ערב טוב לכולנו!!

סתיו*

New member
ערב טוב לכולנו!!

הממממ החלטתי שלמרות שאף אחד לא ממש שם לב אלי, אני אציק לכן ולא אוותר, ואמשיך לכתוב הודעות...... (-: (-: (-: אז מה שלום כולם? מאיוש, מה קורה איתך יקרה שלי? מזמן לא שמעתי ממך. אני כבר מתגעגעת!!! קארנינה שלי, נשמתי התאומה, ההיכן את? וכי למה לא שמעתי ממך? את לא יכולה לנטוש אותי לימים שלמים ככה. בלעדייך - אני חצי בנאדם... תרנגולת, חמודה שלי, התרחקת ממני נורא. אני יודעת שקשה לך עכשיו, ואולי את לא כל כך רוצה לדבר. אבל בבקשה אל תרחיקי אותי. אני אוהבת אותך בכל הלב. ואת יקרה לי נורא. עצוב לי..... תגל, הלו????? השימיעי קול. לא שמעתי ממך כבר שנים. רק תודיעי שאת בסדר... (-: הממממ סימי, מתוקה, את מקסימה. ספרי לי מה איתך. ולירני, אם את שם, את חייבת להתקשר. ו.... מי עוד שכחתי????? אם שכחתי אני מצטערת. המוח שלי מיובש היום... אוהבת את כולכן בננות, בבקשה אל תשכחו אותי, אני עושה את כל המאמצים כדי להישאר איתכן. שלכן סתיו

t@gel

New member
צוויץ צוויץ.....

אז אני כאן... וקצת נעלמתי, כי נשרף המחשב, אבל הכל בסדר איתי.... אני חושבת, בכל מקרה... וסתיו מאמי...את לא מציקה כאן לאיש...הלוואי והיינו שומעים ממך יותר... וחוץ מזה, אני עדיין התגלגלית שסיכמנו עליה... ;-) הבטחת לי שאת קובעת פגישה, מה קורה עם זה? אוהבת מאוד ומחכה לשמוע ממך...אני....

t@gel

New member
אהמממ

תוגי זו תרנגולת שלנו הבנות קוראות לי גולי... אז אולי תקראי לי גם כך... שלך... גולי

ערב טוב לך סתיוי

זה לא שאף אחד לא שם לב אליך! ממש ממש ממש לא. עוברים ימים קצת קשים על כולנו....כנראה שזה חלק מהעיניין. אוהבת אותך כל כך... ואל תפסיקי לכתוב. וגם אני מתגעגעת....מאוד. רק שקצת קשה לי ואני מרגישה שאני צריכה קצת מרחק. אוהבת....ובבקשה תמשיכי לעשות את המאמצים להשאר איתנו. לא שוכחים אותך וגם לא נישכח. {} ו }{ ממני. אני.

סתיו*

New member
מתוקות שלי

אין לכן מושג כמה טוב זה עושה לי לשמוע מכן, ולדעת שאתן לא שוכחות אותי. כי כזאת אני. צריכה הרבה חיזוקים, צריכה לשמוע שלאנשים כן אכפת ממני, אחרת אני מרגישה פגועה ודחוייה. הממממ מאיוש, את מקסימה. אני מבינה שאת צריכה קצת שקט, מרחב לעצמך. אבל את יודעת שזה לא טב גם להסתגר ולשמור הכל בפנים. אני לא לוחצת, רק תזכרי שאני כאן תמיד תמיד אם את רוצה לדבר. או אפילו סתם, שאזכיר לך איזה אדם נפלא את... (-: מאיה שלי, את כזאת מלאך, אני לא מוכנה לתת לך ליפול לי בין הידיים. אני תמיד אהיה כאן כדי לתפוס אותך. אני תמיד אהיה כאן כדי להקשיב ולתמוך ולאהוב ולייעץ כמה שאני רק יכולה. לא לבד מאיונת. לבד המשא כבד מדי. תני לי לעזור לך לסחוב. ויהיה בסדר. תראי שיהיה. רק קצת אופטימיות, והרבה רצון . תראי שאף אחד לא יכול עליך. סימי יקירה, נורא רציתי לדבר איתך אבל הגיעו אלינו אורחים ולא יכולתי. מקווה שאת בסדר. אני אשמח אם תכתבי לי, ותספרי לי קצת מה קורה איתך. אני דואגת. ותוגי שלי, מלאכית, כל כך התגעגעתי! אני שמחה לשמוע שאת בסדר. אני יודעת כמה קשות המלחמות שלך. ותודיעי למחשב הזה שלך להתאפס!!! מה זה הצרות האלו שהוא עושה לך?! שאני לא אכנס בו!!! (-: (-: (-: אני בסדר. בערך. האוכל לא משהו, אבל חוץ מזה אני משתדלת מאוד. אני הולכת ללימודים, ולרוב האימונים. אפילו אצל הפסיכולוג הייתי היום. ודיברתי עם המאמן שלי, אחרי המון זמן שלא יצא לדבר. הוא מדהים. הוא מציל אותי פעם אחרי פעם. כמה טוב לדעת שנשארו עוד אנשים כמוהו בעולם... תוגי, אני יודעת שהבטחתי לקבוע תור. אבל תשמעי מה, פעם אחרונה שהייתי אצלה הייתי בערך שמונה קילו מהיעד, ועכשיו עליתי כמעט חמישה קילו. אני פוחדת שהיא תראה את העלייה במשקל, ותגיד שאני לא בסדר. או שתבין שיש לי בולמוסים, כי כשהייתי אצלה הייתי רק אנורקטית והיא לא יודעת מהבולמיה. אני פוחדת שהיא תגיד שאני חלשה, או שמנה! רק לרדת חזרה למשקל שהייתי אצלה, ואז אלך לקבוע תור. הבעייה היא שאני יורדת ואז ישר עולה, יורדת ועולה, וככה אף פעם לא יוצא לקבוע תור. אני לא יודעת בדיוק מה אני אעשה... בכל מקרה, בננות, תזרקו לי איזה מילה פה מילה שם, כי אני נורא מתגעגעת אליכן, ובאמת שחשוב לי לדעת מה קורה. וניבי, אוי הנה אני רואה אותך באייסי. מיד רצה להציק לך קצת... (-: אתן תראו, הפורום חטף כמה מכות, הוא צריך טיפה זמן להתאושש, אבל מהר מאוד הוא יחזור להיות מה שהיה. אוהבת המון המון סתיו

t@gel

New member
סתווית

ברור שאכפת לנו, את חלק מאיתנו אני לא מינה למה את בהלם שאכפת... את חלק מהמשפחה שלנו...וכל מה שקורה איתך, זה עינייננו את חשובה לבנות כאן, וראית את זה הרבה פעמים... ואגב... המחשב שלי...הוא לא אשם...חטף מכת ברק...כל הביניין חטף מכת ברק בסופה שהייתה כאן ביום רביעי שעבר...אז הוא נשרף... מזלי שאייל מטפל בו..... :) אוהבת המון...גולי

למעלה