ערב טוב לכולם

פירנצה

New member
ערב טוב לכולם

במסגרת כתבה עיתונאית שאני עורכת על עיצוב הבית בגילאי 60+, הייתי שמחה לשמוע כיצד שונה עיצוב הבית לאחר שעזבו הילדים (יחידות דיור, מעבר דירה, שינויים בחלל הבית ובמבנה החדרים וכיוצא בזה). אשמח לקבל מידע, תיאורים וסיפורים בנושא, תודה רבה, מיכל.

emmy5

New member
../images/Emo6.gifהם יוצאים וחוזרים בגדול...

בן/בת זוג ילדים ...צריך לשתדל שיהיו להם כל הדברים הנחוצים ,אז הם יבואו הרבה ... כמו טלביזיות , כלי נגינה מחשב ...ספרים הכל טלוי בסוג הה
תענינות של הילדים . זה במקרה שלי .. חטולים צעצועים ..והרבה אוכל ...דברים טובים ...

dani 123

New member
זה מאוד פשוט

כמו בטבע לא נשאר חלל ריק כאשר הילדים עוזבים ההורים מתפשטים לחדרים המתפנים לכל אחד יש את החדר שלו ועוד נעשה שימוש בחדרים הנוספים והבית נשאר קטן כשהיה ואין מספיק מקום.

vera2

New member
כל מה שנכתב זה נכון.

הייתי מוסיפה שבפינת האוכל צריך שולחן יותר גדול שמטבע הדברים מדי פעם צריך להתארך. צריכים חדר עם מיטות לנכדים שנישארים לישון. ואף מיטת תינוק.כסא אוכל לפעוטות,וציוד נוסף לנוחיות הנכדים והסבתא. כמובן מחשב נוסף ובכל חדר טלביזיה. בקיצור ציוד לכל הגילאים.

dani 123

New member
ולא לשכוח ארונות ומדפים לצעצועים

וריהוט ושטיחים דוחי צבע כך שהנכדים יכולים לקשקש בכל מקום. וחשוב מכול אורך רוח למעשי הנכדים כולל ויתור על המחשב

מי מוותר להם על המחשב, דני? לא אני!

בדיוק כמו שהם לא מוותרים לי על האופניים שלהם...

יהודה צודק

יהודה אתה צודק, אני גידלתי את הנכדות שלי בביתי,כשההורים הלכו לעבודה, מהרגע הראשון לימדתי אותם שיש דברים שהם שלי ואסור להם לגעת בהם, במקרה הטוב, רק עם רשותי, מכיון שאני ציירתי בבית היו לי הרבה צבעים, וניירת ואני לא אוהבת שהם יעשו לי "סדר" בדברים שלי, הן הבינו יפה מאוד, זה ענין של חינוך.

emmy5

New member
לאה שלום ,יהודה זו יהודית ../images/Emo6.gif

היא מקסימה , את עוד תכירי את כולנו .. בקשר למחשב ,אני ברצון צסכימה שיקחו ..אבל הנכדים שלי הם גדולים ..לקטנה שלנו אני גם מלמדת "אלה צעצועים של סבתא" והיא לא נוגעת ...אבל אני עשיתי לה בובנ מהבובה שלי

אממי

אני מאוד מצטערת שטעיתי אומרים ט.ל.ח. מה לעשות אלוהים יסלח לי וגם החברה הנחמדה יהודית. הנכדה חזרה, כבר ראיתי אותה , הכל בסדר. לאה

HAVA159

New member
שלום לפורום! הכל מאד מבולבל בפורום

התאריכים התבלבלו קשה למצוא איפוא מה. אוהבת
חוה

../images/Emo51.gifאמי. בשביל זה יש חברות. אף

פעם לא קראו לי יהודה... אבל כעת, לקראת חנוכה, זה דווקא לא רע. יהודה המכבי. בעצם לא, עדיף יהודית המכבית...

yaely2

New member
מנהל
ליהודית הגיבורה ולכולם שלום../images/Emo47.gif

עברתי אתמול על ההודעה וכנאה דילגתי על תגובתך. אז הנה יהודית זה שם ספר שהגיבורה שלו היא יהודית.
אחד מן הספרים החיצוניים.(ספר חיצוני = ספר שלא נכנס לארון הספרים הרשמי) היום השביעי של חנוכה נקשר במסורתנו בספר זה המספר אודות יהודית שהמיתה את הולופורנס שר צבא נבוכדנצר והצילה את עמה מתבוסה. בעדות שונות נוהגת סעודת נשים ביום זה בה מרבים במאכלי גבינה לכבוד יהודית שהאכילה את הולופורנס גבינה לפני שכרתה .את ראשו וכן לזכר יעל שהישקתה את סיסרא בחלב במקום מים לפני שהרגה אותו. הנה כי כן, גם לשם יהודית יש מקום של כבוד במסורת.

../images/Emo51.gifיעלי. בבית הודיעו לי שיותר

גבינה ממני הם לא אוכלים...
ומעניין ששמך ושמי נקשרים ביחד במעשים הקשורים להאכלה ולהריגה... לא נעים.

yaely2

New member
מנהל
יהודית ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לא נעים, ובכל זאת גיבורות

הייייי דני!! מה זה נקבה לפחות לפי

המראה? יש לי באמתחת 4 ילדים + 7 נכדים ועוד "היד" נטויה... צריך עוד הוכחה לנקביות שלי??? אם כן, שולחת לך צילום שלי. צולם בליל קיץ.
|סמיילי צוחק)

למעלה