ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם

היי שוב אני..רציתי לראות אם יש כאן מישהו בכלל ומסתבר שאני לבד
.. כן כן אני יודעת שאתם כאן גם כשלא אבל.. מה אני אגיד לכם משעמם לי והיום באמת אני לבד... ריקי... אני מקווה שאת חוגגת יפה את יום הולדתך ושאת נמצאת בזה הרגע עם האנשים הנכונים.. שאוהבים אותך באמת..שיהיה לך יום הולדת שמחח
מרינוש..אני מקווה שאת הפסקת לבכות ושחזרת הביתה בשלום..ועשית לך איזה ניקוי ראש קטן מה שאת צריכה זה להוציא כל דאגה מלבך..ולהמשיך להיות כזאת מקסימה עדינה, וחכמה..
עזרא..שמחתי לשוחח עמך בטלפון אתה בחור בעל רגשות..אתה חכם, ואני בטוחה שיהיה בסדר לגבי הבחורה ההיא..ועוד משהו..לגבי החבר שלך המפסיד יפסיד והמבין יבין
ג´ס.....אני מקווה שהלילה תשני הרבה יותר טוב ולא תהינה לך הפרעות של אזעקות וכאלו חוץ מזה..את צריכה לאזור כוח ....את יודעת עוד מעט יוולד הוולד ואז באמת לא תשני בלילות...
אורטל.. היכן את יפיפיה?? ראיתי מה שאת כותבת לאנשים ומייעצת רק רציתי לאמר...יש לך את זה.. המשיכי כך
אשר...העלת בעיות כלשהן נסתי לעזור כמה שיכולתי.. מקווה שנתתי לך תשובות למה ששאלת.. ותכתוב כאן קצת יותר...
מעיין.... מקסימה ראיתי שהיית בחרמון.. את יודעת גם אני הייתי צריכה להיות שם ביום חמישי שהיה..אך לצערי הטיול נדחה..את נראת בחורה עם אינטלגנציה וחוכמת חיים אל תשני
והכי הכי הכי שלי ליאור30 אתה פשוט אדם מקסים...אדם אמיתי, שלא חושש לאמר את האמת ולו רק האמת.. הלואי ויהיו עוד אנשים כמוך שעוזרים ושיודעים לתת מעצמם כמו שאתה... אל תשנה לי לעולם
וזהו יש מישהו ששכחתי?? אם כן סליחה.. נ.ב. נופר 30...... התגעגעתי מאוד.. ושמחתי על הטלפון שלך היום הפתעת אותי..אבל אני מבינה אותך.. הייתי בסרט הזה בדיוק לפני חצי שנה..מאחלת לך את כל האושר שבעולם ושתזכי להיות המלכה
עכשיו באמת זהו.. כתבתי מה שהייתי צריכה לכתוב..אוהבת את כולכם שלכם ניקול*

jess ועוד

New member
הי בוביק

את משו משו את יודעת נכון ??? אני יש לי יום קשה לא מפסיקה להקיא ומפנקים אותי בלי הפסקה עכשיו אני עם תותים שבטח יחזרו לבורא תוך כמה דקות אבל עכשיו טעים לי ....

ליאור 30

New member
ערב טוב לך ג´ס

תראי מנסיון שיש לי אחרי שעברתי אם אשתי 4 הריונות אז נשאר לי רק להגיד לך שזה טבעי להקיא אבל רק תגידי לבעלך שכל מה שאת רוצה שיביא לך אחרת הילד או הילדה יצא אם כתם של מה שרצית ולא הביאו לך ידידך ליאור

ניקולי

New member
לביראות נשמה

תאכלי תאכלי ממי מגיע לך הרי שכעת את מאכילה שתיי פיות..לבריאות נשמה ואל תחשבני.. תאכלי....איך את אומרת גם ככה תוציאי את זה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםם אני מקוה שלא.... אוהבת אותך.. ובאמת אני מקווה שתשני טוב הלילה עבר עלייך יום קשה.. אוהבת ניקול*

ליאור 30

New member
ערב טוב לך ניקולי ולכולםםםםםםםםם

אני כאן עכשיו מי עוד איתי כאן ולך ניקולי יש לי רק דבר אחד להגיד לך את נשמהההההההההההההההההההההה והלואי ויהיו עוד הרבה כמוך ותפסיקיייייייייייייייי לשבח אותי כאן עוד יאמינו לך ומי כמוך יודעת שאני לא כמו שאת אומרת להם ידידך ליאור

