ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

השחקן שלי רצה לכתוב עכשיו עדכון של מה שקרה לנו לאחרונה בעיר המזופתת מאלן. הוא בכל מקרה, לא יוכל לכתוב אותו. למה אתם שואלים? כי החבית הממושקפת שההורים שלו קוראים לו דני, אבל אתם מכירים כDDN חושב שהוא מצחיק. הוא מנסה לחבר בדיחות על ה"מתיישבים מקאטאן". "תראי", הוא אומר לי, "את יודעת מי מתולתלת כמו כבשה, בלונדינית כמו חיטה, קשה כמו ברזל, אטומה כמו לבנה ומטפסת על עצים?" אותי זה לא הצחיק, ועכשיו הוא סגור בארגז מתחת למיטה שלו, והוא יחשוב על איך הוא מדבר אל גברת טוב טוב לפני שאני אתן לו לצאת משם. קשה. קשה. בכל מקרה, אדריאן, קוואי ואנוכי הוזמנו לארוחת ערב אצל מאלק, שומר עמוד העימות, ושר העיר מאלן ששוכנת למרגלות מצודתו, וקרויה על שמו נדמה לי (קוואי, שהשחקן שלו הרבה יותר נחמד אליו מאשר שלי אליי, העלה מפה לא ממזמן). אז הגענו אליו לארוחה, והוא שיבח אותי על כך שהעליתי את הרמה של פלוגת הקשתים של הצבא שלו (תמיד כיף לקבל מחמאות), הוא נראה בחור חביב ביותר. אני הלכתי להתחרות עם הקשתים בחצר, ולאחר זמן מה פתאום נשמעה האזעקה והיה הרבה רעש ומהומה. רצתי אחרי החיילים האחרים, וראיתי את הלורד מאלק עצבני, כמו שלא ראיתי אף אחד עצבני בחיים שלי. הוא היה כל כך עצבני, שהוא פשוט היה שקוף בחלקים מסויימים בגוף! הוא איים על חיי החיילים שלו אם לא יתפסו אותה ומשהו משהו משהו. הצטרפתי אל אדריאן וקוואי בחדר האוכל, הם היו חיוורים לחלוטין. קוואי סיפר לי שנגנב איזה חפץ מהמצודה, והוא ראה מי עשה את זה, ומי שעשתה את זה נראתה כמו מל! כמובן שאיבדנו את התיאבון לארוחת הערב. מה גם שלאחרונה בכלל לא היה לי תיאבון. שניה בבקשה, <הולכת לצד המיטה ובועטת קלות בארגז תוך כדי צעקה של: "אם לא היית אוכל כל כך הרבה, היית מוריד אפילו יותר מששת הקילוגרמים שאני הורדתי!">, כן, איפה הייתי? אה כן. חזרנו לעיר עצמה, ואד אמר שהוא וקוואי הולכים לחפש קצה חוט לגבי איפה מל, אבל סירב להתיר לי לבוא איתם. אני שונאת שמשאירים אותי מחוץ לעניינים. למחרת כבר תפסו את מל, אבל העתק לא היה איתה. הלכנו לטירה, וקיווינו שקוואי, שהכי קרוב אליה יוציא ממנה משהו. היא הכחישה בתוקף שגנבה את זה, אבל סירבה לדבר על חבריה שיוכלו להעיד שהייתה איתם באותו זמן. חברים מפוקפקים שלא אכפת להם שהיא מסתכנת עבורם, ולה איכפת מהם. ילדה טיפשה ונאמנה מדי אם תשאלו אותי. אדריאן הלך לדבר איתה, אבל ללא הועיל. לבינתיים, הלורד מאלק, שמתברר עם הזמן כמנהיג מרובע, חסר חזון ודמיון שאינו מוכן להסתכל ימינה או שמאלה ולקבל דעות שהן אינן שלו, או ביקורת בונה הודיע לנו חגיגית שהוא יערוך לה משפט ונתן לנו להבין שימיה ספורים. אדריאן וקוואי ניסו לחפש קשר כלשהו אל ה"חברים" של מל. מסתבר שישנן כמה אחוות גנבים בעיר, ומל התחברה אל אחת והסתכסכה עם אחרת. אדריאן וקוואי יותר הרגיזו את האחווה שניסו למצוא מאשר להצליח למצוא, ואנחנו התחלנו לקבל איומים במידה ונמשיך לחפש אותם. בעודי מטיילת ברחוב, הותקפתי מספר פעמים על ידי חוליגנים כאלה, שלכאורה במקרה נתקלו בי ברחוב והפילו אותי שוב ושוב. בסוף נמאס לי ופניתי למשמר. השמועות דרך אגב, עליי ועל היאבקות בוץ ברמה החמישית של מאלן הן שקריות ואין לי שמץ של מושג מאיפה הגיעו. אדריאן בטיוליו נתקל בעיוורת מוכרת תפוחים, שמכרה לו תפוח ובתוכו היה פתק, שבו היא מבקשת להיפגש איתנו. כשנפגשנו איתה, היא סיפרה לנו שהגנב של החפץ הוא משהו שלא מהעולם הזה (כמו שאגור והאוסגיגים), והתחזה למל, שאחוות הגנבים לא קשורות, ושעצבנו אותן וצריך לפייס אותן (וקבעה לנו פגישה עם אחת מהאחוות) והכי חשוב - שהחפץ עדיין בגבולות העיר. בכל מקרה, עייפתי לכתוב, ואני מרחמת על דני, אז אני אוציא אותו מהארגז מצעים שבו הוא סגר את עצמו בטעות. . . . . המשך ערב טוב לכולם.

