ערב טוב לכולם

motin10

New member
ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם ..את האמת עכשיו התעוררתי .ושאני מתעורר בדרך כלל אני לוקח את הגיטרה שלי ושררררררררררררר ...אז חברה מי שמכיר את המילים יכול להצטרף אלי ..אז קדימהההההההההההההההההההההההההה תרקוד היא אמרה לי תרקוד..הברושים לא ידעואם לצחוק או לבכות ..תרקוד כל עוד אתה יכול..אני לא בנוי לשעור מחול...ראשה הצעיר על ראשי..לא תמצא כבר בעיר כאלה ברושים...תאהב כל עוד אתה מתאים...אגב היא אמרה לי תאהב אותי...עד היום די מוזר..לא הבנתי דבר...זה גילו המוקדם ..או גילו המאוחר..עד היום בסביבות חמש ושלושיםםםםםםםם צל נופל מצמרות הברושים..היא עומרת עזוב זו שקיעה שכזאת ..תרקוד היא אמרה לי תרקוד להלהלהלהלההההההההההההההההההההלהלהלהההההההההההההההההההה ואני קם מהכסא ורוקד לי עם הגיטרה אז גם אתם שם לא חשוב איפה אתם תרקדו איתי ...הנה בבקשה ליס לא מתביישת שרה ורוקדת איתי חופשי .. אני בינתיים הולך להכין לי כוס תה חם ואתם תמשיכו לרקוד אני כבר חוזררררררר........נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
ערב טוב לכולם...ואיפה ה../images/Emo96.gif../images/Emo35.gif

ועכשו אני ממש כועסת... מזמין אותי לרקוד ונעלם? עד שתפשתי קצת חופשיות הולך לך להכין כוס תה? ומה איתי? לפחות... כוס קפה...עוגה... ואשכח לך את הפאשלה. פרינצס ליס

למעלה