ערב טוב לכם ..

תודה מלאור

כן ,גם אני עברתי ישר לישון בצד שלו ,ואני כועסת עליו מאד ..הרגיש לא טוב במשך זמן רב סירב להבדק ..הבטיח לנו שבו רופאים לא יטפלו ימות יום קודם ..הרגיש לא טוב וקיטר כי נמאס לא מהחיים ..שבוע לפני מותו אמר בשיחה למה דואגים וחוששים ממני אבי(בן 85)יאמר קדיש עליי ..עצוב ,אבל חשה שויתר ולא נלחם לשוב ..בפעולות האחייאה היה רגע ששמעתי צועקים הכל בסדר הוא איתנו ולאחריו, איבדנו אותו .נטש אותי מבולבלת אבל כארי נלחמתי שהחיים ימשכו כסדרם ,שהילדים ימצאו סיבות לשמוח.והיום שנה אחרי אני מרגשה מוטשת, פתאום נפל האסימון ..חיי בלעדיו .והוא רק בן 48 ..

ערב טוב לכם ..

יום עמוס עבר ..היום הלכתי לבד לקניות,קנתי וילון לסלון מפות וכריות רוצה שטיח אבל עדיין לא מצאתי..חיבת שנויי ,לבת, הדבר מפריע רוצה שהכל ישאר כמו שאבא עזב .אבל אני חשה שחיבת שנויי. מבית בגווני חום אדמה ,הוספתי צבעים בעיקר כתום,צבע הפריחה ,וירוק צבע הצמיחה.ארזתי את אוסף התקליטים שלו ,הילדים בחרו מה רוצים לשמור והיתר עבר ארוז למחסן . הרגשתי הקלה כשעשתי זאת .וכועסת על עצמי ,למה אני ממהרת להפתר מחפציו? כל כך מבולבלת ,כל כך כועסת . אבל למה? ולפני עדיין המשימה הקשה חלוקת תכשיטו ,בין הבנים.הבת בחרה את טבעת הנשואים ולא נפרדת ממנה כבר שנה. ועכשו הגיע פון אם הזמנה לבלויי בערב שבת
אז ערב קסום

../images/Emo140.gif

את חיה את החיים יקרתי , הבת תמיד תחפש קשר לאבא כי כאילו אם שום דבר לא ישתנה זה נוכח נעדר ככה גם אני לא רציתי לשנות כלום בבית שנים , כאילו הבית של המשפחה למרולת שאני חיה לבד כבר ממאי 2002 רק השנה התחלתי לשנות להזיז וזה אחרי שהבנתי שזה הבית "שלי" ולא "שלנו " , כי אין יותר שלנו !!!!! תאמיני לי זה קשה לעכל את זה , אבל עבר לי עם שיחות על הנושא במשך כמה חודשים כי שאני חלתה נכנסתי לקצת לחץ נפשי ורק אז הייתי מוכנה להתמודד עם הנושא ,אז אני מבינה את הבת שלך אבל מעריכה את עובדה שאת מחוברת לחיים ואני יודעת שאת תעשיע הכי שאת יכולה עבורם אז הלשונות שימשיכו לדבר את תעשי את הטוב עבורך ועבור הילדים

למעלה