ערב טוב לכולם

Alana24

New member
ערב טוב לכולם

אולי לא הייתי בסדר שכתבתי את הפון של אלמוגית,זאב וכוס אממו איך שקוראים לו אבל....שימי מאמי.הוא התקשר כולו באטרף היום לפני שעתיים ואמר שהוא ראה בך חבר ורצה להזמין אותך לחתונה של אחת האחיות שלו אבל ביאסת אותו אז אתה לא מוזמןןןןןןןןןןןןןן.......דבר שני.הוא טוען שכולנו מתחזים ושהוא ידאג לזה שיעיפו את כולנו או שהוא יפנה לבית המפשט ויוציא צו בית משפט כדי לסגור את תפוז.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........................זאץ הבדיחה הכי טובה ששמעתי עד כה.אני עניתי ככה.שב-13/09 אני בנתניה ואני אבקש מהמשפחה שלי להביא לי אותו,את מעיין ואת הבנות שלו.ושעם הוא דובר אמת אז אני אתנצל לפניו פה.עוד דבר...שימי.מאמי.הוא באמת חשב שאני יאמין לו ולא לך שאתה ידיד מתוק ומקסים............תודה אל ההצלה בזמן.מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

חחחחחחחחחחחחחחחח

יאווווווווווו איזה ביאוססססססססססס אני לא מוזמן לחתונהההה מה עושים??? אני כולי בדיכאון
כ"כ רציתי וציפיתי להיות בחתונה של מישהו שאני לא מכיר אלנה מאמי אל תדאגי...אני כ"כ בטוח בלא 100% אלא מיליון אחוז שהבנאדם הזה יותר מזוייף מכל דבר אחר שבעולם יאללה שיהיה בוקר טוב ויום מקסים

מאמי הנה השם האמיתי

אלמוגית של הצאט זה גבר שמתחזה לבחורה ויש לו מספר ניקים של בחורה הניקים הם אלה זוהר הנסיכה, עדן טל התמני המדליק, יש לו גם את הניק טלי בן ארויה וניק עדן טל התמני המדליק והשם שלו האמיתי הוא נתי כהן

../images/Emo4.gifכנסו כנסווו..

חמודים תנוחו... אלמוגית זה גבר.. הניק השני שלו זה זאב משהו.... הוא גרוש עם שתי בנות וגר בנתניה.. אז דיי לחפור בנושא תניחו לו.. בסך הכל מסכן..

זה ממש ביסבוסים../images/Emo6.gifהנה הנה הוא בא

חמז'אלו חמ'זאלו אולי תעוף מפה כבר מה זה חמז'אלו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה