ערב טוב לכולם

ניקולי - שיהיה לך אחלה יום!! ../images/Emo42.gif

התגעגעתי מאוד!!! מפאת חוסר זמן קראתי ממש מעט אתמול אבל היום יש לי יותר זמן ואני אתעדכן. מה שלומך? איך המרגש? אוהבת

ניקולי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif

היי מתוקה את רואה הוצאת ממני כרגע את קרני השמש שבי (קרן)..כן זהו שמי..את יודעת כ"כ דאגתי לך..לא ידעתי מה קרה...אם הרגשת לא טוב אני שמחה שעכשיו את פה.. נשמה אני רוצה רק לאמר לך דבר אחד והוא : הדגש|מה שהיה,היה ונגמר,מה שיהיה לולם לא נדע,ומה שנשאר זה עכשיו קחי הכל באיזי..ואל תתיאשי היי חזקה.. שלך ניקול*

ניקולי

New member
אופסי דופסי.. תיקון לסערת רגשות

והמשפטטטטט הוא: מה שהיה היה,ונגמר,מה שיהיה לעולם לא נדע,ומה שנשאר זה עכשיו חחחחחח זהו...קודם זה לא יצא לי.. אוהבת ניקול*

זה כל כך נכון ניקולי ../images/Emo13.gif

צר לי כל כך שהדאגתי אותך - לא אעשה זאת שוב - מבטיחה.
זה נכון שאת העבר אי אפשר לתקן ואת העתיד אי אפשר לחזות ורק נשאר לנו לחיות את ההווה. מדהים עוד יותר שחבר יקר אמר לי משהו דומה היום, מה שעצוב לי שהוא מאוד רחוק ממני. אבל אני בהחלט עובדת על עצמי ואני באמת בסדר. אוהבת מאוד

mariana

New member
היי נישמתי../images/Emo42.gif

היי מתוקה שלי. את כמו אמא שלנו כאן, עוזרת דואגת, מבשלת, מה עוד? אני באמת הרגשתי שזה מכתב פרידה, אבל אני יודעת שלא תוותרי עלינו כזה בקלות. אנחנו לא שווים זאת, נכון? אתמול בכוונה חזרתי הביתה מאוחר, באתי רק לישון. ת´אמת הפסקתי לבכות רק אתמול בלילה. כשהבחור החדש מתקשר הוא כזה מתוק ומרגיע, עשיתי רושם לא טוב על ההתחלה, זה בסדר להיתלונן למישהו שאת לא מכירה אותו? עם אמא שלי לא דיברתי בכלל היא לא רצתה לדבר איתי, אבל אני יודעת שהיא לא יכולה לחיות בלעדיי אז היא התחילה לדבר איתי בבוקר. ניקולי אני לא יודעת מה לעשות, יוצא לי לחשוב על אריאל, אני מרגישה שאני מתגעגעת אליו. מה אני צריכה לעשות כדי לא לחשוב עליו, כדי לשנוא אותו? אני מפחדת שאם אני אפגש עם הבחור החדש אני לא אתן לעצמי צ´אנס ויצא לי לחשוב רק על אריאל, איך עושים זאת? אני נורא מבולבלת, ולא שקטה מבחינה נפשית, כבר נמאס לי להרגיש ככה,באלי לברוח מהארץ מכולם, אולי לנסוע לחו"ל, אבל אני לא יכולה לעזוב את אמא שלי פה לבד, את יודעת יש לי כרטיסי טיסה בחינם לארה"ב כי אמא שלי עובדת האל על ואני לא יכולה לטוס לשום מקום, ואני לא רוצה לעזוב אתכם אפילו לרגע, כי אתם עושים לי טוב. אוהבת מאוד מאוד מאוד מרין

