היי נישמתי../images/Emo42.gif
היי מתוקה שלי. את כמו אמא שלנו כאן, עוזרת דואגת, מבשלת, מה עוד? אני באמת הרגשתי שזה מכתב פרידה, אבל אני יודעת שלא תוותרי עלינו כזה בקלות. אנחנו לא שווים זאת, נכון? אתמול בכוונה חזרתי הביתה מאוחר, באתי רק לישון. ת´אמת הפסקתי לבכות רק אתמול בלילה. כשהבחור החדש מתקשר הוא כזה מתוק ומרגיע, עשיתי רושם לא טוב על ההתחלה, זה בסדר להיתלונן למישהו שאת לא מכירה אותו? עם אמא שלי לא דיברתי בכלל היא לא רצתה לדבר איתי, אבל אני יודעת שהיא לא יכולה לחיות בלעדיי אז היא התחילה לדבר איתי בבוקר. ניקולי אני לא יודעת מה לעשות, יוצא לי לחשוב על אריאל, אני מרגישה שאני מתגעגעת אליו. מה אני צריכה לעשות כדי לא לחשוב עליו, כדי לשנוא אותו? אני מפחדת שאם אני אפגש עם הבחור החדש אני לא אתן לעצמי צ´אנס ויצא לי לחשוב רק על אריאל, איך עושים זאת? אני נורא מבולבלת, ולא שקטה מבחינה נפשית, כבר נמאס לי להרגיש ככה,באלי לברוח מהארץ מכולם, אולי לנסוע לחו"ל, אבל אני לא יכולה לעזוב את אמא שלי פה לבד, את יודעת יש לי כרטיסי טיסה בחינם לארה"ב כי אמא שלי עובדת האל על ואני לא יכולה לטוס לשום מקום, ואני לא רוצה לעזוב אתכם אפילו לרגע, כי אתם עושים לי טוב. אוהבת מאוד מאוד מאוד מרין