ערב טוב לכולם,

מטיקה

New member
../images/Emo24.gifשלומו לארמנה בולגריקה

אני כאן, ועדיין לא נירגעתי מלקרא את שירשור הבוקר טוב שלך. מהיכן המשפחה הבולגריה שלך? מאיזו עיר? הידה סיצשקו חובובום

נועםבת11

New member
מטיקה, סוף סוף ארמנה בולגריקה..

אכן הורי שניהם מבולגריה. אימי מקרנובט, ואבי מסופיה. אהבתי ושמחתי לקרוא את ההידה סיצקו חובבו.. גם לך חמודה חיבוק גדול.

נועםבת11

New member
התבלבלתי וחשבתי שסבתה של מטיקה

מקרנובט, את יודעת שהורי מכירים הרבה מקרנובט. יתכן והם יודעים מי זאת.

מטיקה

New member
ארמניקה בולגריקה ../images/Emo24.gif

נו סה קוואלו אי קוןאסטי פורטוקל סבניסידו. כבר כתבתי כמה פעמים תגובה והיא לא מופיעה. אני מקוה שאת זו ישימו. אז ככה. גם אני שייכת למיעוט הבולגרי כאן, אבל מיעוט כמו מיעוט מקבלים אותנו יפה
חכו מה שיהיה אצלי בבית. אני דואגת לעוד כמה בולגרים
ונעם.. איך בפריז? קר????????????.

מטיקה

New member
תגידו מה קורה כאן???????????.

פתאום הופיעה ההודעה שלי הקודמת. נעם אמא שלי מדובריץ ליד ורנה ואבא מה לעשות פולני. (אף אחד לא מושלם
)

נועםבת11

New member
יו קרו איר הדורמיר

אוי מאלוונטי מוקדם, ולא נחתי ולכן בשעות אלה אני כבר עייפה. כיתבי לי משהו בבולגרית. איזה מאכלים אמא שלך מכינה? פולנים או יותר מאכלי הבלקן.

נועםבת11

New member
ארמניקה

בולגריקה נכון האמת היא שקבלת הפנים כאן מאוד חמה, מצד כולם. למה פריז ????? לא הבנתי. הידה מטיקה סקרבי על גונה קוזה.

מטיקה

New member
צמעי "אלצהימר נעורים" זה עלי וממני

התבלבלתח בינך לבין משהי חדשה מפורום אחר שכותבת מפריז. לא נורא תדמיני שאת שם. אם אתבארץ אז את אצלי בערב פורים ב 6.3.04 באיזור המרכז ותביאי את אמא שלך, הוא תהנה.

מטיקה

New member
מי מדרה סיחוה אה לה פרטי בוונה

אנטיס ונטי אניוס
. או בעיברית- היא נפטרה לפני 20שנה כך שאני לא זוכרת הרבה. מה עוד שהיא היתה ספסה די ספסה בניקיון ולא בגיזדרה. אבל קומו מי גרנד ממה גיזו נו אי דניגונו כי סטה גיזנדו. הידה נוצ'ה בוונה נועמיקה

נועםבת11

New member
אוי, מטיקה נורא עצוב

כמה אני מכירה את זה השיגעון לנקיון. סבתא שלי עד יומה האחרון היתה חולת נקיון, אמא שלי גם וזה לצערי עבר גם אלי. סתבא שלי בישלה מצוין. אז מאיפה את זוכרת בולגרית וספניולית? אני עוד כאן קשה לי לעזוב זה מאוד מושך ומרתק הפורום הזה

למעלה