ערב טוב לכולם!

ערב טוב לכולם!

מול הרים נפלאים מכוסים בלבן עמדתי אני ליבי פועם וראיתי הנשר שם עף על ענן אל החופש הדרור בן בלי שם והיה הוא הנשר גדול ונורא ולו שם הקונדור יקרא מעלי הן עבר והניע אברה כדואה ואיננו דואה ראיתי הנשר שואף אל אי שם גומא מרחקים בלי משים וחזי הפועם אז בקושי נשם כמו סוגר ובריח אשים אז עמדו בעיני הדמעות עצורות כי אני הקטון באדם מהלכת ונחבלת בדרכים לא סלולות ואני מן החופש נפעמת ברברית

softy

New member
קפת ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בזמנך דברים כאלו לא היו קורים.

:)

זהו. ככה זה שאין השגחה עליונה. איש הישר בעיניו יעשה. לא רחוק היום שיתחילו לבזוז פה את מטבעות הלשון ואז הפורום הזה ישווע למפלרטטים שחסכו במילים לשעות קשות.

קפת

New member
איזה אביב?

אביב גפן? אביב העמים? אביב האבידן? למה אנשים כותבים פה דברים לא ברורים?!? זהו, אנליזה, סבלנותי פקעה, וגם התפרים במכנסיים. אני מוחקתותך. תתכונני.

תאמיני לי

שאם היה נהוג בפורום הזה להעלות סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה, הייתי עושה זאת. אפשר לפרסם פה מתכון של רות סירקוס במקום? אני מבטיחה שהמצרכים ואופן ההכנה יעלו על 365 מיל לשעה. מה ת'ומרת?

קפת

New member
כמה פעמים צריך להזביר לך?

זו עברה על חוק זכויות יוצרים. רק לינק. עכשיו תעלבי, פליז?

אני

כשמזבירים לי לאט, לא קולטת כלום. מה שכן הבנתי זה שאתם לא אניני טעם בפורום הזה. אוכלים את כל מה שמלעיטים אתכם. באמת חשבת שהתכוונתי לפרסם פה מתכון של רות סירקוס? מה לי ולפתפותי ביצים בכלל?

softy

New member
תאמיני לי שלי זה עולה יותר

אני בכלל לא יודע למה אני נכנס אל הפורום ההזוי הזה, מה בכלל יש לי לחפש כאן? סתם מגלומנים שכותבים את עצמם לדעת ומפריחים לאויר הוירטואלי הצפוף ממילא כל מיני שנינויות ממוחזרות ולעוסות עד דק. אף פעם לא הזדהתי עם מגלומנים הם תמיד מזכירים לי את אבא שלי שהיה מכה אותי עד זוב דם כשהייתי שוכח לקוד לו קידה קלה בכל פעם שדרכנו הצטלבו בעוברנו בין החדרים. אני גם לא כל כך מבין מה הקטע של לכתוב הודעות כל כך ארוכות כשלמעשה אפשר להגיד במקסימום חמש מילים את מה שאתם מנסים להעביר בספר עב כרס. אם נחזור רגע לאבא שלי למרות שהוא היה מגלומן ואולי דווקא בגלל זה אני יצאתי ההיפך ממגלומן שזה אם אני לא טועה חדל אישים. זה די נוח להיות חדל אישים, החברה לא מצפה ממך ליותר מידי ואתה מצליח להבלע בנוף של כל דבר שאתה עובר לידו, זה כמעט כמו להיות דנידין.

קפת

New member
לא!

איך חוגגים? הנה הזדמנות שלך, אנליזה, לבשל לנו גורמטים לכבוד חג האלצהיימר. אני ממליצה על מאכלי פתפותי ביצים וגבינה צהובה אמנטל. רות סירקיס, עלק. ישראל פלצהרוני לא טוב לך?

על

החלון ישבתי ומתכון לארוחה המפסקת כתבתי פתאום נפל עלי חשכון וזהו סוף הזכרון. (ומי זה ישראל פלצהרוני? אני מכירה רק את השף הערום)

קפת

New member
ג'יימי אוליבר יותר עדיף

תאמיני לי, שאנחנו לא רוצות בכלל בכלל לראות את פלצהרוני בעירום. שיתפשט לגברי בנאי. או לגברי לוי. אני טולרנטית.

תגידי קפת,

לפני שאנחנו ממשיכות עם המתכונים לחג גדיא, יש לי קושיה שבאמת מתחילה להטריד אותי - האם השרשור הזה ביננו הוא תחילתה של יזיזות מופלאה , או ששתינו פשוט מעריצות של האמפרי בוגארט ? ולמה לא אמרת בתחילת הדרך שאת מקזבלנקה? יכולנו לקפוץ ישר לקרב סכינים! לא חבל?

קפת

New member
את ראשונה, יה קאזה...

מה בדיוק את רוצה שאני י'זיז לך?

אני ראשונה?

תני לי שניה להתרגל אלייך, קפת. :) (בינתיים את יכולה להוציא הודעה נרגשת לכל מפעילי התנורים בצפון. אולי בשלב מאוחר יותר נחזור לפינת המתכונים).

קפת

New member
וואלה צודק

אבל רוחות חדשות מנשבות, והן מונעות ממני להטיס את כל מי ששוה הטסה. רפואית. תגיד, סופטי, זה מקרי שלך ולה יש אותו החתול בחתימה?

למעלה