ערב טוב לכולם

ady18

Well-known member
ערב טוב לכולם

ומצרפת מתכון יאמי יאמי לביבות תות גבינה לילדים - ניקי ב מצרכים: 1/4 כוס חלב 6 כפות גדושות גבינה 1 כוס קמח תופח 3/4 כוס סוכר 1/2 -3/4 כוס תותים חתוכים 1 תמצית וניל חצי שמנת חמוצה 1 ביצה אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים. להעזר בכף ולהניח ערימות קטנות במחבת. להזהיב משני הכיוונים. הערות: יוצאות כ 35 לביבות מתאימות לילדים מקור המתכון: ניקי ב

ערב טוב ../images/Emo24.gif

אני כ"כ עמוסה שבקושי יוצא לי להכנס למחשב . אז יש לי 2דק' . מחר בעלי חוגג 40 חורפים וכל הבית לבש חג. קשטתי את הבית בהמון
ים וכתבתי מלא מכתבים קטנים ופיזרתי בבית. עוד מעט הוא אמור להכנס הביתה ולראות ולהתרגש. הילדים ציירו לו וכתבו בעזרתי ברכה יפה וההתרגשות כאן בשיא עיצומה. מחר אלך העירה ואקנה לו מתנה יפה. יש רעיונות
זהו , תם זמני , הולכת להאכיל את הרומנים הקטנים שלי בממליגה שהכנתי לערב. ערב טוב לכולם

arikba

New member
../images/Emo6.gif היי - אפשר לקבל את המתכון

לממליגה ???

arikba

New member
טרם סודרה. מחר אגיע

למשרד לקראת הצהריים ואקפוץ אלייך. תודה רבה :)

מזל טוב למנש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מתרגשת גם איתכם!! תכתבי אח"כ- תדווחי לנו איך הוא הגיב!!!

תודה על שהבאת אותו לכאן!

אחרת לא הייתי יודעת שאפשר לעשות לביבות תות עם גבינה.. לא? לא חייבים להביא לכאן רק מתכונים שלנו שהמצאנו.. אבל להביא מתכון מוצלח ולהמליץ עליו- זה בהחלט נחשב.

ady18

Well-known member
לא חושבת:(

את לא צודקת רשום שרק מתכונים אמיתים שלנו נחשבים:(((

תודה רבה לכל המברכים../images/Emo65.gif

אז עדכון לבקשתכם: מנש נכנס הביתה מהעבודה ובכניסה תלינו שלט ענק מזל טוב לאבא המקסים!!!
כשהוא נכנס לחדר השינה חיכתה לו התפעה 40
ים אדומים מפוזרים על המיטה, נרות דולקים ומלא מכתבי אהבה ממני ומהילדים. מה אגיד לכם- הבנאדם כמעט התעלף. 1000 תודות ונשיקות...
ועכשיו הוא ישן את שנת היופי. [כיאה לבעל פולני עייף].
אז תודה לכל המברכים ולכל שולחי המסרים.... אתם 10

דנייאלה

New member
יעלי ומנש ../images/Emo213.gif

מזל טוב מנש ליום ההולדת שתגדל למעשים טובים
יש לך אחלה אישה

למעלה