ערב טוב לכו------לם!!!11

ליז אשת העולם הגדול../images/Emo68.gif

את יפה ואת יכולה לעשות עם המחמאות שלי כל מה שאת רוצה. גם אריק ילד יפה הוא דומה לך מאוד,,, טוב נו התפוח לא נופל רחוק מהעץ מאמי נשמה. אני כמעט בטוח מגיעה למפגש ביום שישי יחד עם תיקי שתאסוף אותי מחדרה וחזרה עד חדרה ואני כבר אגיע ברכבת לקריות. פשוט נגמרו לי הכסף נסיעות למפגש כי קניתי היום סגריות בזה , אבל אני אסע עד חדרה שזה עולה פחות מאשר עד תל אביב תודה על המחמאות המקסימות שלך . תודה על חידוש הניק שלי על ההתחדשות כל פעם מחליפה בגלל האוסידי שמות כי מתישהו זה מתחיל להציק לי. אני לא נסיכת הפורום ולא מלכה אני בחורה צנועה וקטנה נשמה, אלוהים הוא גדול מה אנחנו ? בני אדם אנוש נפש ונשמה ואנחנו טהורים גם אני אוהבת אותך כאן ואת כולם. ואנשים שאני אוהבת מרגישים את זה עלי. את בודאי קוראת ומחייכת לבד.. אני כבר מכירה אותך נסיכה יפת עינים. נשיקה ענקית לאריק, הילד החתיך ששואל אם אלין מתלבשת חשוף ,,חסר לו רק שיראה את המחשופים של הקיץ,,, אולי כשיתבגר קצת אז בכיף . עכשיו הוא ילד וזה אסור לו לראות. חחחחחחחחחחחחח

היי תיקי עם המון אהבה../images/Emo140.gif

הקטע של הבריאות הוא לא בדיוק חזק אצלנו ... אבל מקווים שיהיה טוב ... אני ראיתי שהפסדתי פא דברים מעניינים, הא ? אגב, קראתי את הסיפור שלך ושל זיו, אך, כמה רומנטי ... אפשר רק להוסיף : "ומאז הם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה" ... תודה לך על האופטימיות ! ליז (גם עם המון אהבה)

הלנה יקירתי, את עוד זוכרת אותי ../images/Emo140.gif

תודה לך על דאגה , את נפלאה ...
אני באמת נעדרת הרבה מין הפורום, אבל הערב איכשהו הרגשתי שאני חייבת להציץ - טלפתיה ... אני בתקופה לא פשוטה, גם עם אריק, וגם עם עצמי , לכן לא תמיד יש כוח/זמן/מצב רוח להיכנס לפורום ... הלנה ,מה שלומך, מה שלום הבן הגדול שלך ? איך היד והכתף ? מקווה שהוא מרגיש טוב. מה שלום ערן החמוד ומיכל הנסיכה - אגב,מיכל - יש לנו מכירים משוטפים, הא ? אויש,מה את אומרת, במדינה הקטנה הזאת אי אפשר להסתתר - למשל, את הולכת לך ליד הים בעיר רחוקה מהמרכז, ולמחרת את קוראת דיווח מפורט על זה בפורום! ...סתם, דווקא נעים לי לחשוב מתאמצים לעקוב אחרי (דני, רק שאלונה לא תדע
) אני רק רוצה להוסיף, שגם כשאני לא כאן, אני בלב ובנשמה איתכם, יקיריי ! אוהבת את כולכם .
נ.ב. הלנה, למה לא הצלחת לשלוח לי מסר ? בכל מקרה, E-MAIL שלי : [email protected]

הלנה

New member
איזו שאלה../images/Emo23.gif

בטח שאני זוכרת אותך ומזמן רציתי לכתוב לך. עכשיו אני רואה שהמסר לא עבר כי כתבתי "אמא של אריק" ולא "אימא של אריק". אני מקווה שהכל יסתדר איתך ועם אריק, ככה זה יש תקופות טובות ותקופות פחות טובות, זה קורה לכולנו. אמיר בסדר, עדיין בבית (למרות שהרופא אמר שהוא יכול ללכת לבית הספר אבל אנחנו קצת מפחדים, שמישהו בטעות ידחוף אותו והוא יפגע.... בכל מקרה באיזה שהוא שלב הוא יצטרך לחזור). אפרופו מכרים משותפים... לפני כמה ימים היתי ברמזור וראיתי את רמי והוא אמר לי שיש לנו מכרה משותפת מאשדוד, איזה עולם קטן, באמת! גם אותו פגשתי במקרה בגן והסתבר שהוא למד איתי בתיכון וגם הסתבר שאישתו מאורוגואי. מיכל בסדר, משגעת את כולנו. ערן בסדר גמור, אתמול היתה אסיפת הורים והמורה נתנה לו הרבה מאד מחמאות, יש לו ציונים גבוהים למרות כל הקשיים. חבל שלא נראה אותך, אבל אני שמחה שאתם יוצאים לנופש. להתראות וד"ש לאריק. הלנה

להלנה

מה, אפילו בNICK שלי הצלחתי לעשות שגיאה ?! אני לא מעמינה , איזה בושות ... הלנה, "התקופה הלא כל כך" קצת מתערכת, והעצבים כבר לא משהיה פעם ... קשה, קשה (במבטע רוסי
) צר לי להפסיד את המפגש, אבל אני סומכת אליך, את בטח תדווחי כהרגלך על הכל בצורה ממצעת, סופרת שלנו ... הלנה, אני שמחה שאמיר משתפר ושערן החכם מצליח בלימודים ומתגבר על המכשולים שטוראט תומן לו - מסרי לו כל הכבוד ממני, בבקשה. לגבי רמי - "עלינו" עלייך דווקה בגלל "הקשר האורוגווי" שלך ושל מירים - אישתו של רמי. אני עבדתי איתו איזה 4 שנים , והוא מותק של בחור. לא מאחלת לך לילה טוב, כי בטח תקראי את זה כבר בבוקר בעבודה . אז - בוקר טוב ויום נחמד לך !

הלנה

New member
לא עשית שגיאה../images/Emo20.gif

אפשר לכתוב בכתיב מלא או בחסר ושניהם נכונים..... בוקר טוב!

למעלה