ערב טוב לכולם... :) הייי.. יש למישהו מכם את השיר של קולדפליי עם בונו???
S steelwater New member 29/5/06 #2 איזה? אני חושבת שיש להם כמה שירים שהם עשו ביחד. אבל יכול להיות שאני טועה. אני יודעת שהם עשו ביחד גירסא לשיר What's going on שנראה לי שהוא של מרווין גיי. ואני לא מדברות על הגירסא של כל האמנים עם הקליפ באולפן הקלטות והקליפ עם הפסים השחורים.
איזה? אני חושבת שיש להם כמה שירים שהם עשו ביחד. אבל יכול להיות שאני טועה. אני יודעת שהם עשו ביחד גירסא לשיר What's going on שנראה לי שהוא של מרווין גיי. ואני לא מדברות על הגירסא של כל האמנים עם הקליפ באולפן הקלטות והקליפ עם הפסים השחורים.
S steelwater New member 29/5/06 #4 אין לי אותו כרגע אבל אני יכולה להוריד ולשלוח לך. אין לך תוכנת הורדה?
S steelwater New member 29/5/06 #21 טל עכשיו יש לי אותו. אבל בלאט! נראה יל שכבר הסתדרת חחח.. אוף איזה מעצבנים. במיוחד עשיתי שיהיה לי אותו כדי לשלוח לה! אם את עדיין צריכה אז דברי אתי במסרים.
טל עכשיו יש לי אותו. אבל בלאט! נראה יל שכבר הסתדרת חחח.. אוף איזה מעצבנים. במיוחד עשיתי שיהיה לי אותו כדי לשלוח לה! אם את עדיין צריכה אז דברי אתי במסרים.
G Galadriel 3000 New member 29/5/06 #9 נצל"ש קטן- גרסאות אקוסטיות תגידו, גרסא אקוסטית של שיר זה אומר גרסא עם גיטרה? ואם לא, אז למה לעזאזל הורדתי גרסא של קלוקס עם גיטרה במקום פסנתר? הפסנתר שלהם חשמלי או משהו? זה מעליב
נצל"ש קטן- גרסאות אקוסטיות תגידו, גרסא אקוסטית של שיר זה אומר גרסא עם גיטרה? ואם לא, אז למה לעזאזל הורדתי גרסא של קלוקס עם גיטרה במקום פסנתר? הפסנתר שלהם חשמלי או משהו? זה מעליב
G Galadriel 3000 New member 29/5/06 #10 לעומת זאת, בגרסה האקוסטית של אין מיי פלייס יש דווקא קצת פסנתר. למע?
R Roy1232 New member 29/5/06 #15 הכוונה היא שהכלי הראשי הוא גיטרה... ז"א גרסה (הרבה) יותר "גיטריסטית" לשיר, לא חובה גיטרה בלבד.
ג גמבה לשלטון New member 29/5/06 #18 פסנתר חשמלי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif