ערב טוב לכם....

ערב טוב לכם....

אשמח אם תוכלו לנתח... אני מסכימה לניתוח הכתב כאן (אני לא יודעת אם זה מעניין מישהו אבל בהודעת מנהל כתוב לאשר...) תודה רבה לכם...

אני לא רוצה להיות קרצייה

אבל בבקשה שמישהו יעשה לי ניתוח...אני מאוד מאוד סקרנית.... ןתודה שוב למי שיענה..

../images/Emo208.gifבבקשה!!!../images/Emo141.gif

גם אני רוצה פיענוח....

shamon51

New member
../images/Emo92.gif לבת 20 עד 120

מזל טוב לבת ה 21 אוהבת אנשים אידיאליסטים, דואגת לטובת הכלל, מחפשת משמעות , רוצה להבין מה מניע אחרים מחוייבת ובעלת מצפון בעל חוש פנימי (אינטואיציה) גדול, יכולת לטפל במטפורות וסמלים, רגישה, אמפטית, ובעלת רחמים בזמנים קשים
לעיתים מתעלמת מנתונים ולא מגיבה לפרטים לא יכולה להסביר את הראיה הפנימית כך שאחרים יבינו מתעקשת לפתור בעזרת משו שרק היא רואה מקצועות
פסיכולוגית, יועצת חינוכית, מורה חינוך מיוחד, ספרנית, אומנית, סופרת/ משוררת, עורכת על מה לעבוד
להידחף קצת יותר למרכז - לא להחבא אל/ב הפינה יותר אסרטיביות כלפי חוץ לבוש
לבוש מסודר ומטופח, תכשיטים עדינים
שער מסודר, ליפסטיק עדין
לא נוצץ או פרובוקטיבי שמעון

שמעון , תודה

מה אתה אומר לגבי מקצועות טיפוליים? זה מתאים לי (הכוונה שלי היא לסיעוד , פיזיוטרפיה , רפואה וכו...) אני חייבת לציין שדייקת מאוד....הסברת בצורה בהירה מאוד את הדברים.

נדמה לי שיש הגזמה מסוימת במחמאות

וגם היא הגברת יודעת זאת. שימו לב לצד ימין בסוגרים לפני "יום הולדת" קו מתוח/נוקשה ועד רוטט משהו כאן ובעוד מקומות. גם ההגדלות והקמרים המזדקרים מעלים הרהורים שמא עדשת המצלמה קלטה את הצדדים הנחמדים ופספסה קצת באחרים.

אתה יכול להיות יותר ספציפי....

לא נראה לי שהבנתי אותך נכון. תוכל להסביר את עצמך? תודה עוד משהו...את הדף כתבתי לא על גבי שולחן אלא על גבי קלסר ביצוע זה אמור לשנות משהו?

אני חושב שהייתי מספיק ספציפי

הפניתי את תשומת לבם של החברים לתופעות נוספות שישנם בכתב היד, כגון: שינויי גובה, לחץ צדדי, תנודיות, שיפודים דוקרניים, מיתחויות בלחץ ובקו, רווח מלים מתחלף, פלישות, קמרונים, שינויי נפח, הגדלות למיניהם, הפנמות משודלות אחידות גדם ועוד - כאינדיקציה לצדדים נוספים שטרם צוינו באישיותך. מעבר לכך הכול תלוי בדיון שיתפתח או שלא יתפתח סביב כתב זה. ערב טוב אודי.

למעלה