ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

כידוע מנהלו האישי של הראל מויאל הינו אסף אטדגי ד"א אסף החבר הכי טוב של עמיר בניון. בשביל שתבינו על מי אני מדברת קבלו אותו: א-ס-ף

M O R I A 15

New member
חחחחח טובבב לדעתתת../images/Emo9.gif

מותקקק
ורגע יש לי שאלה.. אסף אטדגי המדובר הוא המנהל החדש של הראלייי?????
או שזה אותו מנהל שמילא את מקומה של רוני?????
כי לפי מה שהבנתי, המנהל הקודם של הראלושששש {זה שהחליף את רוני} ממש לאאאאא היה סימפטי במיוחד {לא להראלייי ולאאאא למעריצים
}
אז כאילו אם אסף אטדגי הוא המחליף שלו.. אז אני ממשששש שמחהההה וטובבב שכךךךך

1noa1

New member
חח הכוונה ל..

המנהל שב אחרי רוני (לא סו]רסטאר.. המנהת הקודמת של הראלי..) אחר ירוני היה עוד אחד... ממש ממש לא נחמד... ומורי זה לא הוא...

M O R I A 15

New member
אהה באמתתתת???????????../images/Emo2.gif

יאיייייי איזה יופיייי
אני ממשששש שמחההההה לשמוע שזה לאאא אותו אחד..
כי באמתת לפי מה שהבנתי.. המנהל ההוא שהחליף את רוני ממששששש לאאאאא היה נחמד {לא להראלייי ולא למעריצים....}..
נקווה שאסף אטדגי יהיה הרבהה יותררר סימפטייי ממנו..
נועושיתתת

M O R I A 15

New member
חחחחחח לא הבנת אותי מותק..../images/Emo3.gif

תראי את התגובה של נועושש ותביני..

מאי 406

New member
באמת מה מיותר בזה?...

אנחנו רוצים לדעת כל פרט קטן על הראלוש!

M O R I A 15

New member
בדיוקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מבחינתנו.. זה ממששש לאאאא היה מיותר..

סליחה

מה סוד חשאי מדיני? אמן כמו הראל מויאל לא חשאי ולא סודי יש לו הרבה מעריצים ומעריצות שרוצים לדעת הכול !!! ושלא כמוך רויטל עם כול הכבוד לא ניזונים מהראל בכבודו ובעצמו ולכן אחת כמוני (נשמה טובה...) שאומנם לא מעריצה ולא כלום רואה מחובתי לתרום מידע ולא פעוט לבנות החביבות והיקרות האלה . לכן רויטל, אם אפשר לדעת מה מיותר אודה לך.... אולי זה משהו כ"כ פרטי שאסור לנו לדעת? יחסי הציבור שלהראל הם הדבר הכי חשוב וזה חלק ממה שניסתי להעביר ערב טוב לכולם

מאי 406

New member
חנפנית אחותך!../images/Emo123.gif

למה מה אני לקקנית כמוך?! ומה קרה שחזרת פתאום לפורום?! זה בטח לא בגלל תחינותיי הנואשות נכון?

1noa1

New member
אחח אם הייתה לי אחותת

למה חזרתי לפורום? ממממממממממממממממממממממממממממממ... באמת שאלה טובה... ללכת??

מאי 406

New member
ללכת ולא לחזור!

סתם אהובתי אל תשימי לב אליי אני עצבנית... אני אחריי בייביסיטר קשה ומעייף ואחרי חג פורים חרא שכמוהו לא נראה בכל היקום... ואני ממש שמחה שאת פה רק תעשי טובה ואל תברחי שוב....

1noa1

New member
אויי בובה סורי שעיצבנתי

הנה הפסיכולוגית שלך נסה להתחבר לאייסי.. חסר לך שאני אצליח להתחבר סופסף ולא תיהי שם!!

למעלה