עחעחח אני הייתי מביאה לו 5 כאפות!!! חעחעח../images/Emo6.gif
איך הם הצחיקו את אמירוששש!! עחעחח והוא כזה יושב ומסתכל עליהם ולא מבין מה עובר עליהם!!! ועם כל החיוכים המקסימים שלו!!!
בקיצור מ=ו=ש=ל=ם!!!! למי שמשעמם[הכוונה בעיקר אלייך ספיר
ויש לו כוח לקרוא-שיקרא!
היוםםם המורה הכייי מקסימה ביקוםםםם [המורה שאני הכיח אוהבת ובעצם היחידה שאני אוהבת בבצפר המסריח שלי והיא הסיבה שבאתי היום לבצפר] חזרה היום אחרי 4 חודשים שהיא הייצתה בחופשת לידה!!!!!! חעעחעח כולם התקבצו סביבה כאילו היא איזה סלב!! חעחעח חברה שלי שגם חולה עליה[מן הסתם
] אמרה שחף בואי תראי תראי תראי מי פה!! ואני כזה מה מה מה קרה??? ואני רואה את פנינה וכזה נפלט לי פנינננההההה!! חעחעחעח והיא כזה היי מתוקה מה נשמע?[היא הייתה שנה שעברה המחנכת שלי!!] וחיבקתי אותה ואז אני כזה הולכת לחברה שלי ועוד רגע הורגת אותה מכות כזה-תגידי מה את מפגרת?? חעחע בגללך נפלטה לי צרחה!! חעחעח מה את עושה ממנה סיפור??? סבבה זה כיף שהיא חזרה אבל צרחת לי כאילו זה אמיר פיי גוטמן!!!!!! חעחעחעח אהה והיום הייתה לנו איזה הרצאה ועשינו משחק כזה שכל אחד אומר 2 משפטים אחד אמת ואחד שקר אז תראו מה אני אמרתי- משפט אחד שאני חולה על היי פייב וכשהייתי בת 4 הלכתי עם אמא שלי להופעה שלהם ומשפט שני שאני חולה על היי פייב ואף פעם בחיים שלי לא הייתי בהופעה שלהם. וכולם אמרו שהמשפט הראשון נכון..חעחעחעח הלוואיי!!!!! ואיזה אדיוט אחד מהכיתה שלי כזה אומר-אמיר פיי גוטמן אהבת חיי..חחעח כזה צוחק עליי ואני כזה-ייאאאא איך ידעתה??? ועוד משו על אמיר!! חעחעחעח היום מישהי דפוקה מהבית חם כזה עוקבת אחיריי כל היום ואומרת לי אמיר פיי גוטמן ההומו אמיר פיי גוטמן ההומו!! ואני כזה- נכון, נכון, נכון, ספרי לי משו שאני לא יודעת..ואז ממש התעצבנתי וצרחתי עליה- רדייי ממני!! צאי לי כבר מהתחת!!!!!!!!!!!! כן הוא הומו אני יודעת את לא צריכה לספר לי מה הבעיות שלך??????? חעחעחעחעעחעחעחעח והיא כזה מה את צועקת עליי ואני וכל שאר הבנות נקרעות מצחוק!!! טוב אני חושבת שכבר מצאו מתחת לבניין שלי פסיפס עתיק-אני חופרתתת!!! חעחעעחעח
סורי על החפירה
זה קורה לי הרבה בזמן האחרון...