ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם

אני רוצה לכתוב שירים כלום לי לא יוצא מילים מילים ועוד מילים מי בכלל בכם רוצה חיבוק אחד של אהבה פירכוס של שריר הלב עושים יותר לנשמה מכל שירת אוהב מבט אחד בעין רטובה סער רגשות רטט של רוך איזו שירה תוכל כמותם בי ברוך ובנוגה לתמוך ברברית

ברברית מוזהבת

ישנו משפט שאומר אם רוצים אין זאת אגדה ובין השיטין כתבת גם כמה מילים למילה הכתובה יש כח ועוצמה כוחן של מילים מאת עדינה .ו מילים שמנסות לגעת מילים המצליחות לדעת, מילים היוצאות מהלב והנשמה, מילים המבטאות אהבה. מילים היודעות לשמוח מילים שגורמות לשכוח. ישנם מילים הנאמרות בהגיון, ומילים הפוגעות כפיגיון. מילים שלשיר יודעות מילים שלהצחיק מצליחות, מילים לרגע אינן נחות ומילים מאותיות... שרשרת פז יוצרות.

תודה רבה גחלילית יקרה

זה לא תמיד אבל לפעמים קורה לי אני יושבת ופתאום הדף מתמלא לי בשירים נוגעים ללב בסיפורים שמקסימים את האוזן ובדברים ששמרתי עמוק עמוק בלב ברברית

ברברית מוזהבת../images/Emo24.gif

לדעתי, וזה רק לדעתי, בן אדם פשוט, לדעתי כשאני לא מצליח לכתוב זה אומר שאותם הדברים שממש יש לי חשק לכתוב עליהם עכשיו אין אני מעיז לכתוב עליהן. יללה עכשיו תרדו עליי, תקללו אותי, תוכיחו לי מחדש שאני טיפש. שכחתי להגיד לך שאני אוהב ברבריות בצבע זהב.

סייחון ואני אוהבת סייחים מרקדים../images/Emo140.gif

לפעמים מופיעות לי מילים מבולבלות ולא תמיד אותן אני מצליחה לכתוב לפעמים באים לי רעיונות מושלמים בשלל הצבעים כמו מנגינה נהדרת לפעמים נתקעות לי המילים בגרון ואני מרגישה שמאוד קשה לי לנשום אבל כשאותם אני מנסה לירוק מתחילות לרדת לי דמעות לפעמים אבל רק לפעמים כשאני לבד עם עצמי אני שרה לי שירים קסומים מאותם המילים *סייחון אין מקום לקללות ולהעלבה בכל אחד מאיתנו מסתתר גאון של אימא ברברית

ניקו 45

New member
../images/Emo79.gifלברברית ולסייח הזהוב ../images/Emo9.gif

כשהמוזה לא שרויה במחיצתנו נשמע שיר מתאים ומזמין . אז לכבודכם אשמיע את ....איך לא? דני ליטני ב...ראש אחד . דגש על הפיזמון החוזר . אז למענכם בהנאה

ניקוש- זה בשבילך

שניים/ שלמה ארצי וריטה מה אני מבקש לי? לא הרבה את זה כל מה שיש לי בסביבה בין הצער לאושר מחפש לי טיפת אהבה מה שאני מבקשת זה דומה לפעמים מתכנסת ושונאת לפעמים מסתפקת בלנשק לך ת'דמעה ככה זה כשיש שניים מסתבר זה תמיד פעמיים לדבר זה נותן לי ת'כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים זה הרבה זה תמיד פעמים לדבר לא זה לא בשמים זה מה ש' גורם לי לבכות אל תבכי לא הפעם אל תבכי לא אחזיק מעמד מול ים הבכי ואם בא לך לזוז קצת תרקדי אני פה בסביבה שים לי יד על פני זה שוב מזכיר איך נישקת אותי פעם מול העיר נעורינו היו אז מתוקים כי היתה שם אהבה ככה זה כשיש שניים מסתבר זה תמיד פעמים לדבר זה נותן לי ת'כוח להתגבר גם על מאה מכות ככה זה כשיש שניים זה הרבה זה תמיד פעמים לדבר לא זה לא בשמים זה מה ש' גורם לי לבכות ברברית
*חתולה שאוהבת אותך

ניקו 45

New member
וזה בישבילך זהובתי ../images/Emo79.gif../images/Emo25.gif

שמיים כחולים - שיר שמע

למעלה