ערב טוב לכולם ...

ערב טוב לכולם ...

קוראים לי פיית האהבה וברשותי המון קסמים שקשורים לאהבה .. נכון , מכוניות זה לא המומחיות שלי.. להתעופץ ביערות .. עם כנפיים של מלאכית זה מה שקורה לי .. מקווה שתקבלו אותי בברכה לפורום נחמד זה אשתדל להביא לכם הרבה שמחה אושר ואהבה אפילו שזה לא קשור למכוניות .. תקבלו אותי ???? @}-}---

korin

New member
הייייייייייי

מישהי עם הורמונים יותר גבוהים משלי הגיעה לכאן כולי ירוקה מקינאה זוהי הצהרת מלחמה!!

קרב נשים ..???

אוי קורין ... למה מלחמה ???? את תביאי איתך את החושניות הארוטיקה התשוקה .... ואני אביא איתי את האהבה רומנטיקה חברות ..... חושבת שזו חלוקה הוגנת???? אני כן ! שיהיה לך יום נפלא .. באמת יום קסום עם המון אהבה @}-}--- שלך פיית - האהבה

בוקר נפלא לך ..

מכוניות ואהבה ... תמיד תמיד הלכו ביחד ..... לאוטו הראשון שלי קראו חיפושית האהבה .. ועד היום אני זוכרת אותה ... תודה על קבלת הפנים .. שלך @}-}--- פיית - האהבה

עמרי 24

New member
חיפושית?!?!

כבר יש לך שתי נקודות בונוס אצלי!!! ברוכה הבאה! ;-)

alfa33racer

New member
לאלא

מצטער פייתי(יפתי) :) אני שונא חיפושית אלא אם זה 911 פורשה

מה זה חשוב .... ???

חיפושית .. פורשה .... העיקר שיש אוטו שאוהבים והאוטו נוסע , לא ???? החיפושית שלי היתה מדהימה ... בצבע אדום .. עם ריפודים במושבים באדום .. ובובות .. חיפושית האהבה שלי .. היתה ... הכי הכי .. נכון שלא הייתי מתנגדת לאיזה סיבוב על פורשה 911 ;-) שלכם בברכת ערב נפלא .. @}-}--- פיית - האהבה

alfa33racer

New member
אהאה

מה בין חיפושית למכונית ספורט מלאת ריגושים אני חולה ריגושים כך ש 911 זה יותר מסתם אוטו מה לעשות? אני מורעל על כוח

למעלה