ערב טוב לכולם נחום, רציתי לדעת האם ניתן להשיג קלטות וידאו או D.V.D של הופעות
E elizabethe המקורית New member 16/10/04 #1 ערב טוב לכולם נחום, רציתי לדעת האם ניתן להשיג קלטות וידאו או D.V.D של הופעות
ו ו ר ד ב New member 16/10/04 #2 לאילזבת ערב טוב לאליזבת לא ניתן להשיג ווידאו או D.V.D מהסיבה הפשוטה שאין אך יש משהו שאני ראיתי באיזה הופעה שצילמו והקליטו זה היה בצוותא דרך אגב אם זה מעניין אתכם אני יכולה להגיד לכם תאריך מדיוק אם זה יעזור ורד
לאילזבת ערב טוב לאליזבת לא ניתן להשיג ווידאו או D.V.D מהסיבה הפשוטה שאין אך יש משהו שאני ראיתי באיזה הופעה שצילמו והקליטו זה היה בצוותא דרך אגב אם זה מעניין אתכם אני יכולה להגיד לכם תאריך מדיוק אם זה יעזור ורד
מ מושיקו1היחיד New member 17/10/04 #3 זה היה ב-17/6 .... ולא חושב שזה צולם לD.V.D או משהו כזה...צילמו גם בחוץ את הקהל,ממישהו יודע למה?
E elizabethe המקורית New member 17/10/04 #4 ורד אני מאוד מעוניינת כל הפרטים לגבי ההקלטה ואם את יודעת איך להשיג הרי זה משובח
ו ו ר ד ב New member 18/10/04 #5 אני כמוך אני כמוך בדיוק אני רק יודעת שזה הוקלט ב 17/6 בצוותא אבל תשאלי את נחום אם הוא יודע היכן להשיג את ההקלטה בכל מקרה אני לא יודעת
אני כמוך אני כמוך בדיוק אני רק יודעת שזה הוקלט ב 17/6 בצוותא אבל תשאלי את נחום אם הוא יודע היכן להשיג את ההקלטה בכל מקרה אני לא יודעת