתי.מוזר אתה יודע אבל כל פסטיגל שאני הולכת אליו אני מתרגשת מחדש במיוחד שכל הילדים באולם מצטרפים , הילדים אלק ההורים אני מתכוונת.. מיקי מה שלומך??? בטח א מת מעייפות.. לך לישון כי אתה צריך לאגור כוח מחר אתה צריך לנבוע לאמצע הדרום אז.. לך לישון..

מיקי 35

New member
לא לדאוג ממוש...

אני מתכונן ליציאה לכיוון זכרון בעוד כשעה... נראה לך שהעייפות תעצור אותי ? שום דבר שבעולם לא יעצור אותי... חחחחחחחחחח

mariana

New member
השיר הראשון ששמעתי בעברית זה

עוד הייתי בברית המועצות אז שלחו לי לשם קלטת וזה הולך ככה. "יש לי ציפור קטנה בקן" "והיא עושה לי מנגינות" ואת ההמשך אני לא זוכרת

למעלה