Nihau

New member
אדריאן שמח לפתע על שאין לו ארגז...

ורוצה להגיד להגנתו שלא לדומיניק ולא לקוואי יש הכישורים והדסקרטיות שיאפשרו להם למצוא את נציגי אחוות הגנבים. הסיבה היחידה שהוא לקח את קוואי אתו הייתה שקוואי היה שובר לו את הצוואר אם הוא היה מתעקש להשאיר אותו מאחור.מה גם שעבור קוואי היה לו אליבי משובח מתובל באמת צרופה: קוואי הוא שומר הראש שלו! אבל כל זה נטוע בעבר. כרגע אדריאן מאמין באמת ובתמים שאחוות הגנבים היא קבוצה של קלפטומנים משוגעים על כל הראש בעלי נטיות התאבדותיוית במיוחד אם הם חושבים שזה בסדר לגנוב את החפץ שמשאיר את הנהר במסלול הקסום והמיוחד שלו! והכל בשביל להוכיח איזה פלג באחווה טוב יותר??? הם נפלו על כל הראש, התחלקו לגמרי על השכל, אבדו את הצפון ועוד מעט יאבדו גם את הראש שלהם כאשר מאלק יעקור את כל האחווה המטופשת מהשורש! ואדריאן ישמח לעזור לו אם הוא יחשוב שזה יציל את מל! אדריאן ישמח גם לפייס את אחד הפלגים באחווה ע"י חיסול הפלג השני! (ולאחר השבת החפץ הוא יחשוף גם את הפלג הזה בפני מאלק ויעקור גם אותו מהקיום האומלל!) ובנוסף לכל הבעיות של אדריאן עם דומיניק שהתרגזה עליו על שהותיר אתה מאחור יש לבחור המסכן גם את חוסר המזל להתמודד עם ניהאו שחתפה את האטרף על כל אוכלוסיית הגנבים בעיר על שהעזה לחפור מחילות תת קרקעיות שמחברות את כל המערות וכל הטרסות השונות והופכות את המבצר הנפלא והבנוי אסטרטגית למשעיי הקרוי מאלן לגבינה שוויצרית מחוררת עטופה בנייר שעווה! אם מאלן תיפול זה יהיה רק בגלל ערמה של חלאות המין האנושי שלא יכלו לראות מעבר לקצה אפם והאינטרסים האישיים הכלכליים שלהם! גררררר. לאחר סערת הזעם הזו אדריאן נעלם ונמצא מכתב שבו נאמר שהוא הלך להתבצר בחדר שלו עם הנבל ולא לצאת משם עד סוף שבוע הבא ואם נוכל לדחוף לו אוכל מתחת לדלת תודה.

DDN

New member
../images/Emo6.gif

עם דומיניק מוטרפת, אדריאן מדופרס, מעניין אותי מה קוואי ירשום.

Quai

New member
גיליתי שיש לי בעיה....

משום מה, כשנכנסתי לפורום הזה בפעם הראשונה עוד לא היה לי כינוי בתפוז... ומסיבה עוד יותר לא מובנת בחרתי בשם של הדמות שאני משחק בקמפיין הנוכחי עם חבורת נוזגות' לייצג אותי....... מה שזה אומר זה שבפורום אני לא ממש יכול לנתק את עצמי מהדמות, כפי שנעשה על ידי חבריי בפוסטים שלהם, ולכן החלטתי לעבור לשם משתמש אחר כדי שלא יהיו עוד בעיות בנושא הזה... אני אכתוב פה בשרשור מה הכינוי החדש שלי... ברגע שאגלה אם הוא פנוי או לא...

Animus1539

New member
זהו! זה הכינוי החדש שלי...

whether you like it or not! אז זהו תתרגלו!

