ערב טוב לכולם

ALONR4

New member
ערב טוב לכולם

מצאתי בארכיון הפרטי שלי כמה דברים ישנים נושנים , אני מקווה שתהנו שיהיה לכולנו חג פורים שמח

golf123

New member
"אני מפחד להפסיק לפחד..."

איזה משפט גדול, איזה יופי

פזית 1

New member
יאוי, איזה מדהים!!!!, תודה רבה לך..

כ"כ נהנתי לקרוא את הכתבות.... אח.... איזה יופי!! תודה רבה על ההשקעה, גרמת לי אושר קטן...

טוקבק

New member
תודה תודה תודה

ממש נזכרתי כשקראתי את הכתבה פעם. היה חרוט לי המשפט "נולדתי בן 90"
(איזה איש מצחיק) ולחשוב מה עבר מאז, אין מצב שנראה כתבה כזו היום
המשפט שממש צץ לי מהכתבה "פוחד מטוב פוחד מרע..." אני זוכר איזה שהיא כתבה אבל אני חושב שזו לא זו. והכתבת תיארה גם כן את הבית שלו...אני חושב שהיא הזכירה תנור, עוד/גיטרה ...והיא נשמעה שהיא מתאהבת בצניעות והסגפנות שלו. יש לך אולי כתבה כזו ? ושוב תודה ALONR4 .

ALONR4

New member
לטוקבק

אתה מתכוון לכתבה שפורסמה במוסף "7 לילות" של ידיעות בסוף ינואר 2002 , ממש שיצא שלכת, אני אנסה למצוא אותה , אני זוכר ששמרתי את זה באיזו מגירה....

עמירם04

New member
אין לך מושג..איזו התרגשות אוחזת בי.

אני מחפש את הכתבה הזאת שניםםםם.. זו כתבה מעיתון של "רכבת ישראל". דרך כתבה זו התודעתי לראשונה לעמיר.. זה היה פבואר 2002 6.30 בבוקר ,נסעתי ברכבת הראשונה מת"א לעכו . לבקר דוד צעיר {ז"ל} שחלה ל"ע במחלה הנוראית. הקרונות היו ריקים מאדם אני זוכר שבדיוק סיימתי להתפלל את תפילת השחר. והדלקתי רדיו . ופתאום מתחיל השיר "שלכת" שיר שכ"כ ריגש אותי באותם רגעים שהרכבת חלפה על קו הים בין בנימינה לחיפה. אני זוכר שהמילים "עכשיו זה שלכת" כ"כ התקשרו לי לדוד המסכן שהייתי בדרכו אליו.. נפעמתי מהשיר . אך לא ידעתי מי שר. מאיפה הקול המדהים הזה שכ"כ נגע בי באותו בוקר. איך שהסתיים השיר באותה שניה. קלטתי בחצי עיין שיש כמין קופסת פלסטיק שבתוכה יש חוברות כאלה. אמרתי לעצמי בא ניקח אחד, נקרא קצת ... איך שאני פותח .. אני רואה בניון/שלכת.. האמת שבהתחלה לא קישרתי. הייתי עוד המום מהשיר.. לאחר כמה דקות שקראתי את כל הכתבה . הבנתי איך אדם כ"כ פשוט {ודווקא בגלל הפשטות} הצליח ליגוע בי בצורה כזו... תודה אלון היה נעים להיזכר ולהיתרגש שוב.....

למעלה