ניקולי

New member
נשמה יפיפיה../images/Emo24.gif

את יודעת מאמי החיים לא כ"כ ורודים ..יש בהם קצת אפור יש גם שחור,יש תכלת,ויש לבן וכמו אלו יש עוד הרבה צבעים בעולם!! את צריכה ללמוד לראות את הצבעים שעושים לך טוב..נכון כאשר אוהבים מישהו קשה מאוד לשכוח אותו..הוא מעלה הרבה זכרונות, פתאום רק הוא יודע ללטף,לחבק,ולנשק..אך נשמה את בחורה חזקה ועל כך אני מודה יש לך את זה..את פיקחית וכלל לא טיפשה..אריאל הוא בחור שאהבת (ועדיין אוהבת) הוא נתן לך להרגיש שונה הוא גרם לך להרגיש בענינים..אך יותר מכל הוא פגע בך הוא גרם לך להתאכזב ממנו..לא מעצמך..כי את בסדר...מותר לך לחשוב עליו מותר לך להזכר בימים ההם..אך הם מאחור..יש לך עוד הרבה לאן לצעוד..ותלכי עם הראש מורם תתני צ´אנס לאהבה חדשה..ואת יודעת מה?? משהו על עצמי קצר : כשהייתי אוהבת מישהו הייתי בטוחה שזהו..הוא כל עולמי הוא יהיה שלי וחשבתי לעצמי שהוא המיוחד שאין שני לו בעולם..וכשנפרדנו היה לי קשה מאוד בכיתי, ולא ישנתי כלל בלילות..וכשהכרתי אחד חדש עשיתי השוואה ולאט לאט הבנתי שבעצם הראשון היו לו הרבה חסרונות..שאם הייתי ממשיכה איתו לא הייתי מפסיקה לבכות..מרינוש עד שמצאתי אהבה אמיתית עד שמצאתי את הגבר שלי לקח לי המון זמן להבין שהיה שווה לחכות..עם קצת סבלנות את תראי שגם את תעברי את המכשול הזה..ואני מאחלת לך שתצליחי יותר מהר ממני..אל תסבלי אף אחד בעולם לא שווה ואילו גם דמעה אחת. רק טוב נשמה ואני אוהבת אותך שלך ניקול*

ליאור 30

New member
אין לי הרבה מה להוסיף על ה....

מילים של ניקולי רק דבר אחד אני יכול להגיד לך מרין אני עד לכל מה שניקולי אמרה לך שזה נכון תמיד היתה עושה השוואות בין הגברים וכמה היתה בוכה חבל על הזמן אבל בסוף התגברה וגם מצאה את אהבת חייה ומי כמוך ראית אותו ואני מאחל לך למצוא אחד כמוהו ודרך אגב לחשוב על אריאל זה לא אסון רק אני יכול להבטיח לך שלאט לאט את יפתח לך העיניים יותר ויותר ותראי כמה שהוא לא בישבילך מה עדיף בכי כל הזמן או אהבה יפה שכל הזמן רק צוחקים חומר למחשבה בישבילך

מרין יקרה ../images/Emo24.gif

מצטערת שאני לא הכי הכי מעודכנת. ומקווה שעכשיו את כבר מרגישה טוב יותר. לגבי השאלה אם זה טוב להתלונן למישהו שלא מכירים - לפעמים זה דווקא קל יותר, ולפעמים זה "מחבר", כך אני חושבת... אני מקווה שאכן תתני לבחור החדש הזדמנות ותתני לעצמך הזדמנות להיות איתו מאושרת. מאחלת לך רק דברים טובים ומחזיקה לך אצבעות!!!

~מעיין~

New member
חולה עליך ניקול

ניקולוש את ממש מתוקה אני ממש אוהבת אותך אם אני יתחיל לרשום עליך את הדברים הטובים לא נראה לי שזה יסתכם בהודעה אחת אלא יותר אני רק אסכם שאת בחורה לעינין וירבו בנות כמוך את ממש עוזרת חולה עליך ואל תשתני בחיים ב-
שלא תיגמר ו.. קבלי
ממעיין

ניקולי

New member
תודה מתוקה../images/Emo24.gif

אני רק רוצה להוסיף ולאמר שאין צורך בשיבוחים ותפיחה על השכם..אני חושבת שכולם כאן מקסימים ונהדרים כל אחד מאיתנו מיוחד בדרכים שלו. בכל אופן תודה נשמה.. וגם אני אוהבת אותך

למעלה