Animus1539

New member
טוב, אני שלא כמו הנמושות האחרים...

...לא נשלט ע"י הדמות שאני משחק! ולא משנה כמה אגרופים הוא יתן לי! "!Ouch" הוא לא יידחף איפה שאני רוצה לדבר בתור עצמי... "קוואי זה כואב! די!" ...ובכן, איפה הייתי? אה כן... קוואי ראה את מל גונבת את החפץ הקסום של מאלק במו עיניו, זאת לאחר שהוזמן עם אדריאן ודומיניק לארוחת ערב עם שומר עמוד הקונפליקט. הוא לא ממש האמין למראה עיניו אבל לעת עתה הוא ראה את מה שראה... "כן קוואי, מה? ... כן, כן, אני מגיע לזה, חכה בסבלנות..." איפה הייתי... אה כן... קודם הוא היה נחוש בדעתו למצוא את מל לפני שחייליו של מאלק יתפסו אותה... זה ממש לא עבד כי הוא לא ידע מאיפה להתחיל לחפש... כמו שדומיניק כבר אמרה למחרת תפסו את מל, ומאלק הודיע שהיא עומדת להשפט על הגניבה, ורוב הסיכויים לאבד את ראשה... אני מוצא שאני לא שש לכתוב מחדש את כל מה שדומיניק אמרה ולכן רק אוסיף עוד כמה פרטים: קוואי הצליח לדבר עם בחור צעיר שעמד מחוץ לפונדק והצליח להראות חשוד בעיניו, וכך הגיע אל הפרטים שהם הנבואה של הזקנה העוורת, שלא מל היא זו שגנבה את העתק אלא מתחזה מעולם אחר. ושהליכי המשפט של מל הולכים להיות משובשים על ידי חבריה באחוות הגנבים. ביום שבו אמור היה להתחיל המשפט, אולם בית המשפט נשרף עד היסוד.... "איי, קוואי די! מה אתה חושב שאתה עושה!?" *קולות של מאבק קצר ממלאים את החלל הריק של הסייברספייס* "כאן קוואי, אני אציל את מל בכל מחיר..." "קוואי! שחרר אותי מיד!" "אני חייב ללכת, השחקן שלי מתחיל לכעוס...."

DDN

New member
../images/Emo123.gif

אני לא נשלט על ידי הדמויות שלי. אני נותן לדומיניק להרגיש שהיא הבוס, ככה יותר קל לנהל אותה. היא ילדה כל כך רגישה, אני לא צריך אחרי זה פרצופים, ופוזות. אף דמות שלי לא תרדה בי יותר מדי. כי תמיד אני יכול לחזור ולהפוך להיות "דן המסוכן שונא האלפים", ודומיניק כזכור, הייתה אלפית במקור.

Hammerfall

New member
הערה...

אנשים, חמודים שלי, אל תתנו לדמויות שאתם משחקים להשתלט לכם על החיים, ברגע שאתם מאבדים את עצמכם לדמות לא מציאותית זהו זה, אתם הופכים רישמית למטורללים... והיי, דומיניק, שלא תעזי להכניס את דני שוב לארגז, אם אני אשמע אפילו תלונה קטנה עלייך...אני....אני.... אכעס מאוד!!!
ואני...אני...אני....Pain Lot's Of PAIN!!!! בכל מקרה, אם לי הייתה דמות שממש ממש הייתי נכנסת אליה אז היה לה אולי מה להוסיף אבל מכיוון שאין לי ואני משחקת 3 דמויות שעוד לא ממש הספקתי להיקשר אליהן והן עוד לא הספיקו להשתלט לי על החיים והם גם לא יצליחו, לא!!! אני אומרת לכם, לא!!! אז אין לי עוד מה להוסיף בנושא... בקיצור תילחמו עד חורמה בדמויות שלכם שמנסות להשתלט... תודה, ערב טוב והמשך צפייה מהנה

Nihau

New member
הדמויות שלי ואני...

מסתדרים מצויין, תודה. אדריאן אמנם לקח לעצמו קצת פסק זמן ממני כדי למצוא את שלוות רוחו שלאחרונה נוטה להתפוגג בקלות רבה מידי לטעמו אבל הוא עוד יחזור בזמן להרפתקאה הבאה. ואני וניהאו מסתדרות יופי, פשוט מעולה, אחווה אמיתית וכנה. (ניהאו חמושה ב Mr and Mrs Claw ולבשר שלי יש העדפה ברורה להשאר שלם) אני גם מטפחת אותה היטב בעוד 2 משחקי TIC קטלניים להפליא בפורום נוסגות' (היא אמרה לי פעם שחנופה תביא אותי רחוק...)

למעלה