ערב טוב לכולם!

Torrenzo

New member
ערב טוב לכולם!

אני חדש פה בפורום, ואני גם לא ממש מכיר את סוג המוזיקה "רוק מתקדם". אשמח מאד אם תוכלו להמליץ לי ממה להתחיל, שירים\אלבומים ושל איזה להקות. המון תודה מראש

Torrenzo

New member
תודה רבה, אבל.........

אשמח אם כל אחד ייתן המלצות אישיות שלו.

brotos

New member
קודם כל, טקס החניכה המסורתי

קריאת כל הכתבות באתרו המונומנטלי של חברינו לסטייה מר אורי ברייטמן. כמה להקות בסיסיות: pink floyd, camel, genesis, jethro tull, yes, king crimson. כמה המלצות בסיסיות: עד עכשיו מוזיקה הייתה משהו נעים להקשיב לו. כעת, לאחר שנכנסת לעולפ הפרוג, מוזיקה הופכת לדבר מתיש, רציני, פלצנית לעיתים, סזיפית ומורכת. אבל, בסופו של דבר, מדהימה. אחרי שאתה שומע רוק מתקדם אתה כבר לא חוזר אחורה. תקדיש כמה שמיעות לכל דבר, לפני שאתה קובע דעה. ולעולם, אבל לעולם, אל תיכנס לוויכוח עם אורי ברייטמן. אתה פשוט לא תצא מזה. בהצלחה!

Tidal

New member
בחיי, אני חייבת לעשות את זה יותר

מהר פעם הבאה. הו וול.

Tidal

New member
זה יותר טעים,קח:

אני לא חייבת לפרט, נכון? תוכל להכיר לבד. 1. King Crimson -In The Court of The Crimson King , Red 2. Genesis - Selling England by the Pound 3. Jethro Tull - Aqualung, Jethro Tull - Thick as a Brick, Jethro Tull - Songs from the Wood 4. Yes - Fragile, Yes - Close to the Edge 5.Gentle Giant - Octopus 6. Emerson, Lake & Palmer - Tarkus 7. Renaissance - Scheherazade 8. Van Der Graaf Generator - Pawn Hearts, Still Life 9. Camel -The Snow Goose,Mirage טוב,זה יתן לך מספיק בשביל להתחיל. ואף פעם אל תשפוט אלבום משמיעה ראשונה. אף פעם.

MajorWinters

New member
תרפי! תרפי! ארצה!../images/Emo19.gif

אולי יותר טוב, אבל מי שעוד לא מכיר צריך להתחיל עם המקרוי!

brotos

New member
סתם הערה

האלבומים aqualung ו-songs from the wood הם לא אלבומים ממש פרוגרסיביים. והייתי מוסיף לרשימה את אלבום הרוק המתקדם (או שמא לא כל כך מתקדם?) הנודע מכול: dark side of the moon של pink floyd.

Tidal

New member
אני יודעת.אבל למה לא לתת לו גם את

זה?
חשבתי על פינק פלויד, אבל דווקא כאן לא רציתי להתחיל ויכוחים של פרוג, לא פרוג.

tz6

New member
../images/Emo32.gifברוטוס,

מאיפה החתימה שלך?? אני ב-ד-י-ו-ק אתמול קראתי אותה איפהשהוא!!

למעלה