ערב טוב לכו------לם!!!11

שביק

New member
אריאל ברוך שובך. מה שלומך?

האם תגיע ביום ששי למפגש? כולנו רוצים לראות אותך ולשמוע אותך. איך אתה מסתדר במקום החדש? התרגלת? טוב לך? ומה שלום ניר שלנו? האם הוא יגיע? במקרה שהוא לא קורא אותנו בפורום, אנא, מסור לו בבקשה שכולנו מתגעגעים אליו. וניר, צור איתי קשר בבקשה. מסור ד"ש חמה. שביק

הלנה

New member
הי אריאל,

אתה מגיע ביום שישי? מה שלום ניר, תגיד לו שמתגעגעים אליו.

הלנה

New member
ואפרופו חיפוש חברים אבודים

מישהו שמע משהו על אמא של אריק (ליז)?. אני לא מצליחה לשלוח מסר, ומזמן לא שמענו ממנה.

דני, לא ידעתי שאתה עוקב אחרי ...

מתי ראית אותי
? למה לא אמרת שלום
? נו-נו-נו ...

אנו בפורום משקיעים משאבים

אין אנו מוכנים לסבול חבר שהולך לאיבוד.... אנו מפעילים בלשים,מעקבים,הקלטות סתר וכיוצא באלה אמצעים. לא לא לא ניתן, על ליז לא נוותר. ולכן בזמן שנסעתי לי במהירות גבוהה בדרך הים באשדוד, חלפת מולי במהירות כל כך גבוהה שרציתי לצרוח, "מטורפת, לאן את ממהרת???", אבל המהירות לא איפשרה לי לעצור בחריקת בלמים ולהגיד שמצאנו אותך. אפילו בעלך התקשר אלי היום ורצה לקנות משהו, לא הצלחתי לדבר איתו כי הייתי בפגישה והוא לא חזר אלי, אני מעריך שהוא רוצה לקנות לך נגן MP3 איכותי, בכדי להנעים את זמנך בזמן הג'וגינג. לילה ספורטיבי לכולם דני

../images/Emo6.gif

הצחקת אותי, דני ... פעם הבאה נעשה תחרות - אתה באוטו, אני ברגל ... אני לא מגיעה למפגש ביום שישי - אנחנו נהיה בנופש בצפון , אז תייצגו את אשדוד בכבוד, O.K. ? ד"ש לאלונה

שביק

New member
ליז , אמא של אריק יקרה. מה קרה?

האם אני הרשיתי לך להיעדר? ביקשת רשות ממישהו? ילדה רעה! ועכשיו לעניינינו: מה שלומך באמת וברצינות? אנא צרי איתי קשר אבל רק בערבים בשעות די מאוחרות. בימים אלו אני לא בבית. מגיעה רק לישון. בונים אצלינו מעלית, יש בלאגן, הריסות, הריסות המדרגות. אבל בסוף תהיה מעלית. מחכה לשמוע ממך. אוהבת אותך. שביק

בת שבע היקרה, תודה ../images/Emo24.gif

תודה לך על הדאגה ועל האהבה שלך ... אני אשלך לך מסר . איזה יופי שתהיה לכם מעלית - סוף סוף אני אוכל לבוא לבקר

ליז אישה י פ ה!!איפה נעלמת לנו?../images/Emo23.gif

ודאי ששמים לב לחיסרון שלך כמו של כל אחד כאן בפורום. כי זה פורום של אחווה ואהבה וחום ובית ענק מאמי. איפה הית כל כך הרבה זמן? אני תמיד מדמיינת את החצאית של מפגש האביב שלך יש לך את הלוק הזה של דוגמנית מהסרטים הישנים של הבחורות היפות האלו והעינים הירוקות והשינים הספורות אחת אחת. מה שלום אריק שלנו? איך הוא? ספרי למה ומי גנב לנו אותך???. שמחה שאת כאן נשמה טובה שכמותך.

לאלין של אור של ים ושל אהבה ../images/Emo24.gif

אלין יקרה, שלום לך ותודה על מילים היפות - תיזהרי, אני עלולה להאמין לכל המחמאות שלך ולנסוע להוליווד לדרוש תפקיד ראשי באיזה סרט תקופתי
אלין,לגבי ה"העלמות" שלי - גם אצלנו תקופה לא פשוטה, ולא רק בגלל טוראט ... את יודעת, לפעמים הכול באה ביחד, וזה נהיה כבר יותר מדי ? אז זאת התחושה ... ואז לא בא כלום, אפילו לא פורום שלנו ... אבל מחכים לימים רגועים יותר, הרי אין ברירה ... אלין, אני לא אראה אותך ביום שישי, אבל תבטיחי שאת באה, הרי זה אחד הדברים שסיכמת עם הפסיכולוגית החדשה שלך ? חוץ מזה, כולם אוהבים אותך ורוצים לראות את נסיכת הפורום ! אהבתי את הניק החדש שלך - תתחדשי ! שיהיה לך לילה טוב ושקט .
באהבה, ליז

למעלה