ניקולי

New member
ליאור30 המקסים בעולם

מה אני אגיד לך??? חייבים לעשות רושם לא?
..אז מה כ´פת לך שיחשבו שאתה אדם מקסים?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (תמיד הוא אומר על עצמו שלא אבל אל תאמינו) לא הייתי מחליפה אותך בשום חבר אחר בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם שמעת??? או שאני צריכה לצעוק יותר חזק?? דרך אגב.. תודה על המחמאה.. שנתת לי אני מסמיקה
... ואתה יודע מה?? לכל אלו שיש להם נשמות טובות אוכלות אותה לבסוף..וחבל. ראית מה שכתבתי לך?? ובאמת אני זקוקה לעזרתך.. ניקול*

ליאור 30

New member
ניקולי להירגע ומיד שמעתתתתתתתתת

ובמה נשמה את צריכה עזרה אני כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

golem

New member
נשמה ../images/Emo25.gif

אבל מה זה המכתב הזה - נשמע כמו מכתב פרידה מהפורום - תזהרי ככה להיפרד איתנו כל כך מהר
ותודה על העידוד אליי- וחייב להסכים עם מה שאמרת על האחרים - אין מה לעשות כנראה שמי שיש לה את זה -> יש לה את זה והיא צודקת רוב הזמן

ניקולי

New member
עזראאאאאא../images/Emo6.gif

נכון שזה נראה כמו מכתב פרידה?? אי יודעת..למען האמת כןןןןן נראה לי שאני אפרוש..אתה יודע למה?? כי לא מתיחסים יותר לסיפורים שלי..אפילו כשאני לא כאן לא מחפשים אותי
..כנראה כבר אין בי שימוש..כנראה שאת העבודה שלי כבר עשיתי.. אז.... נראה לי שאפרוש... שיהיה לך ולכולם יום טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם נראה לך עזרא שאני אפרוש?? מה עבר לך בראש?? אני נשארת פה!!! מי יעזור לחברים שלי אם לא אני?? (נו, טוב יש עוד כמה שיעזרו..אבל אתה יודע
).. תגיד לי עזרא חוץ מזה.. מה חלמת בלילה???
.. בוקר טוב מניקול*

golem

New member
מתוקה ../images/Emo8.gif

אז ככה - אני את החלומות שלי לך אני לא מספר - אני מפחד
האמת היא שאני אפפעם לא זוכר את החלומות שלי..אז אני לא יכול לספר אותם..
וצחקתי לגבי הפרישה - מה את דואגת - אבל נראה לך שמישהו פה לא מתייחס למה שאת רושמת??? טעות גדולה מאוד בידך יקירתי!!!! בוקר טוב ויום יפהפה בחוץ!!
עזרא

ניקולי

New member
נכון יום יפה../images/Emo42.gif

תכףףף אני יורדת למטה... ללשכת העבודה..(מה לעשות צריך לחתום..אוף איזה באסה) והכי באסה זה שקבלתי מכתב שמגיע לי 114 ש"ח..איזה באסה זה.. תגיד עזרא איפה ריקי,מרין,ג´ס ...ובכלל יפה סערת רגשות.. (חבל שלא הצלחתי להוציא ממנה את הטלפון שלה).. אני מה זה דואגת לה.. עזרא יאלה צאל טייל. מניקול*

golem

New member
מה זה לטייל ../images/Emo13.gif

מה לעשות - אני בעבודה.....אבל לא נורא - אני רואה את השמש מהחלון
עם סערה דיברתי אתמול פה- דווקא נשמעה לי בסדר גמור חוץ מהעובדה שהייתה קצת חולה.. תספגי קצת שמש בשבילי לבינתיים - עד שאני ייצא בצהריים לקצת
תהני עד כמה שאפשר..

jess ועוד

New member
בוקר טוב לכם

באמת ביזבוז של יום ואני עובדת מטר מהים כמה שזה מעצבן !!!!

golem

New member
ג´סי בוקר טוב ../images/Emo24.gif

תגידי לבוס שאני משחרר אותך לשעתיים צעידה על החוף...הוא לא יסכים לזה??

golem

New member
נהפוך הוא...../images/Emo13.gif

ממש לא בעייה.. ג´ס!!!!!! תשחררי את ג´ס לשעתיים !!!!!! היא תחזיר לך אח"כ הבטחה שלי

jess ועוד

New member
חחחח....

אה-שויינה דוגמא לעובדים שלי אני אלך ואחזור שזופה ומה אני אגיד להם ???? אני פשוט אלך לאכול צהרים מול הים יהיה בסיידר תודה על השחרור !!!(זה נשמע לא טוב ...לא התכוונתי לשום דבר עם ריח..)

ניקולי - אל תדאגי בבקשה!!! ../images/Emo24.gif

מצטערת אם הדאגתי, הייתי מאוד חולה ולא קמתי בכלל מהמיטה ותאמיני לי, כמה שרציתי, לא הייתי מסוגלת לבוא ולכתוב לכם. אז באמת סליחה!!!! אבל הנה אני פה וגם אם טיפה מבואסת - הכל באמת בסדר גמור!!!! אוהבת מאוד

למעלה