ערב טוב לכם

roi48

New member
ערב טוב לכם

יש משהו שנורא מרגש אותי אבל אני אחד שממש לא מתרגש מכלום גם כשמישהו מת
אבל בזמן האחרון מתחילות המחשבות על חתונה וזה רק מתחזק
וזה קצת מלחיץ ובת הזוג קצת לוחצת אני בן 23 והיא בת 21 ווואלה אני מתחיל לחשוב על זה הרבה
ואני מרגיש שזה המקום בוא אני יבכה כמו ילדה קטנה חח זה מצחיק כי אני לא יודע מה זה לבכות בכלל
סתם רציתי לשתף אתכם בהרגשותיי .

אשמח להתיחסות שיהיה ערב טוב ושקט אמן .

היי

ברוך הבא לפורום, שאלה קטנה לי אליך, וסליחה מראש אם היא אישית מדי - האם אתם זוג דתי או חילוני?

אני שואלת, כי ראיית העולם בכל הקשור לנישואים מאד שונה לרוב בין הדתיים לחילונים.

על פניו , נראה שאתם מאד צעירים, אין לכם לאן לרוץ בטח שלא בכל הקשור לנושא חשוב וכבד כמו חתונה.

מתחתנים כששני הצדדים רוצים, לא משום סוג של לחץ .

לא כי היא לוחצת, ולא כי אתה חייב אלא כי אתם מרגישים שאתם מספיק מוכנים למחוייבות כזאת רצינית בחיים.

ממה שאני קוראת, אתה לא ממש שם, אתה לא ממש רוצה להנשא, ובגיל 23, זה גם לחלוטין מובן למה.

אם שניכם רוצים ומוכנים, לכו על זה.... אם אתה פחות רוצה או שלא כרגע - לא לא לא להתחתן מתוך לחץ סביבתי שהוא .

בכל מקרה, אאחל לשניכם אושר והחלטות נכונות

תרגיש חופשי לפרוק כל מה שאתה רוצה, כן כן, אפילו לבכות מהתרגשות....

roi48

New member
ערב שקט

לא אנחנו לא דתיים ואנחנו כבר שנתיים וחצי ביחד
ואני מרגיש שרק בגיל 25אני יהיה מספיק בפנים לעסק המשפחתי הזה חברה שלי נורא לחוצה שאיבצר מצב שחס וחלילה אני יעזוב אותה אחרי ארבע שנים וזה קצת מלחיץ אותה נכון אני מבין אותה לא נעים להיות תקוע ככה היא החברה הרצינית הראשונה שלי ואני הראשון שלה שיהיה ערב שקט

חתונה היא לא ערבות לשום דבר .

לדעתי אתה צריך לנהל איתה שיחה דחופה ופתוחה, שבה תברר למה אחרי כל הזמן שאתם יחד, היא חוששת שתעזוב אותה,
זה מראה שאין לה כלל בטחון בקשר או בך, והיא מחפשת פיסת נייר שתתן לה סוג של בטחון שאתה איתה, זה נובע ממקום אחר.

עם כל הזמן שאתם יחד, לי זה נשמע שאתה לא ממש רוצה לעשות את הצעד הזה וזה לגיטימי, תצטרכו לתת פתרונות אחרים
לכל הפחדים שלה, שחתונה בטח שלא בהכרח תפתור.

מילי1991

New member
למה לוחצת?

למה היא כ"כ לוחצת? כמה זמן אתם ביחד? עוד צעירים .. (אתם דתיים או משהו כזה?)

Megie

New member

שים הכל בצד, שלא יזיז לך שום לחץ..
תעשה את זה רק כשתדע מה יש לך בידיים ותואהב את כל החבילה
כשיהיה לך את העמצאים והבסיס להתחיל חיי משפחה
כשתיהיו מספיק זמן יחד כדי להמנע מהפתעות אח"כ
והכי חשוב-כשתתעורר איזה בוקר אחד לידה-אחרי כמה בקרים כאלו, ותבין שאתה לא רואה ולא רוצה לראות אף יום נוסף בחייך בלי שהיא תתעורר לצידך.

אחרת, אתה תתגרש יום אחרי החתונה.

שלום

כשמרגישים מוכנים לזה מבחינת אהבה, מתחתנים ומאושרים. צריך לוודא שהרגש מספיק חזק להישאר ביחד כל החיים, זו החלטה קשה ורצינית. אם האהבה באמת מספיק חזקה, אפשר לחיות באושר כל החיים ולא לפחד מהעתיד. מוטב קודם לפתח קשרים, ליהנות מהם ולחזק אותם.

למעלה