ערב טוב לכולן/ם

החדשה

New member
ערב טוב לכולן/ם../images/Emo24.gif

הייתי מעונינת להתייעץ איתכם לגבי משהו. לפני כשלוש שנים בערך, רשמתי כאן הודעה וקיבלתי כמה המלצות. מאז הרבה דברים מהארון, ופינתי ושיניתי עוד קצת דברים בחדר.. אני כרגע מכינה שולחן כתיבה חדש, כלומר השולחן הגדול שהיה אז, יוצא..:-} דברי חשמל, קצת קשה להוצאי כי אם הכל אני משתמשת ביום יום. מאז שכתבתי את ההודעה ההיא, הרבה שינוי לא היה (אם בכלל).. אני עכשיון לקראת פסח רוצה לצבוע את החדר בצבע אחר, את הארון לא יכולה לשנות את צבעו אז ישאר חום וכן השטיח מקיר לקיר. אבל הקירות והשולחן שאעשה יעשה בצבע אחר ולא חום.. לכן מה אתם מציעים לי איזה צבע כדאי לצבוע כדי לשנות את כל האנרגיות וכו'..

החדשה

New member
אופס ../images/Emo13.gif מדובר על החדר שינה שלי

בבית הוריי. גרה עם הוריי ואחיי

העלי שירטוט של הבית עם החדר בתוכו

סמני את הצפון כשאת עומדת במרכז הבית ולפני הכל...למה לשנות את כל האנרגיות? מה לא מתאים לך מהקיים?

ortam

New member
הי, למה את לא יכולה לשנות את הצבע

של הארון? וגם - בקשר לשטיח מקיר לקיר - תמיד אפשר 'לזרוק' עליו שטיחים קטנים צבעוניים - זה משנה הכל. ובקשר לצבעים חדשים - אני לא מבינה בזה הרבה. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

ortam

New member
../images/Emo4.gif - לא ידעתי

רק ניסיתי לעזור כדי לרענן את הצבעים בחדר שלה... (כי בד"כ אפשר להחליף צבע לארון - גם אם הוא מפורמייקה למשל, ובקשר לשטיח...) אני לא 'אתפרץ' יותר לדיונים של אחרים.

לא עשית שום דבר רע

וזה לא נקרא "להתפרץ". את יכולה להגיד מה שאת רוצה ומקסימום...אני אתקן. זה הכל. לא קרה שום דבר. שטיחים מקיר לקיר צוברים בתוכם אבק, שעם הזמן לא ניתן לנקותו. אבק הוא סוג האנרגיה הכי ירודה וממש לא כדאי שיהיה בסביבתינו. זה לא אומר שצריך כל הזמן לנגב אבק אבל...גם לא כדאי לצבור אותו בכמויות שוא מצטבר עם שטיח מקיר לקיר... ניצלתי את ההזדמנות לתת עוד אינפורמציה.

iabramo

New member
איך אפשר לבתגבר

על שטיח מקיר לקיר במקרה של דירה שכורה?

למעלה