ערב טוב לכולם
היי שוב אני..רציתי לראות אם יש כאן מישהו בכלל ומסתבר שאני לבד
.. כן כן אני יודעת שאתם כאן גם כשלא אבל.. מה אני אגיד לכם משעמם לי והיום באמת אני לבד... ריקי... אני מקווה שאת חוגגת יפה את יום הולדתך ושאת נמצאת בזה הרגע עם האנשים הנכונים.. שאוהבים אותך באמת..שיהיה לך יום הולדת שמחח
מרינוש..אני מקווה שאת הפסקת לבכות ושחזרת הביתה בשלום..ועשית לך איזה ניקוי ראש קטן מה שאת צריכה זה להוציא כל דאגה מלבך..ולהמשיך להיות כזאת מקסימה עדינה, וחכמה..
עזרא..שמחתי לשוחח עמך בטלפון אתה בחור בעל רגשות..אתה חכם, ואני בטוחה שיהיה בסדר לגבי הבחורה ההיא..ועוד משהו..לגבי החבר שלך המפסיד יפסיד והמבין יבין
ג´ס.....אני מקווה שהלילה תשני הרבה יותר טוב ולא תהינה לך הפרעות של אזעקות וכאלו חוץ מזה..את צריכה לאזור כוח ....את יודעת עוד מעט יוולד הוולד ואז באמת לא תשני בלילות...
אורטל.. היכן את יפיפיה?? ראיתי מה שאת כותבת לאנשים ומייעצת רק רציתי לאמר...יש לך את זה.. המשיכי כך
אשר...העלת בעיות כלשהן נסתי לעזור כמה שיכולתי.. מקווה שנתתי לך תשובות למה ששאלת.. ותכתוב כאן קצת יותר...
מעיין.... מקסימה ראיתי שהיית בחרמון.. את יודעת גם אני הייתי צריכה להיות שם ביום חמישי שהיה..אך לצערי הטיול נדחה..את נראת בחורה עם אינטלגנציה וחוכמת חיים אל תשני
והכי הכי הכי שלי ליאור30 אתה פשוט אדם מקסים...אדם אמיתי, שלא חושש לאמר את האמת ולו רק האמת.. הלואי ויהיו עוד אנשים כמוך שעוזרים ושיודעים לתת מעצמם כמו שאתה... אל תשנה לי לעולם
וזהו יש מישהו ששכחתי?? אם כן סליחה.. נ.ב. נופר 30...... התגעגעתי מאוד.. ושמחתי על הטלפון שלך היום הפתעת אותי..אבל אני מבינה אותך.. הייתי בסרט הזה בדיוק לפני חצי שנה..מאחלת לך את כל האושר שבעולם ושתזכי להיות המלכה
עכשיו באמת זהו.. כתבתי מה שהייתי צריכה לכתוב..אוהבת את כולכם שלכם ניקול*
היי שוב אני..רציתי לראות אם יש כאן מישהו בכלל ומסתבר שאני לבד