טלטלונת מתוקונת
New member
ערב טוב לכן יפות שלי
אין לי שום דבר ספציפי שאני רוצה להגיד...סתם הפגנת נוכחות וכמה הגיגים קצרים של לילה... הייתי קצת בעונות ובמתאים לי ואני חייבת לציין שלחלוטין לא התרגשתי מעונת האביב שיושבת שם על המדפים. ממה שאני ראיתי מדובר בהרבה בדים לא מחמיאים, גזרות מוזרות ומיעוט בפריטי בייסיק. אבל יכול להיות שזה רק בגלל שיש לי טעם מוזר. בהתקרב הקיץ רציתי לשאול אם מישהי יודעת על חנויות של בגדי ים במידות גדולות אבל בגדי ים יפים...רוב החנויות מחזיקות את המידה שלי (46-48) אבל ברובן הגזרות לא משהו... בשנה שעברה קניתי בלונדון בגד ים מגניב, שני חלקים- גופייה ותחתונים אבל החלק העליון כבר חושף קצת יותר מדי....ובארץ ראיתי משהו דומה רק במחלקת היריון של מתאים לי ומרבה האירוניה מידות החזה שלהם מיניאטוריות. וחוץ מזה הזמן לא עוצר גם בשבילי, למרות שמתאים לי שהוא ייעצר קצת ויהיה לי יותר זמן ללמוד אבל לא משנה... אה גם רציתי לספר לכן משהו מוזר...הייתי לפני איזה שבוע בקריוקי בתל אביב (אני חולה קריוקי
) ובטוב לי בוודקה בשעות הקטנות של הלילה לקחתי מהמלצר, שכבר הספיק להתיידד איתי, את הפנקס להזמנת שירים והתחלתי לעבור בין כולם ולשכנע אותם לשיר. כולם הסכימו חוץ מאיזה זוג אחד ובחורה שמנה אחת שפשוט לא הייתה מוכנה להגיד לי למה. בסוף הכרחתי אותה וגררתי אותה לשיר איתי והיא הייתה נורא נבוכה בהתחלה אבל אח"כ היא נראתה כל כך מאושרת כשכולם מחאו לנו כפיים. אחרי שירדנו דיברתי איתה קצת ושאלתי אותה למה היא כל כך מתביישת אז היא אמרה שהיא מפחדת שיצחקו עליה. פשוט רציתי לתת לה סטירה על המקום...למה שיצחקו עליה? היא שרה ממש ממש יפה (ליד הזייפנות שלי פי כמה וכמה) היא הייתה ילדה יפה, לבושה יפה, מטופחת...נורא עצבן אותי שהיא מתייחסת לעצמה ככה כי היא אוהבת תשומת לב אבל מונעת אותה מעצה מטעמי בושה. נורא עצוב לי שיש אנשים שמרגישים ככה...ואני מקווה שכאן כולכן יודעות שאתם יפות ומקסימות ומגיע לכן כל הצומי שבעולם וכל האהבה שבעולם ... עשה לי נורא רע כל הסיפור הזה...
אין לי שום דבר ספציפי שאני רוצה להגיד...סתם הפגנת נוכחות וכמה הגיגים קצרים של לילה... הייתי קצת בעונות ובמתאים לי ואני חייבת לציין שלחלוטין לא התרגשתי מעונת האביב שיושבת שם על המדפים. ממה שאני ראיתי מדובר בהרבה בדים לא מחמיאים, גזרות מוזרות ומיעוט בפריטי בייסיק. אבל יכול להיות שזה רק בגלל שיש לי טעם מוזר. בהתקרב הקיץ רציתי לשאול אם מישהי יודעת על חנויות של בגדי ים במידות גדולות אבל בגדי ים יפים...רוב החנויות מחזיקות את המידה שלי (46-48) אבל ברובן הגזרות לא משהו... בשנה שעברה קניתי בלונדון בגד ים מגניב, שני חלקים- גופייה ותחתונים אבל החלק העליון כבר חושף קצת יותר מדי....ובארץ ראיתי משהו דומה רק במחלקת היריון של מתאים לי ומרבה האירוניה מידות החזה שלהם מיניאטוריות. וחוץ מזה הזמן לא עוצר גם בשבילי, למרות שמתאים לי שהוא ייעצר קצת ויהיה לי יותר זמן ללמוד אבל לא משנה... אה גם רציתי לספר לכן משהו מוזר...הייתי לפני איזה שבוע בקריוקי בתל אביב (אני חולה קריוקי