ערב טוב לכולם!

arik87

New member
ערב טוב לכולם!

אני מעלה תרגום לשיר Pente Xronia Dikasmenos של Perpiniadis לא זה שכנראה רובכם מכירים הכוונה לאבא שלו שיר נורא ישן ונדיר ואם אפשר שמישהו יוסיף לתרגום שלי מילים באנגלו\יוונית זה יהיה מצוין כי גם לי נמאס לשיר אותו בג'יבריש
Prepiniadis - Pente Xronia Dikasmenos חמש שנות מאסר נגזרו עלי חמש שנות מאסר נגזרו עלי ומתוך צער התחלתי לעשן נרגילה ומתוך צער התחלתי לעשן נרגילה פזמון: שאף,נשוף קח את העשן פנימה מעך את הטבק והדלק אותו פקח עין ושמור עלינו מהמלשינים ומהסוהרים אותו מספר שנים נשכחתי גם מזיכרונך אותו מספר שנים נשכחתי גם מזיכרונך וכדי לנחם אותי החבר'ה הכינו לי נרגילה וכדי לנחם אותי החבר'ה הכינו לי נרגילה פזמון: שאף,נשוף קח את העשן פנימה מעך את הטבק והדלק אותו פקח עין ושמור עלינו מנערי הרחוב ומהשוטרים גם עכשיו שיצאתי מהבית-סוהר גם עכשיו שיצאתי מהבית-סוהר הוא הכין את הנרגילה שנעשן כולנו יחד הוא הכין את הנרגילה שנעשן כולנו יחד פזמון: שאף,נשוף קח את העשן פנימה מעך את הטבק והדלק אותו פקח עין ושמור עלינו מהשטינקרים ומהסוהרים יש מתנדבים לאנגלו\יוונית???

אני חושב ששמעתי את השיר מפיו של

פוליקנדריוטיס לא מזמן בביצוע יפהייפה באחד מהתוכניות של YES בריזה, אני תקוה שמישהו ירים את הכפפה ויתרגם אותו כמבוקש...

arik87

New member
כן אתה צודק חיים

פוליקנדריוטיס מבצע אותו באחת התוכניות של בריזה רבטיקו משם הבאתי ת'תרגום כי אני לא דובר יוונית לצערי

אחי, גם לי יש אותה בעייה, אבל זה

אולי ידרבן ללמוד את השפה, למרות שאני משוכנע שלא יהייה קל, בכל זאת הגיל עושה את שלו, אבל מזל שיש לנו בפורום הזה מספר אנשים שהם באמת משכמם ומעלה כמו פאדי, דה-גריק, הזהוב, ועוד שעושים אותו כל כך איכותי וטוב...להשתמע...

למרות שאני מאד אוהב את

פאפניאדיס. ואת פוליקנדריוטיס שמעתי מבצע את השיר בהופעה חיה . אחד הביצועים היפים הוא של דאלארס בדיסק השירים שלי. ואת הטאקסים של הבוזוקי נתן בזמנו פאדי בתור חידה לשם השיר.

למעלה