ערב טוב לכם אנשים!

חן ב7

New member
ערב טוב לכם אנשים!

איזו חוויה נעימה הייתה לי היום. שולי רנד קנה אצלנו כמה דברים בחנות שאני עובד בה ושמע ברקע את הדואט של עמיר ואבי "בכיוון ההפוך" ששודר שבוע שעבר בג'אם(הקלטה),הוא שואל אותי:מי זה,עמיר? והתחלנו לדבר על שיתוף פעולה שלו,של עמיר ושל אריאל זילבר.. הוא אומר שעמיר היה שותף באלבום שלו. לגבי שיתוף פעולה עם אריאל הוא ניסה למרוח את הנושא משום מה.חבל,לדעתי הכשרון שלהם הוא אדיר וכל אחד יכול להביא משלו המון! כשעמיר אומר שהוא רוצה להיות שותף למוזיקה עברית-יהודית למה הוא מתכוון אם לא לשיתוף פעולה עם אמנים שנמצאים לצערי בשולי התעשייה מסיבות פוליטיות ואינטרסים זולים ויכולים ליצור? (יהודה מסס הוא אחד מהם,שאגב למי שיצא לשמוע אותו הוא אדיר!!!) אני מקווה שאני מובן ולא מתפרש לכמה כיוונים
אם עמיר יחשוף שוב את זילבר,לדעתי עניינים בעולם המוזיקה יזוזו מהר יותר לטובה ואקו"ם וכל הכרישים בתעשייה יתחילו אולי להבין שזמנם עבר.... אני מקווה שאני לא הוזה,כי אצלי זה מצטייר בראש שהתוצאה תהיה יפה ושווה את המאמץ!!! מצטער שהארכתי אבל מקווה שלא לחינם.אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

leka27

New member
הנה הסיפור...

מתוך ראיון שלו במקור ראשון- האמת היא שרנד לא ממש חשב לפתח קריירה מוזיקלית, עד שבא הזמר ההוא. "יום אחד אני מקבל טלפון ממישהו, שאומר לי שמחפש אותי זמר בשם עמיר בניון", הוא מספר. "לא הייתי מעורה כל כך במוזיקה. ואז הוא הגיע אליי ואמר לי 'תשמע, כתבתי דיסק ואני רוצה שתשיר אותו'. אמרתי לו 'אני לא שר. מאיפה אתה יודע שאני יכול לשיר?'. הוא ענה 'ראיתי אותך מתראיין, וזה מספיק לי'. עליתי למשרד שהיה לי באותה תקופה, שמעתי את השירים, ונדהמתי. זה היה עבורי מפגש ראשון עם המוזיקה של בניון. הוא הביא לי סקיצות של שירים חדשים בליווי פסנתר בלבד. היה שם שיר אחד שבכלל נכנס לי חזק ללב - 'דוד מלכי', ועוד אחר, 'בורח'. התקשרתי אליו ואמרתי לו 'תשמע, אני באופי שלי לא זמר מבצע. אני יוצר. אבל בוא נתחיל לעבוד'. זו הייתה חוויה באמת מדהימה לעבוד עם אדם ויוצר כזה. הייתי בא, מקליט סקיצות, והכל באיטיות. באותה תקופה גם התחלתי לכתוב את השירים שלי - 'מוחין ד'קטנות', 'אייכה', 'המשורר', 'אחותי'. זה עוד לא היה ברמה של עיבוד. אחרי שנה היו יותר שירים שלי, ואז בגלל חילוקי דעות טכניים של איפה ואיך ודרך איזו חברת תקליטים ייצא האלבום החלטנו להיפרד. הוא אדם משכמו ומעלה. אני בהחלט מודה לו על המתנה שנתן לי. זה היה מפגש מדהים"

amirfreak

New member
זה פשוט מאמת מחדש את מה שאני חושב על עמיר

פשוט אין עליו, אחד הגדולים ביותר אי פעם, ופשוט צריך להעריך כל רגע שהוא יכול להוציא מוזיקה מפיו!

odery

New member
זה לא מה שהוא אמר לחן...

את זה גם אני קראתי לחן הוא אמר שעמיר עזר לו באלבום הזה..ולפי הכתבה את מה שהוא עשה עם עמיר הוא גנז...

למעלה