ערב טוב לכולם!

אינכזה דבר ברברית - ועוד מוזהבת

ברברים מגיעים רק בגוונים של שחור. שחור כהה, ושחור עוד יותר כהה. ברכותי קפט. סופסוף מצאת את האומלל שהסכים לשאת על כתפיו הענוגות את העול הכרוך בניהול הפורום. האמת היא, שכשהתערבנו על זה הייתי בטוחה שאת תפסידי. והנה, האמת, כמו תמיד, טפחה על פני- ולא בעדינות יתרה. אני מקווה שעדכנת את הינוקא בנוגע לשכר המשולם לי. אני גם מקווה שהבהרת לו שאני מתוגמלת PER מילה. לקריאה. לא לכתיבה. הו. והוא כותב הרבה.

למיטב הבנתי,

אין לו שליטה על זה. ברגע שמשחררים לו את הרסן הוא דוהר כמו סוס ערבי אחרי הסגר. הויסה, סיטרא. חוזרים לאורווה.

רגע, אודי

כשאת מדברת על הברברים שמגיעים רק בשחור, האם את מתכוונת לעופות המים עם הפלולות ליד המקור, או שמא למרוקאים מהרי האטלס? לתשובתך אודה, ב. וגו'

את רוצה לומר לי בוגובוגו

שהם הגיעו עד אליך מהרי האטלס? זה מרחק גדול לעבורותו ברגל. אלי הם דווקא הגיעו מעיירות הפיתוח. ככה זה.

אבל אודי,

אני לא אמרתי שהם הגיעו אלי, רק אמרתי שהם הגיעו. שניה, אלך לבדוק אם יש מרוקאי על מפתן דלתי. אם יהיה נשתה בחברותא תה עם נענע ונגיד שעוד באירופה הוא היה חרא-חרא של בנאדם. מה זה חשוב מי? אל תהיי לי קטנונית בערב יום הכיפורים. תגידי את צמה? לא, כי אני צריכה לארגן לי שמלה אדומה ושתי צמות לאיזה ארוע.

קפת

New member
למה תה עם נענע?

למה? מה רע בנענע עם תה...???? זה לא בסדר.

ברברים לא מגיעים רק בשחור

לפנייך יש אחת מוזהבת ברברית

סיטרא

New member
על כתפי הענוגות

תוכלי למצוא רק ערוגות של שערות, זה בעקבות הבבוניזציה שעברתי אצל משבט הכבשים. שיבט אותי, המניאק, אחרי ששילמתי לו טבין ותקילין עבור טיפול עשרת-אלפים, לשיפור חיי המין ולהעלמת הדיסהרמוניה שהחלה לפקוד את עור התוף שלי אחת ליומיים. רפי גינת, שפנה אליו בעקבות התלונה שלי, הציץ ונפגע, שובט גם הוא, התחיל לצרוך דייטות על בסיס קבוע והפך למוטציית רייטינג, שוחרי פריים-טיים למדו מהתנהגותו זו והפכו אף הם למוטציות, לשון משורבבת עד לאמצע הגרון ובדל סיגריה תחוב להם בזווית הפה, לא טומנים ידם בצלחת אלא בולסים ממנה בכל פה. הו. אני כותב הרבה. יש פה סוג של קומפלימנט. תנוח דעתך, זה מתרבה, משתבח עם השנים ולפעמים גם מצטרף לטקסט איזה פאנץ'-ליין לקינוח, אבל רק לפעמים, ורק בתאריכים אי זוגיים של יום שוויון האביב, לפי שעון חורף, בשנה לא מעוברת.

opoli

New member
סחתיין

סחתיין על הצפארי חסכת לי 40 שקל מינימום

אל תתיחסי למלעיגים

אני אהבתי את השירה שלך!!! אני הכי חשוב !!! (מגלומן אמר מישהו?)

סיטרא

New member
מאופי כתיבתך

ניכר שנרציסט אתה. ההבדלים המהותיים שבין מגלומניה לנרציזם יבוארו בהמשך. ההמשך מגיע, בדרך כלל, בהמשך, לא כולל פאנץ'-ליין ופואנטה, על זה משלמים לי בנפרד, והתשלום גם הוא לא משהו.

אני מוכן

לניתוח אופי שאתה עומד לעשות לי. תיאמתי עם המרדים ועם האחות הראשית וחידדתי את האיזמל, תציל אותי דוקטור.

ברברית

זו ציפור מים, הכלאה בין ברווזה ואווזה. סוג שמנמן של ציפור תנורים, עובדת במיטבה במאה וחמישים מעלות, בצלייה איטית עם אורז לבן בצד. השיר שלך ברברית, לא טוב. למעשה הוא רצף קלישאות במשחק פוקר פתוח. הנה לינק לדיון בז'אנר הזה, המאמר של מירי מעניין. http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ShowMessage-eng.asp?LangCode=Heb&ID=2425818

למעלה