ערב טוב לכם

IAM20072007

New member
ערב טוב לכם../images/Emo29.gif

חזרנו מהמיניגולפיטק, זאת האטרקציה החדשה, כי כמו שכבר אמרתי לכם סגרנו לעדן יומלדת שם. הילדים קפצו ונהנו והכי חשוב התעייפו.|
הראל שפוך במיטה
ועדן ממש עוש מעט (היא כבר ממצמצת בעיניים). אני קצת מדוכאת
כי אחותי זאת מאנגליה אמורה להגיע לארץ בתחילת ספטמבר. עכשיו הם מטיילים בצרפת ובעוד מקומות (כמו שכתבתי "טיול של החייים") , אז אני ממש מתגעגעת אליה
, חסר לי לדבר איתה ולספר לה כל מיני דברים, ) אני שמחה שהיא נהנת אבל היא מאוד חסרה לי. המשך ערב נעים לכולם

nony4

New member
ערב טוב

חזרתי מהשלמות לציוד של בית הספר,, היום קיבלנו בדואר רשימה שמתקנת את הרשימה הקודמת.. אז צריך להוסיף דברים. חוץ מזה אני עייפה בטירוף והילדים לא מראים סימני עייפות... אוףףףף רוצה לישון

nony4

New member
אז ככה...

הגדולה עולה לכיתה ג' (בת 9) הקטן עולה לכיתה א' .. איזה כיף ואיזה התרגשות היום קיבלנו מבית הספר זימון ל - 30.08 להכרות עם המורה

liri לירי

New member
../images/Emo50.gif

לכל התלמידים. לאלו שרק השנה מתחילים, לאלו שהשנה מסיימים
גם לאלו שבחטיבות............

IAM20072007

New member
ממש מרגש כיתה א'

עברנו את ההתרגשות הגדולה שנה שעברה השנה עדן עולה לכיתה ב', עוד לא סיימתי להתרגש מאיך שהיא למדה לקרוא ולכתוב והיא פתאום נהייתה ממש גדולה. הראל ילך השנה לגן עיריה לטרום טרום , גם מרגש אותי שסימנו עם הגן הפרטי. בכל אופן שיהיה בהצלחה

לילה טוב ../images/Emo29.gif .

יכול להיות שהתבלבלתי . אחותך לא היתה אצלך כבר ? היא אמורה להגיע שוב בספטמבר . נכון ?
תחכי לה שתגיע , ויהיה טוב . :)

הו , זה :) משמח ומרגש . לא ? :) .

כי היא היתה הרבה שנים בחו"ל . אני חושב שרשמתי גם אז , יש מקרה דומה לבן דוד שלי . התחתן לפני איזה 3 שנים , ונסע עם משפחתו לברזיל , כבר הרבה שנים, ועדיין לא חזר ....

למעלה