ערב טוב לכולם...

ערב טוב לכולם...

התלבטתי אם להיכנס ולספר על מה שקרה לי. החלטתי שכן. אוקי אז ככה: הכרתי מישהו בן 25 שאמר שקוראים לו ארז מת"א. אני מאמין שבכלל לא קוראים לו ארז והוא לא בן 25 הוא נראה לפחות 20. הוא אמר לי בוא נצא לשתות משהו, הכרתי אותו בצ'אט. נפגשתי איתו, ונסענו לכיוון ת"א. פתאום באיזור חולון הוא פנה לאיזה יער, אמר שזה המקום הכי טוב לדייט. פתאום הוא התחיל לגעת בי, ואני רציתי להתנגד אבל הוא הברה יותר חזק ממני. הוא נישק אותי בכח, אבל "זרמתי" איתו בכל זאת רק נשיקה ופחדתי להתנגד לו. אחר כך הוא רצה כבר חדירה, אני לא רציתי, הוא ניסה טיפה בכח ואני המשכתי להתנגד. הוא ראה שלא הלך אז הוא הפסיק, והחזיר אותי הבייתה. כל זה היה לא יותר מחצי שעה!!! אנשים אני מבקש מכם, אל תכירו אנשים אחרים בצ'אטים, זה מסוכן!!!! אגב- זה אני בתמונה-

Fregelistic

New member
או פשוט לא לעלות איתו לרכב, ולהפגש

במקום מרכזי. ולהכיר לעומק לפני שנפגשים..

white star

New member
../images/Emo54.gif היה לך יותר מזל משכל...

זה היה יכול להיגמר הרבה יותר גרוע!!! אתה ילד יפה, חבל שתהיה לך, או לכל אחד אחר, צלקת לכל החיים. ובהחלט, חובה לשמור על כללי זהירות!
אל תמהרו לתת אמון. למרות שלאחר חמש שעות צ'יטוט אתם עשויים להאמין שפגשתם את אביר החלומות, ייתכן מאוד שאותו בחור אינו מי שהוא טוען שהוא. בשום אופן אין למסור פרטים מזהים אודותיכם בשלב ההיכרות הראשוני.
לעולם אין למסור את מספר הטלפון בבית. כלל זה נכון גם לגבי בחורים. מומלץ למסור את מספר הטלפון הסלולרי, רק לאחר היכרות מסוימת עם האדם בצד השני (לא מדובר בהיכרות של חמש שעות). גם לאחר המעבר לשיחה בסלולרי אין למהר במסירת פרטים מזהים נוספים אודותיכם.
סימכו על חושיכם. שימו לב לכל סימן חשוד בדברי האדם בצד השני בצ'ט או בטלפון. רצוי להאריך בשיחות הטלפון עם הצד השני ולא למהר להיפגש. הקשיבו לקול של בן זוגכם הווירטואלי והקשיבו לתחושות הבטן שלכם. יש לנתק קשר כאשר התחושה מבשרת רעות.
ידעו את ההורים או חברים לפני כל פגישה. אם אתם לא חשים בנוח ליידע את ההורים, גלו לחבר שאתם סומכים עליו את כוונתכם להיפגש עם החבר הווירטואלי החדש שלכם, והתייעצו אתו. ידעו את ההורים או חבר לפני צאתכם לפגישה, בקשו מהם להתקשר אליכם במהלך הפגישה, כדי לבדוק מה מצבכם.
להפגש במקום ציבורי. קיבעו פגישות רק במקומות ציבוריים, כמו בתי קפה שאתם יודעים שהם מלאים בבני אדם. נלקח מכללי זהירות לגלישה באינטרנט http://www.edu-negev.gov.il/bs/dkalimbs/%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99%20%D7%96%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%20%D7%91%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98.htm ובלי קשר לטראומה שעברת, אתה מוזמן להישאר איתנו

W a r r i 0 r

New member
הורג אותי כמה חלאות יש בעולם...

באמת אני ממש לא בעד להכיר אנשים בצאטים. רק בגלל כל הטינופות האלה בא לי לחזור למדים לפעמים. אחי, ולך אני יגיד - תיזהר, פעם הבאה פשוט תיזהר. אנשים - א-ל תכירו אנשים בצאטים! יש מלא מקומות אחרים להכיר. תשמרו על עצמכם.

eranmc

New member
היי ../images/Emo13.gif

1. הכרתי הרבה אנשים טובים בצ'ט בעבר (הרחוק..), עצם העובדה שאתה בחור טוב ואתה שם זה כבר אומר משהו. 2. היית צריך להזהר יותר ולהפגש איתו במקום יותר ציבורי ולא ברכב. 3. לא חסר סוטים שאתה מכיר מגיל 0 וביום בהיר אתה מגלה דברים עליהם.

moshe34

New member
כמעט כל האנשים בצ'אטים...

הם מחפשים רק דבר אחד. חבל שככה נראית המציאות אבל אי אפשר לשנות אותה.

../images/Emo47.gif פשוט צריך לנהוג בחוכמה - מה שלא עשית

לא נכנסים בדייט ראשון לאוטו של מישהו שאתה לא מכיר. זה לא קשור לעובדה שפגשת אותו בצ'אט. אתה צריך לקבוע במקום ציבורי שיש בו אנשים וזהו.

זה רק מראה לנו כמה צריך להיזהר.

רק לפני כמה ימים דיברנו כאן בפורום שהומואים בצ'אטים מחפשים רק סקס. אני מצטער לשמוע שנפלת קורבן לכזה בנאדם סוטה וחולה שכופה את עצמו על אחרים, אומנם טוב שהוא לא הספיק יותר אבל לך תדע מה הוא יכול לעשות לאחרים?! בקיצור אנשים תשמרו על עצמכם וכמובן שפגישה ראשונה במקום ציבורי.

אוו מיי גוד...

איזה מזל היה לך שהוא לא המשיך להתעקש ולנסות לכפות בכוח!! וואו, אני ממש מצטער שעברת כזה דבר.... אבל לפחות עכשיו אתה יודע בחיים לא לעשות יותר דברים כאלה.... תיזהר מעכשיו פשוט ותהיה הרבה יותר זהיר בכל הקטע של להכיר אנשים ובטח ובטח שלהיכנס לאוטו עם אנשים שאתה בקושי (או לא) מכיר... ואם אתה פה כדי להישאר גם אז ברוך הבא

white star

New member
../images/Emo54.gif אני מחמיא לנו יקירי ../images/Emo140.gif

ואתה מוכן להפסיק לסנן אותי?

העיקר שאתה בסדר ../images/Emo140.gif

זה לא אומר שאתה לא יכול להכיר בצ'אטים יותר.. פשוט יש כמה דברים שכדאי לך להשתדל לעשות להבא.. כמו להחליף טלפון ולדבר קצת לפני, להחליף תמונה, ולהיפגש בפעם הראשונה במקום ציבורי.. תזכור שסוטים יכולים להיות בכל מקום זה לא כאילו רק באינטרנט הם נמצאים.. פשוט כאן יותר קל להתחבא ולנצל לפעמים תמימות של אנשים.. תשמור על עצמך ומקווה שהדייטים הבאים יהיו נעימים יותר והדדיים יותר

קאליברי

New member
לא מחדש לך כלום.

לא צריך לפסול פגישות מצ'אטים, פשוט להזהר, ולא למהר. החפזון מהשטן והחלזון....דו מיני

למעלה